Ake spolocenske hry hravate? Oplati sa kupit Investor alebo Monopoly banking? Nehrala som ziadnu z tychto hier, planujem kupit a neviem ci to stoji za to Monopoly kupit za viac ako 1000 sk.
investor hravam z bratrancom je to haluz ta hra nema konca to končí az ked si v dlhoch .. a este je dostihy a sázky dobré to jak investor len kupuješ kone
Investora som síce nehrala vôbec a Monopoly len to obyčajné, ale obe sú to dosť zdĺhavé hry. (Netvrdím že zlé, ale máme doma Dostihy a sázky a tam už po vyše hodine som nervózna z celej hry, najmä keď hrám s niekým podnikavým...)
Doma zvykneme hrávať skôr veci ako Citadela, Carcassone, Kráľovské rošády, TransAmerika, Bang!, Viva il re! a podobne... Nepatria k najlacnejším, ale pokiaľ sa stretne väčšia skupina ľudí (my hrávame šiesti) tak sa to oplatí, tie hry sú fakt skvelé. (Najmä môžem odporučiť Kráľovské rošády, ak si radi robíte zle, my sa pri tom vždy ideme pobiť keď niekto vymyslí nejakú špinavosť aby vyhral A krásne je keď sa to otočí proti dotyčnému )
no ja mam monopoly banking doma... bavilo ma to asi tak 2-3 mesiace teraz ma to uz nejak preslo ale niekedy dostanem tak chut si to zahrat... sa pripoji vtedy cela rodina a je to celkom fajn a hlavne rychlo pri tom ubieha cas
@wewo Carcassonne začína byť zložitá hra až keď máš k nej dokúpených viacero rozšírení, inak na nej nič zložitého nevidím A celé je to o taktike a o tom, ako sa ti darí vplývať na protihráčov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Doma zvykneme hrávať skôr veci ako Citadela, Carcassone, Kráľovské rošády, TransAmerika, Bang!, Viva il re! a podobne... Nepatria k najlacnejším, ale pokiaľ sa stretne väčšia skupina ľudí (my hrávame šiesti) tak sa to oplatí, tie hry sú fakt skvelé. (Najmä môžem odporučiť Kráľovské rošády, ak si radi robíte zle, my sa pri tom vždy ideme pobiť keď niekto vymyslí nejakú špinavosť aby vyhral A krásne je keď sa to otočí proti dotyčnému )
a neznáááášam človeče vytáča ma primitívnosť tejto hry len hodíš kocku a posunieš sa.. nudaaaaaaaaa