Akú reakciu by ste mali keby pred vami pristál vesmírny koráb...
Príjimam aj iné názor ako zastrelil by som posádku alebo utekal a kričal..... Názori ako privítam ich v mieri sú otrepané môžte ich uverejníť ako názor ale budem ich argumentovať negatívne...
Nuz asi taku, ze ci netrafil na Bajkonur,alebo na Mys Canaveral a ak by to bol mimozemsky, tak by som sa mozno zdesil a zdvihol telefon a zavolal VESMIRNILIDE.CZ
bola by som v soku..sledovala by som ho..ak by som tam zbadala nejakych mimozemstanov ktori by nevyzerali neprivetivo,snazila by som sa s nimi nadviazat komunikaciu
black_soul:
No si si istá? lebo mňa napadá teoria zvädavosti nad nižšími druhmi vo vesmíre a ich zneužívania v prospech vyšších druhov.... Položím ti otázku: Čo urobíš z mravcom ak ho zbadáš? Sú 3 možnosti po 1. budeš s ním v pokoji komunikovať?
2. budeš sa sním hrať?
3. zabiješ hol len tak lebo nič neznamená pre inteligentnú formu života ako si ty.
Možnosť 1 sa podla mňa vylúčuje lebo aj tak nikto z nás nebude chcieť nadviazať komunikáciu z mravcom čiže ostávajú len 2 možnosti a to že či sa sním budeš hrať alebo ho zabiješ? To iste by asi urobili návštevníci z inej planéty bude by sa snami hrali ako z mravcom na prste alebo by nás zabili?
Mimozemske bytosti ktore su na urovni XYZ pozoruju pravdepodobne tok nasho zivota a snazia sa porozumiet tomu co robime..............................................................
Pozemšťania prichádzame k vám v miery... Prišli sme vyhubiť vašu rasu a obsadiť vašu planétu kvôli nerastným surovinám... Neberte to osobne je to len biznis...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
No si si istá? lebo mňa napadá teoria zvädavosti nad nižšími druhmi vo vesmíre a ich zneužívania v prospech vyšších druhov.... Položím ti otázku: Čo urobíš z mravcom ak ho zbadáš? Sú 3 možnosti po 1. budeš s ním v pokoji komunikovať?
2. budeš sa sním hrať?
3. zabiješ hol len tak lebo nič neznamená pre inteligentnú formu života ako si ty.
Možnosť 1 sa podla mňa vylúčuje lebo aj tak nikto z nás nebude chcieť nadviazať komunikáciu z mravcom čiže ostávajú len 2 možnosti a to že či sa sním budeš hrať alebo ho zabiješ? To iste by asi urobili návštevníci z inej planéty bude by sa snami hrali ako z mravcom na prste alebo by nás zabili?