Hovori sa ze psi sa spavaju ako ich majitel. Ale neni to uplne pravda. do urcitej miery ano ked je majitel agresivne hovado a vychovava ho tymto smerom tak pes k tomu ma tiez vacsie sklony, ale stava sa aj to ze majitel je agresivny a pes je dobrak). Ja som mal dvoch psov obidvaja mali uplne inu povahju 1 bol dobrak ktory by ani muche neublizil spaval spolu s kocurom na jednom pelechu. Druhy je hravy blazon ktory ani 5 minut neobsadi na jednom mieste. Nie ja vychovavam jeho ale on mna. K ludom sa sprava ako nejaky slachtic. A obcas ho treba doslova prosit aby nieco spravil. Ale ludi ma rad je spolocnesky psov podla ich povahy. A ku slabsim zvieratam sa sprava ako lovecky pes a vacsinou ich nahana a ak ich chyti tak ich zabije :/
@Pubertslatinocelny no moj pes neskace na nohu lebo je dost velky ale ludi obcas oblize od hlavy po paty. Agresivny na ludi neni vobec, akurat je taky slon v porcelane (vysoky chudy). A chce sa s nimi hrat. Ak vidi ze tu osobu poznam tak sa dokaze aj postavit na zadne nohy a chce ju doslova objat a dat jej jazyckovu
Kombinácia dvojky a trojky, asi. Neznášam hlavne keď kráčam a on ide predomnou a striedavo útočí na moje topánky a obhrýza ich a vie pekne silno zahryznúť a oslintať a roztrhať ich. Ale on má celkovo úchylku na topánky, keďže aj kradne susedom (raz aj pekne drahé) ale inak je to taký melancholik ako ja.
Naša je úplatkárka- ide k tomu kto jej dá jedlo rada sa necha skrabkat a hladkat, ale príde mi že má tak trochu povahu mačky, niekedy to vyzerá že ma nemá ani v päte
ludi si vybera (bud je agresivna, alebo strasne pritulna, alebo ignoruje), psov si tiez vybera (bud ide hned do hry, alebo ignoruje, alebo je agresivna), ostatne zvierata (kone, srny, jelene, macky, jezkovia, bazanty.... okrem koz, oviec a prasiat) su pre nu korist.. narocna na pohyb a krmivo, nachylna na choroby.. niekedy vtierava, ze chce ist von, alebo sa hrat, alebo hladkat, inokedy ma na salame a ani ju pomaly nepostavim na nohy... poslucha ked sa jej chce proste ide si svoje.. hrozny pes
A najhorsie na tom je, ze je strasne krasny. Mala biela gulka krasna ktora ked pozrie by som zivot za nu polozila... ale v tom skoci alebo mi zakaze prejst po chodbe a je koniec
sú dve..
1. tichý, leňoch, ktorý breše len občas, namyslený a málokedy príde za mnou.
2. mojkadlo, breše furt, bojí sa, vždy príde za mnou a chce sa hladkať a túliť.
Doma hrozný maznak najradšej je v posteli ale hrozne sa bojí chodiť von alebo proste všetkého a vtedy je agresívna. A vonku steká na všetkých psov a ľudí a pritom sa bojí všetkých zvukov a tvrdohlavá je a nepočúva vobec. Ja ju volám autista
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
ludi si vybera (bud je agresivna, alebo strasne pritulna, alebo ignoruje), psov si tiez vybera (bud ide hned do hry, alebo ignoruje, alebo je agresivna), ostatne zvierata (kone, srny, jelene, macky, jezkovia, bazanty.... okrem koz, oviec a prasiat) su pre nu korist.. narocna na pohyb a krmivo, nachylna na choroby.. niekedy vtierava, ze chce ist von, alebo sa hrat, alebo hladkat, inokedy ma na salame a ani ju pomaly nepostavim na nohy... poslucha ked sa jej chce proste ide si svoje.. hrozny pes
Niekedy je zlaty ale v tom necakane skoci a kusne som uz cela dojazvena
Inak predtym sme mali najlepsich najmilsich psikov, na ktorych dodnes s laskou spominam.
1. tichý, leňoch, ktorý breše len občas, namyslený a málokedy príde za mnou.
2. mojkadlo, breše furt, bojí sa, vždy príde za mnou a chce sa hladkať a túliť.