Akú rolu prezentujete v spoločnosti ? Ako sa správate v spoločnosti ?
Akú osobnosť prezentujete v spoločnosti vy ? A čo si myslíte, aký typ osobnosti je dobre prezentovať v spoločnosti ?
Ja osobne skúšam byť neutrálny riešim si iba svoje veci čo potrebujem, ak niečo neviem pýtam sa, rád sa aj poradím a porozprávam.
zvyčajne sa snažím byť neutrápna, rozmýšľam čo poviem/napíšem, pretože viem, že všetko môže byť použité proti mne
snažím sa nerobiť si zbytočne nepriateľov, som milá a priateľská, ak niekto potrebuje radu alebo vypočuť som tu, rada poradím, rada si nechám radiť, mám svoj názor ale nenútim, aby s ním iní súhlasili toť vše
Neviem, v poslednej dobe mam dost u riti, ci som priserne awkward alebo afektovana alebo asocialna, lebo no co uz
Viem byt velmi mila, napomocna a vsetko, ale uprimne zhovorciva a spolocenska nie proste, lebo netusim, o com.
Tak mne mnohí hovoria (najmä rodina), že sa neviem slušne správať v spoločnosti. No mohol by som seba samotného v spoločnosti opísať ako:
Nevychovaný
Ovečka (čiže človek čo nevie presadiť vlastný názor a radšej kývne na názor druhých)
Bojazlivý
Ja keď chcem niekde niečo robiť,pytam sa,hoci veľa ľudí to považuje za prejav nevedomosti,že aby si nemysleli,že som hlúpa,tak sa neopytam,a tiež zazivam,že ľudia tak aj reaguju,že čo sa ich niečo pýtam,a tvária sa,že kladiem hlupu otázku...ale veď o tom to v práci je ze kladiem otázky...inak by som nevedela to co vedia uz zabhnuti zamestnanci...sami nadriadeni vravia,ked nevies,pýtaj sa...takze klaadenie otaazok ja naopak, povaazujem za prejav inteligencie...
To je jedna vec.
Správam sa niekedy dosť uzavreto...to súvisí s mojou výchovou prísnou,si myslím,ale myslím,že uz som v tomto urobila veľký pokrok,a teda ak chcem,viem byť otvorená,prejaviť city...
Dokonca som o sebe počula ze som pracovita a sebavedoma,o com som ai nikdy nemyslela,že sa k takému niečomu dopracujem. Dakujem za to aj raw vegan straave
Správam sa ako človek ktorý presne vie čo chce a ak je to treba povie to ľudom do oči ALE všetko vramci slušnosti. Pokial sa nejedna o ženy, vtedy sa cítim nesvoj, tak sa radšej stiahnem a obratim chrbtom.
snažím sa nerobiť si zbytočne nepriateľov, som milá a priateľská, ak niekto potrebuje radu alebo vypočuť som tu, rada poradím, rada si nechám radiť, mám svoj názor ale nenútim, aby s ním iní súhlasili toť vše
Viem byt velmi mila, napomocna a vsetko, ale uprimne zhovorciva a spolocenska nie proste, lebo netusim, o com.
nejíst sirové maso a nezabíjet!
Nevychovaný
Ovečka (čiže človek čo nevie presadiť vlastný názor a radšej kývne na názor druhých)
Bojazlivý
Nič iné ma nenapadá
To je jedna vec.
Správam sa niekedy dosť uzavreto...to súvisí s mojou výchovou prísnou,si myslím,ale myslím,že uz som v tomto urobila veľký pokrok,a teda ak chcem,viem byť otvorená,prejaviť city...
Dokonca som o sebe počula ze som pracovita a sebavedoma,o com som ai nikdy nemyslela,že sa k takému niečomu dopracujem. Dakujem za to aj raw vegan straave