alebo mat proste okolo seba rádius v ktorom ked hocjaka bytost je tak je v maximálnej spokojnosti a pokoji s harmoniou v sebe, zbavená chcení akrutostia problemov etc.e tc. etc. ..... a väčšinou sa superschopnosti dokazu expandovat.... .) ciže by sa ten radius zvysoval .)
alebo ešte liečiť ale len na urovni človek ale vo vyššej sfere .)
a na ostatnych superschopnostiach ktore som chcela pracujem alebo ich vyuzivam (v mojich alternativnych svetoch .) .D )
bud´ to teleport ,ktorý umožní lietanie a dosť superschopností ale musel by som pri každom porte aspoň niečo schudnúť lebo to by som sa ani obúvať nemusel aj ked´ s teleportom by bol život.... no možno o dosť nudnejší
alebo teda telekinézia (premiestoanie preddmetov alebo čohokoľvek myslou)
alebo ešte premiesnenie sa do virtuálneho mnou vymysleného sveta kedykoľvek chcem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
teda až na @17 to pískanie! a lúskanie
alebo mat proste okolo seba rádius v ktorom ked hocjaka bytost je tak je v maximálnej spokojnosti a pokoji s harmoniou v sebe, zbavená chcení akrutostia problemov etc.e tc. etc. ..... a väčšinou sa superschopnosti dokazu expandovat.... .) ciže by sa ten radius zvysoval .)
alebo ešte liečiť ale len na urovni človek ale vo vyššej sfere .)
a na ostatnych superschopnostiach ktore som chcela pracujem alebo ich vyuzivam (v mojich alternativnych svetoch .) .D )
alebo teda telekinézia (premiestoanie preddmetov alebo čohokoľvek myslou)
alebo ešte premiesnenie sa do virtuálneho mnou vymysleného sveta kedykoľvek chcem
Alebo potom vidieť do budúcnosti.