@tangerina tomu moj hlúpy detský mozog nikdy nevedel porozumieť .D @ohavnost theme hospital bolo až moc 3D . to by mom vtedajší počítač o velkosti sediaceho človeka nezvládol : D
no podľa toho ako veľmi starú... z tých úplne starých som ako maličký chlapec Doom hrával, na PS1-tke som stále dookola starých crashov bandicootov drtil ale pre mňa legendárna stará hra je Mafia1 a prešiel som ju snáď x-krát
ale ak mám vybrať niečo z týchto, tak asi Prince of Persia...
Atomic Bomberman!
Vlak som drtila, potom to vajce Dizzy (asi tri rôzne verzie) a nejaké horské motorky, lukostreľba a jazdenie na koni v rámci letných olympijských hier, Ugh, Bronx a taký chlapík, čo skákal po potrubí a strieľal príšery, sivomodré to bolo celé a nepamätám si názov a potom taká detektívna vec, že chodili listy s úlohami medzi dvomi kamarátmi, už presne neviem, o čo išlo, ale bolo to dosť dobré
@hovnovhlave také na úplne mega starý a mega velký počítač kde bolo len pár hier a išlo tam písať trocha. celé pozadie bolo tmavomodré a písmo biele rozpixelované !
ooh a este taka,kde chlapec mal akokeby taku kolobezku, na ktorej vedel skakat, a boli tam vesmirne prisery neviem ako sa to vola, mala som to ulozene ako ken 6 ale neviem to najst
@tangerina mne to Tomas stiahol u neho na pc! tak to u neho hram ty kokos, ale tazke to je!
A este taku hru sme hravali doma, take galakticke prostredie, šašovia tam boli, ale neivem ako sa to vola :/ nemozem to nasjt
princ of persia, atomic bomberman, age of empires, crash bandicoot uplne najviac na ps, a potom tie stare co boli na takych malych zltych kazetach, co sa dali kupit na cinskych trhoch
@antifunebracka ja ti nedám spávať keď tak pozerám malý človek si, veľmi primitív, narušený sedlák zo Sládkovičova ktorý si myslí aký je on úžasný pri tom je nula hráš sa tu na neviem akého "kasanovu" pri tom si rád keď raz za uhorský rok ti nejaká chudera roztiahne nohy.. už prosím prestaň hrať túto hru a utekaj preč...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
74 komentov
@ohavnost theme hospital bolo až moc 3D . to by mom vtedajší počítač o velkosti sediaceho človeka nezvládol : D
ale ak mám vybrať niečo z týchto, tak asi Prince of Persia...
Vlak som drtila, potom to vajce Dizzy (asi tri rôzne verzie) a nejaké horské motorky, lukostreľba a jazdenie na koni v rámci letných olympijských hier, Ugh, Bronx a taký chlapík, čo skákal po potrubí a strieľal príšery, sivomodré to bolo celé a nepamätám si názov a potom taká detektívna vec, že chodili listy s úlohami medzi dvomi kamarátmi, už presne neviem, o čo išlo, ale bolo to dosť dobré
nepamätáš si náhodou takú čarovnú hru kde bol čarodej, mešec s dukátmi a dúha? : D
Inak ešte RunEscape ale aj BiteFight (trocha mimo ale
ako si vôbec mohla?
no možností je obmedzený počet, takže sa ti odpúšťa.
Starcraft sa mi nedávno pripomenul, pretože:
to sa osoba môže cítiť ako Zerg, keď v tomto prebýva
vóu.idem to preklikať!
danke
A este taku hru sme hravali doma, take galakticke prostredie, šašovia tam boli, ale neivem ako sa to vola :/ nemozem to nasjt
toto? lebo to vyzerá byť super, podobné tým červom!
ale toľko krvi, to sú čo za jatky
Tom Raider... Doom... Jedi Knight ^_^
ČOSI a Blade Runner
rozplačem sa od nostalgie