Akú radu by ste dali teraz svojmu ja na začiatku roku 2014?
Tak všeobecne, čo by ste si poradili teraz, keď už viete aké malo následky to, čo ste spravili. Napríklad (ne)meniť prácu/ školu, (ne)ísť niekam, (ne)spoznať sa s niekým a podobne....
Hm,teraz si v rýchlosti ani nespomeniem,i keď je toho viac...možno len toľko,aby som si dávala 1. decembra väčší pozor,aby som nepadla a nemala popáleniny III.st. :ble:
mala som strašné nervy, čo sa bude diať a či zvládnem množstvo vecí, či sa mi podarí dostať na školu, ako sa budem zvládať financovať, kde s kým ako budem bývať, či budem mať robotu. mala som veľké obavy zo všetkého a nakoniec to tak ľahko a jednoliato preplávalo okolo a skoro som si to ani nevšimla.
nič vôbec. všetko zle čo sa podialo mi strašne pomohlo a musela som nato prist takto a sama. hoc sa cítim ako lúzer roka 2014, tak v novom roku verim ze sa bude len darit.
hovoriť pravdu ľuďom kt. ju nemajú šancu vycítiť a tým sa vyhnúť nedorozumeniem a ublíženiu, neodkladať rozhovory, hovoriť menej -nerieš to, je to za nami- , vedieť že si raz budem z určitými ľudmi veľmi blízka a NESKAZIŤ TO! chodiť na plaváreň ( lebo ďalšieho pol roka budem len smrkať a chodiť chorá- čiže si nič neužijem), neuveriť tomu že alkohol zo mňa robí osobu ktorou chcem byť ( lebo bola šťastná, bezproblémová, nebála sa, vedela sa baviť) a napokon MENEJ NENÁVIDIEŤ A VIAC MILOVAŤ! HOWK!
Napriek niektorým boľavým skúsenostiam a obdobiam by som veľmi nemenil. Aj tie formujú človeka a patria k životu. Ale v jeden februárový deň by som sa namiesto sedenia pri niekom postavil a chladne odišiel.
- Ten kolega z KFC je schizo, utekaj od neho a nemotaj sa okolo neho.
- Nestresuj z maturít. Nestresuj z výberu VŠ.
- Nepovedz na maturite z bio, že najcitlivejšia časť ľudského tela je penis a nezatvár sa pritom ako vyľakané dildo.
- Nestresuj z prijímačiek. Neuč sa na ne. Je to zbytočné. Ak niečo nevieš, správna odpoveď je C.
- Zmeň si heslo na fb a nedovoľ aby sa ti tam matka nabúrala a čítala si tvoje správy.
- Nedávaj sa s ním dokopy.
- Nepracuj celé leto pre jednu podnikateľskú zdieračskú piču.
- Urob jej scénu, že ti nevyplatila celú výplatu. Nesklop uši a neodíď so zalezeným chvostom ako posledná chudera. 150 eur nie je málo.
- Nerieš sa so spolužiakom. Ani jedným
- Nepi toľko a nebudeš mať okná.
- Navštív bračeka cestou domov, lebo sa bude hnevať potom. Nerob mu toľko zle.
Nemysli si, že keď spoznáš niekoho super tak s tebou zostane navždy.
Nemysli si, že to, čo by si ty urobila pre druhých, urobia oni pre teba.
Neteš sa veľmi.
Odpusť, zabudni.
Vyjeb sa už na to.
Neziarli.
Nemysli si, ze mu to dojde samo.
Nevstupuj druhykrat do tej istej rieky. Tvoja babka ma vynimocne zivotnu pravdu.
Skola je bullshit, priznaj si to konecne.
Odpustaj priatelom a dufaj, ze oni odpustia tebe.
Modli sa.
Hraj kazdy den na tom hudobnom nastroji, co ti lezi v skrini a more, uc sa viac na statnicu.
A obcas aj zdvihni rit a neuc sa tolko na tu posratu matiku,fyziku a chemiu, nema to cenu.
A napokon...
Miluj. Este viac nez doteraz.
Ozaj...a netvar sa jak vyplasene kura, ked sa ti v lete na festivale predstavi ten pekny chalan.
Žiadnu. Nech si to všetko odkašlem, pretože ma aj tak asi nič iné, než konkrétne životné situácie, do ktorých sa dostanem, nikam viac-menej neposúvajú.
bud len tiper @trdelniiiq chlape, poviem ti uprimne, ze nie je NIC, co by si mohol spravit, aby ostala. nic, ani keby si ju zobral na mesiac na bahamy a potom jej kupil spolocny byt v monaku. proste nic nic nic. ked sa raz clovek rozhodne, ze zo vztahu chce odist, nic ho nezastavi. max sa to da trosku spomalit, oddialit, ale na co je to dobre
@antifunebracka ja viem. tu je ale problem to, ze to v podstate zvalila na mna. a ak by som tie veci spravil inac. no to je jedno. teraz je to fuk. ked som nad tym premyslal, akurat som uvidel tu temu. prechadzam roznymi stadiami a ak sa ma zmocni to negativne, obvinujem seba, ak som v relativne dobrom rozpolozeni, vnimam to uplne inac.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
a potom spoznať viac fajn ľudí, možno
a otvoriť sa príležitostiam a nebyť lenivá, letargická mátoha
mala som strašné nervy, čo sa bude diať a či zvládnem množstvo vecí, či sa mi podarí dostať na školu, ako sa budem zvládať financovať, kde s kým ako budem bývať, či budem mať robotu. mala som veľké obavy zo všetkého a nakoniec to tak ľahko a jednoliato preplávalo okolo a skoro som si to ani nevšimla.
prosim ta
pocuvaj ma
Davam si to aj do roku 2015 a sny si už idem plniť
Mozno by som neuracal na somariny
- Nestresuj z maturít. Nestresuj z výberu VŠ.
- Nepovedz na maturite z bio, že najcitlivejšia časť ľudského tela je penis a nezatvár sa pritom ako vyľakané dildo.
- Nestresuj z prijímačiek. Neuč sa na ne. Je to zbytočné. Ak niečo nevieš, správna odpoveď je C.
- Zmeň si heslo na fb a nedovoľ aby sa ti tam matka nabúrala a čítala si tvoje správy.
- Nedávaj sa s ním dokopy.
- Nepracuj celé leto pre jednu podnikateľskú zdieračskú piču.
- Urob jej scénu, že ti nevyplatila celú výplatu. Nesklop uši a neodíď so zalezeným chvostom ako posledná chudera. 150 eur nie je málo.
- Nerieš sa so spolužiakom. Ani jedným
- Nepi toľko a nebudeš mať okná.
- Navštív bračeka cestou domov, lebo sa bude hnevať potom. Nerob mu toľko zle.
To je všetko asi aj
Nemysli si, že to, čo by si ty urobila pre druhých, urobia oni pre teba.
Neteš sa veľmi.
Odpusť, zabudni.
Vyjeb sa už na to.
Nemysli si, ze mu to dojde samo.
Nevstupuj druhykrat do tej istej rieky. Tvoja babka ma vynimocne zivotnu pravdu.
Skola je bullshit, priznaj si to konecne.
Odpustaj priatelom a dufaj, ze oni odpustia tebe.
Modli sa.
Hraj kazdy den na tom hudobnom nastroji, co ti lezi v skrini a more, uc sa viac na statnicu.
A obcas aj zdvihni rit a neuc sa tolko na tu posratu matiku,fyziku a chemiu, nema to cenu.
A napokon...
Miluj. Este viac nez doteraz.
Ozaj...a netvar sa jak vyplasene kura, ked sa ti v lete na festivale predstavi ten pekny chalan.
viac sa uč
neviaž sa veľmi na ľudí
a že nemam byť kktna a nedať či 45 kreditov v jesennom semestri
neurob to co si urobila
bolo to od teba riadne hlupe a sklamalo ma to
@trdelniiiq chlape, poviem ti uprimne, ze nie je NIC, co by si mohol spravit, aby ostala. nic, ani keby si ju zobral na mesiac na bahamy a potom jej kupil spolocny byt v monaku. proste nic nic nic. ked sa raz clovek rozhodne, ze zo vztahu chce odist, nic ho nezastavi. max sa to da trosku spomalit, oddialit, ale na co je to dobre