Pozrel by som na niekoho, a nanútil by som niekomu nech ide vykradnúť banku, nech mi prinesie peniaze a samozrejme zahladenie stôp- nech skočí z mosta do Dunaju
ja by som chcela vedieť byť neuveriteľne šťastná, napriek všetkému ale neviditeľnosť by tiež nebola zlá. Ale rozhodne by som nechcela poznať myšlienky ľudí, myslím že to dokáže viac uškodiť ako pomôcť. Ludia sú svine totižto (samozrejme vrátane mňa)
no neviditeľná som často aj bez toho aby som mala takúto schopnosť, vedieť čítať myšlienky nechcem,budúcnosť svoju som už videla,ovládať živly by bola priveľká zodpovednosť, vedieť predpovedať osud radšej nie, a meniť sa na zviera by možno bolo niekedy užitočné, ale mám celkom rada podobu v ktorej som teraz. A mimochodom chýba ti tam schopnosť vidieť duchov.ale kedže už ich občas vídam, nemusím ju chcieť mať že? inak pekná anketa
lietať a počas skúškového si navariť za 10 sekúnd A bodla by predĺžená ruka, aby som vtedy nemusela dvíhať riť z postele, len by sa mi stačilo natiahnuť a otvoriť chladničku. oooo, zasnívala som sa ....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
a rozhodne by som nechcela vedieť čítať myšlienky, myslim si, žeby som s tym bohvieako spokojná nebola
A neuveriteľne ma to fascinuje, takže myšlienky!
Pozrel by som na niekoho, a nanútil by som niekomu nech ide vykradnúť banku, nech mi prinesie peniaze a samozrejme zahladenie stôp- nech skočí z mosta do Dunaju
Ja keby som mala vedieť vrátiť čas, sa bojím, že by som nikdy v živote nejak nepokročila..
Teda, chápeš
súhlasím
čítanie myšlienok, lebo proste strašne ma zaujíma čo si myslia ľudia v nejakej situácii a rada skúmam reakcie ľudí
(Geez, to znie.. Nebyť spola v kóme.)
niekto by ma nasral, bych ho utopila, alebo spálila, alebo čo ja viem čo ešte