stráviť minimálne mesiac niekde v lese. bez kontaktu z civilizáciou, s tým, že by som si postavila prístrešok alebo si našla nejakú jaskynku, všetku vodu aj potravu by som si zaobstarala z prírodných zdrojov, všetky nástroje by som si spravila sama
a tak myslím si, že každý máme také "úchylky" ja mám niekedy potrebu, keď sa ma opýtajú napr. v kaviarni "Čo si dáte?" tak sa mi chce štekať.. proste len tak alebo mám potrebu hrýzť cudzích ľudí a preto si to odnáša môj dohryzaný priateľ... alebo len tak sa postaviť do stredu nákupného centra a začať kričať... a veľa iných .... avšak sú to všetko také veci, ktoré keby spravím tak si o mne všetci myslia, že som šiši
pravdepodobne najťažšiu hlavolamovú hru na svete, ktorú by bez rád a pomoci malo šancu dokončiť možno tak 5% populácie. ale ktovie, možno len ľudí podceňujem. možno časom zistím či som mal pravdu alebo sa mýlil.
chcem si postaviť studničku..takú do akej spadla tá defka v perinbabe ale chcem aby mala dúhové kamienky okolo seba a potom budem behať okolo a tváriť sa že som jednorožec..to je môj životný cieľ, a ak to dosiahnem môžem skapať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
A aha hej,chcela by som pobozkať dievča. Na verejnosti. Len tak
vykašľať sa na robotu na linke a ísť niekde úplne do piči.
stráviť rok na nejakom ostrove v indonézii, bývať u domácich a robiť presne to čo oni,
a to len tak, aby som zistila, či to dám