Toho čo mám rada je veľa.
Napríklad horkú a mätovú čokoládu, milu, kakaové rezy, vesnu, margot, kinder happy hippo, plnené trubičky, sójové rezy....
A nemám rada 3BIT
Milujem LINDT cokoladu s prichutou tiramissu alebo jogurtovu Milku a nemam rada hocico alkoholove cize rumove pralinky alebo s hrozienkami nemam rada sladkosti
Asi šetky sladkosti mi chutia ale také čo by som fakt nemusel no je taká asi tuším taká mätová rezanka alebo čo to ale je to toálne také divné že ani nevete čo jete či čokoládu alebo mätu.... Ale najradšej asi Horálky, Kofilu, Margot a tak dále a ešte Rumba stojí za to...
@nikuska7 uuuuplne s tebou suhlasim KINDER veci su super to sa nikdy neviem rozhodnut co je lepsie ci kinder vajicko, kinder bueno, happy hippo a vsetko od nich
takze pisat tu co vsetko mam rada..to by som aj tak na vela veci zabudla, lebo jetoho nespocetne mnozstvo, radsej napisem, co nemam rada: polske pochutkove "cokolady" ...a vsetky cokolady, ktore nie su cokolady,...potom velmi nemusim veci, ktore nie su cokoladove ..alebo kde nie je nic cokoladove alebo hnede...takze nemusim velmi tie rozne zele cukriky atd. ..potom mam rada maloktore musli..ale inak cukriky si dam rada napr. bonpary, medvediky a take...len niektore nemam rada..no...este nemam rada kokosino od figara...
FUj neznášam Margot...a nemám rada ani čokolády v ktorých sú orechy...
A inak mám rada mars a milkyway alebo hociakú čokoládu to je jedno či Figaro, Milka alebo Lindt ale najradšej mám belgické čokolády.
aha a nemam rada banany v cokolade, ferrero rocher, coko tatranky...nemusim ovocneho bebe brumika, ale ked nic neni tak zjem..a este nemusom lizatka..ja osm na take cokoladove veci proste
Dia keksíky xD oplátky s medom xD
Zlízavať med z priateľky ktorú práve nemám čiže dieta xD
No a ak to myslíte seriózne tak väčšinu Kinder a Milka výrobkov.
tak to je vela toho co mam rada..vselijake mliecne cokolady,mars, bounty jooj vela je toho..a nemam rada napr vselijake horke cokolady aleo bielu alebo vesnu aj margot velmi nemusim..
no ja mam taku uchylku, že vždy ked som v Tescu tak si kupim dve Buena ....a moc nemusim akekolvek čokolady s hrozienkami...celkovo nemam rad sušene ovocie
Nemam rada vsetky cokolady okrem kvalitnych horkych belgickych cokolad a este zopar vynimiek. Obzvlast Figaro a kindercokoladu neznasam. Milka sa da, ale nepovazujem ju za cokoladu, pre mna je to len akasi mliecna sladkost.
nemam rada bielu cokoladu... a potom taku tu 70%nu so vselijakymi kuskami pomarancov a mäty a vselicoho... a este grilážové zakusky neznasam... tak ale inak asi vsetko mozem... najradsej mam milku plnenu karamelom... a horalky su uplna klasika
@49 aj ja neznasam turecky med v lete som brigadovala vo vyrobni a už len s tej vone som sa najedla mno cisty cukor ae inak tam bolo super a bawilo ma to robit len nie jest a k teme milujeeem MELONOVU MILKU
všetky buená, milky + ferrero rocher zbožňujem, nepohrdnem ani Milou či Horalkou a sem tam to doplním nejakou tou Deli.
neznášam alkoholové sladkosti - rumové pralinky, dokonca ani višne v čokoláde - bléé.
Ako sa volá taký čierno-biely (tenké vrstvy kokosu a čokolády) keks, čo bol strašne ťažký na žalúdok, už ho asi ani nepredávajú a dokázala som ho zožrať vagón?
Okrem toho milujem všetko s mätou (za krabicu After Eight by som odpustila aj masovú vraždu), kokosom a vanilkou.
Nemám rada poľské pochúťkové gebuziny a čokolády s arašidmi, hrozienkami, višňami a alkoholom.
MILUJEM.. Väčšinu sladkostí avšak okrem Mily (pretože keď som bola maa som ju jedla a na nej sedel dáky cvrček alebo čo to bolo no fuj a som mu zjedla dáku čať trl.a.. no fuj, už nikdy viac.. :-S) a potom nemám rada sójový rez či čo to je .D ale Margot mám rada, pretože o je už obalené čokoládu a nemám rada orieškove´očkolády :p
akože totálna moja droga je samozrejme čokoláda, asi ako pre mnohých ďalších. ja však zbožňujem horkú čokoládu. mňam. ale asi ani neviem o sladkosti, ktorú nemám rada ... už slintám
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
66 komentov
Napríklad horkú a mätovú čokoládu, milu, kakaové rezy, vesnu, margot, kinder happy hippo, plnené trubičky, sójové rezy....
A nemám rada 3BIT
A inak mám rada mars a milkyway alebo hociakú čokoládu to je jedno či Figaro, Milka alebo Lindt ale najradšej mám belgické čokolády.
Zlízavať med z priateľky ktorú práve nemám čiže dieta xD
No a ak to myslíte seriózne tak väčšinu Kinder a Milka výrobkov.
I like delil, jockers, snickers etc ...
a mam rada : rôzne orion,figaro,milka,3 bit,snickers,horalky, rôzne žele cukriky,bonpary,lizatka...
hlavne aby bolo
moja laska
a uz nemam rad milku lebo som prezraty
neznasam: tie lacne coop jednota somariny..fuj
nemám rada- studentsku pečat
neznášam alkoholové sladkosti - rumové pralinky, dokonca ani višne v čokoláde - bléé.
Okrem toho milujem všetko s mätou (za krabicu After Eight by som odpustila aj masovú vraždu), kokosom a vanilkou.
Nemám rada poľské pochúťkové gebuziny a čokolády s arašidmi, hrozienkami, višňami a alkoholom.