alkohol a z nejakeho dovodu mam strach z toho, ze si vypytaju obciansky. najhorsie to je, ked idem na nejake vinobranie bez dokladov s 10eurovkou vo vrecku, vtedy dufam, ze mi predaju burciak a nemusim ist domov nasucho
Raz som kupoval dildo. No a proste to je hrozné. Tá predavačka za mnu behala a behala a reku čo by som rád, tak reku nejakého macka poriadneho a one že hmmm tak začala ukazovať toto je vybroš, toto náfuka a budete to aj na anál. Vraim, že výhradne na anál! No a tak sme prešli k takým dobre žilnatým, že to aj tie žily dráždia dobre. Len potom zajebala 300 eur cenu, tak reku tolko nemám teta. Tak začala z pod pultu vyťahovať vrátené zboží v zlave, tak reku noooo to už by som bral, bo to vam tam su aj kusky za 20 eur ale ja že chcem, jedine ak boli používané iba análne a ona, že samo sebou. Tak pokukám, poskúšam nasliniť v puse, ale málo mi bolo furt tak reku nič a ona že, no ty si kokot a ja som kvoli tebou zajebala na obednú prestávku...
MInule som sa prichytil ako som sa trochu hanbil za BeBe Brumíka... ale to bude asi tým, že prezervatívy a podobné štiplavé vecička som ešte nikdy nekupoval, takže až príde to, tak pozmením komentár
Aha uz viem! Trochu sa hanbim ked idem do intrakovej vecierky 3 krat behom hodiny tak ze raz si kupim bagetu, potom sa vratim po pomarancovy dzus, za 15 minut po milka cokoladu...to sa trochu citim ako kokot, ze si to nosim po jednej veci, ale hlavne pocas skuskoveho po mne proste nikto nemoze chciet, aby som si spomenula naraz na vsetko co chcem!
Niekedy alkohol... Chytim uplnu paranoju ze predavacka vie ze idem zapijat svoju frustraciu...
A raz som sa hanbila kupovat hracky... Ale to len preto ze predavacka bola vlezla a otravna.
Potom som nasla iny sexshop a bolo to o moooc lepsie.
@wewo čo je divné a pupušské na lakoch na vlasy a hrebeňoch? Ja také veci beriem ako súčasť hygieny; to, že sme chlapi, neznamená že máme chodiť strapatí a smradľaví
všeobecne oblečenie mi je veeeeeľmi trápne skúšať, nebodaj si to pýtať od predavačiek - najmänohavice. To je môj ultimátny problém a preto striedam tri už tretí rok.
mám rád keď sú úzke a keď ten spodok neobalí celú tenisku ako nejaký návlek, no zjavne väčšina obchodov v mojom okolí nezdieľa tento názor a je veľmi ´tažké také nájsť a počúvať tie pripomienky predavačiek, nech idem do dámskej sekcie a pod. - neprosím. Nabudúce to internet istí.
Ale na 1. Mieste by boli urcite nejake eroticke veci, ktoré by som mozno aj chcela, ale nemám dostatočnú odvahu ísť do takého obchodu a nieco si kúpiť... keď tak, riešila by som to cez e-shop, ale to by miuselo prist na adresu a to by som musela byť pri preberani sama doma
a celkom som sa hanbil, ked som bol v praci na narodeniny a siel som do vedlajsieho supermarketu asi 3x kupit flasu slivovice samozrejme v pracovnom obleceni a posledny krat som bral rovno 2 flase a medzi mojimi navstevami bola vzdy tak pol hodinka a platil som stale u tej istej pokladnicky
Ked som si kupoval alkohol v tých malých fľaštičkách, bolo mi to trápne, pripadá mi to také sockárske ale veľkú fľašu kúpiť mi nevadí, to je v pohode, len tie menšie vnímam inak, jak keby som bol notorik čo si potrebuje dať jedného aby sa netriasol ešte aj predpoludním som to kupoval, možno si aj myslela predavačka že to teraz vypijem, zhruba o deviatej to bolo Keby to aspoň vyložili na pult, ale oni to jebú pod pokladňu, aby si to človek musel vypýtať !
@sugy1 Kamarát ty ak neprestaneš, tak teba keď stretnem na ulici tak ti také langoše s tatarkou nadelím do krku bez žuvania, že dostaneš dva a vygrcáš šesť
@quattroformaggi no ja ked som kupovala tabletku po tak som sa citila najtrapnejsie, este sme vyplnali nejaky dotaznik s nou a chlap bol cudzinec tak som radsej aj ja zacala hovorit s tou lekarnickou po anglicky bolo to strasne
som si spomenul ako som mal priateľke kúpiť tampóny a keď som došiel k regálu s tými vecami, stál tam týpek, s mobilom v ruke a zmätenym výrazom... Sme si vymenili ten pohľad typu "viem jak sa cítiš, kamo"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
#guilty
A raz som sa hanbila kupovat hracky... Ale to len preto ze predavacka bola vlezla a otravna.
Potom som nasla iny sexshop a bolo to o moooc lepsie.
mám rád keď sú úzke a keď ten spodok neobalí celú tenisku ako nejaký návlek, no zjavne väčšina obchodov v mojom okolí nezdieľa tento názor a je veľmi ´tažké také nájsť a počúvať tie pripomienky predavačiek, nech idem do dámskej sekcie a pod. - neprosím. Nabudúce to internet istí.
Ale trapne je aj vlastné kupovat ...
A kondomy urcite
Ale na 1. Mieste by boli urcite nejake eroticke veci, ktoré by som mozno aj chcela, ale nemám dostatočnú odvahu ísť do takého obchodu a nieco si kúpiť... keď tak, riešila by som to cez e-shop, ale to by miuselo prist na adresu a to by som musela byť pri preberani sama doma
a celkom som sa hanbil, ked som bol v praci na narodeniny a siel som do vedlajsieho supermarketu asi 3x kupit flasu slivovice samozrejme v pracovnom obleceni a posledny krat som bral rovno 2 flase a medzi mojimi navstevami bola vzdy tak pol hodinka a platil som stale u tej istej pokladnicky
Nedajbože horčicou
lenže keď som šla 3 dni po sebe kupiť do rovného miniobchodíku 3 milky čokolády... tak som sa na tretíkrát fakt hanbia