tyymto ze ste volali hodinu a pol sa vam automaticky rusi sim karta prajem peknyy den abo ket sa ma asi 50kraat spita volakto ze co robiim ta to uz vie liest na nervi
mami? ja ta neľúbim.. ľúbim tetu a chcem ju za mamu...
toto mi raz povedala 5 ročná dcéra mojej kamošky..Sedeli sme na posteli u nej my dve a malá. Ja som sa cítila v tú chvíľu veľmi zle-keď som si predstavila,že to povedala vlastná dcérka svojej mame. Nechcela by som to zažiť.
Tazko povedat ktora veta by bola pre mna taka ze by som ju nikdy za zivot nechcel pocut. Ale pravdepodobne jedneho dna to bude veta ktorej sa boji kazdy rodic. "Je nam luto robili sme vsetko ale bohuzial vase dieta/syn/dcera zomrel/o/a (pripadne dodat podlahlo zraneniam )"
Ale v sucastnosti sa tie vety menia podla toho co sa deje.
@e12 Ja mu skor poviem ze viem ako to je ale dohodneme sa ze bude akoze strajkovat dalej , lebo sa mi paci ked ma jedna e12ka opravuje , nemal by som ale ked ona to robi tak elegantne
@mm47 ahááá, ďakujem za vysvetlenie.... ja som tiež niekedy lenivá. Ale to má za následok niečo úplne iné. Ja mám v škole predmet, na ktorom sa učím písať na pc desiatimi prstami a to bez toho, aby som pozerala na klávesnicu. Tam samozrejme musím písať rýchlo a s diakritikou. Lenže doma sa mi až tak veľmi nechce a tak píšem podobne ako ty.
A to že som členom BGP ešte neznamená, že musím používať diakr. Znamená to len, že napíšem správne i/y do vybraného alebo nevybraného slova. Vieš, na birdzi sa našlo niekoľko takých ľudí, ktorým stúpa tlak, keď vidia hrúbku. A preto založili BGP.
@e12 Ano ja viem aj ja som mal ten predmet , ale stale si budem myslet ze BGP je zly vtip
Riesi nepodtatne veci , ked si bola mensia ty tak si robila presne take iste chyby ako pouzivatelia ktorich si mala na mysli ale naucila si sa pisat normalna aj bez BGP , tak isto ako sa to bez BGP naucia aj oni
jednym slovom zbytocnost kvoli ktorej sa v zopar normalnych anketach co stali zato v 140komentaroch riesila gramatika a nie tema
@mm47 napísal si to pekne a múdro. Ale v niečom s tebou nesúhlasim : nebolo to 140 komentárov ale bolo ich viac
Vieš, z takého uhla pohľadu som sa na to ešte nepozerala. Určite máš v niečom pravdu. Možno to bolo odo mňa trošku pokrytecké, kedže aj ja robím občas chyby. Asi budem musieť prehodnotiť svoje slová.
Ale v každom prípade to nič nemení na tvojej situácii. Nesnaž sa zbaviť svojej zodpovednosti. Tvoj SPACE nemá nič spoločné s BGP
@e12 Ja nehovorim ze to bolo pokrytecke o teba to som zacal lebo uz sme boli na takejto teme , nevadi ze ma opravujes lebo teraz sice aj mas co aj ked malo ale predtym som pisal ciarky a dokonca aj BODKY za vetou co nerobi NIKTO z birdzu
Ale povysit to az na ""police"" a este aj odznak ste si vymysleli to uz je moc
75% z tych ktorim ""prehovorite"" do duse potom idu na pokec a tam maju daleko vacsie problemy s pisanim ako jedno i/y
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
76 komentov
Nenávidím túto vetu..vačšinou sa nič vážne nedeje ale totálne ma to videsí ked ju počujem ...
vážne ako toto má vie vytočiť
alebo
,,S tebou je strašná nuda."
alebo
,,Ty si strašne divná."
A tak
"Už nikdy nebudeš šťastná"
"Rušíme letné prázdniny" To by som umrela namieste...
ja: šak som sa neska holil
ona: nie ten dole sa ohol!
toto mi raz povedala 5 ročná dcéra mojej kamošky..Sedeli sme na posteli u nej my dve a malá. Ja som sa cítila v tú chvíľu veľmi zle-keď som si predstavila,že to povedala vlastná dcérka svojej mame. Nechcela by som to zažiť.
(Vetu, ktorú som už počula, ale znovu by som nechcela) Predsa som ešte tu...
"Nájdeš si lepšieho"
"Skúste šťastie na budúce"
"Vy ste sestra/dcéra/vnučka/matka/priateľka? Potom vám želám úprimnú sústrasť.."
Ale v sucastnosti sa tie vety menia podla toho co sa deje.
to ma vie vytočiť,budem si riešiť to alebo čo ja chcem
"si úbohá..."
"ostáva ti tyžden život.."
"mám druhú.."
"prepáčte ale XY zahynuli.."
je tam toho :/
ostatne by som niako stravila
Od*cenzúrovala* som čipkartu s dvanástimi ojrami
tá veta smerujuca na moju adreasu ma uráža.....
Vyber si, buď sa ostriháš, alebo.... (sa stane niečo podobne strašného)
alebo ..
Mama/Otec/Brat/sestra etc.. je v nemocnici pre to a to..
a ty ho nemáš rád? no mám nápad - udobrite sa! S láskou mu vysvetlí, že ak ťa bude počúvať, tak E12 už nebude opravovať tvoje chyby ... čo ty na to?
Keby som mal slovensku klavesnicu tak neviem narychlo pisat smajle a pri angl. zase diakritiku a kvoli ziadnemu BGP nebudem vzdy menit
A to že som členom BGP ešte neznamená, že musím používať diakr. Znamená to len, že napíšem správne i/y do vybraného alebo nevybraného slova. Vieš, na birdzi sa našlo niekoľko takých ľudí, ktorým stúpa tlak, keď vidia hrúbku. A preto založili BGP.
ale to už asi veľa kecám sorry
Riesi nepodtatne veci , ked si bola mensia ty tak si robila presne take iste chyby ako pouzivatelia ktorich si mala na mysli ale naucila si sa pisat normalna aj bez BGP , tak isto ako sa to bez BGP naucia aj oni
jednym slovom zbytocnost kvoli ktorej sa v zopar normalnych anketach co stali zato v 140komentaroch riesila gramatika a nie tema
Vieš, z takého uhla pohľadu som sa na to ešte nepozerala. Určite máš v niečom pravdu. Možno to bolo odo mňa trošku pokrytecké, kedže aj ja robím občas chyby. Asi budem musieť prehodnotiť svoje slová.
Ale v každom prípade to nič nemení na tvojej situácii. Nesnaž sa zbaviť svojej zodpovednosti. Tvoj SPACE nemá nič spoločné s BGP
Ale povysit to az na ""police"" a este aj odznak ste si vymysleli to uz je moc
75% z tych ktorim ""prehovorite"" do duse potom idu na pokec a tam maju daleko vacsie problemy s pisanim ako jedno i/y
Moj SPACE ma vytrhol uz z tolkych srabov