Určite každý z vás počuje od rodičov vety tipu: Ja v tvojom veku..
Pokiaľ bývaš pod mojou strechou a blá blá blá.. Akú vetu najviac nenávidíte Vy? U mňa osobne to je: Ja v tvojom veku.. a Za to ako sa správaš dneska nikam nepôjdeš..
od otca A SPRAVAJ SA .... vzdy tesne na zaciatku hociakej party a oslavy... a hovori mi to takym tonom akoby som tam uz teraz naha a opita tancovala na stole
"Vsetko bude ako ja poviem..ked ti poviem vyskoc von oknom, vyskocis" ano toto mi hovori alebo ze "ty si nič pre mňa a nejeb ma lebo ti vyhadzem skriňu" psycho mater... jebnuta
"nechceš polievku?" "nie" "prečo?" "nie som hladná" "najedz sa" jedz polievku" a stále dokolečka.. ..a potom také "už stačilo" a nepríčetný pohľad vyhrnutý na moju tvár :/ ..a keď som bola menšia nebol deň bez: "okamžite vypadni do izby!" staré zlaté časy
@charis Never tomu! Potom začne niečo v tom: Pokiaľ bývaš pod mojou strechou.. Alebo niečo také.. Nemám to z vlastnej skúsenosti ale počula som od kamarátov..
Vážne nemám rada, keď mi mamina pozerá na prsia a vypotí zo seba niečo také ako: ,,Sú o-o-obrovské!" Vtedy mám chuť plakať od hanby.
A v poslednej dobe častá veta: ,,A nie že budeš v mojej spálni organizovať grupáky!" Toto mi pripomína snád každý deň, ale vždy keď sa večer nevráti domov.
(interný humor)
A samozrejme také: ,,Nehovor na mňa týmto tónom!" a desať minút na to: ,,Nejak si ticho." a krátko potom ešte ,,Nepozeraj tak na mňa!" a vývojovo dojdeme až k: ,,Prečo ma ignoruješ?"
ano, ,,co chces na obed?" je aj u nas, ale dopadne to vacsinou tak, ze za mnou dalsi den pride, ze: ,, mozes si uvarit cestoviny alebo si urob maso..."
vecera: ,,jedla si vobec nieco?!"
ja: ,,nie"
rodic: ,,no, my sme uz jedli, tak mozes si UVARIT blablabla... a NAJEDZ SA"
klasika: ,,chod von so psami... pocula si?"
ja: ,,ano"
mama: ,,POCULA SI!?"
,,to ako zas vyzeras..." (to je vacsinou uz len povzdych)
,,dufam, ze je doma upratane, nech nie som v soku, ked sa vratim.. mas na to uz len 10 minut, to ti ani umyta dlazka nevyschne" a preto radsej rychlo povysavam
a este jedna, co mi hovoria zo srandy:,,a ked odideme, nie ze budes nahlas pustat hudbu a obuta skakat po posteli!"
Mala by si si už konečne zopakovať tú Angličtinu teraz ked sú prázdniny.
A nie len cez prázdniny každý boží deň mi mele niečo o učení a pri tom mi vkuse hovorí učíš sa pre seba nechápem načo potom mi do toho vraví nech ma nahá. v tom druhom má pravdu.
od Otca: fakt to už nedoješ? ale daj si ešte ......a nemám ti ešte doniesť, ...brrr....fakt nenávidím tých milon viet po nedojedení obeda......
od mamy: V žiadnom prípade! Ja by som si tok rodičom nikdy nedovolila! Potom ti to preplatím.... Máš peniaze kúp si ! Vieš kolko som ti toho už kúpila tento mesiac ?......
vydelim ti penieze od otca a staraj sa!!.chod do pice... a potom ty si zivoot ta raz preplieska. ty si taka drza rozmazna za to nema hranic! a mohla by som este pokracovat az by som snad sloh napisala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
67 komentov
čo mám zajtra navariť na obed?
kedy ti dospeješ... nesprávaj sa jak malé decko.
mňa tak strašne mrzí že spolu netrávime viac času (hlavne keď mi to mama hovorí každý deň!!)
aaa "prestaň/ nezačínaj / buď ticho" ...
ale ked upracem tak mi nepovedia nič
platí to na širokú škálu festivalov, koncertov v iných mestách, chatách bez dospelého dozoru...
Stretla som toho a tamtoho a on dokázal to a tomto (mama)
Láskavo na mňa nezvyšuj hlas!
Si lenivá jak voš. Celé dni nič nerobíš. Čo si dnes urobila za celý deň?
Si normálne závislá od toho internetu.
A TOP: Si jeden arogantný namyslený spratek. (keď sa hádame)
a t ď.
už ste sa rozišli?
pozri sa na xy ty príživník
A v poslednej dobe častá veta: ,,A nie že budeš v mojej spálni organizovať grupáky!" Toto mi pripomína snád každý deň, ale vždy keď sa večer nevráti domov.
(interný humor)
A samozrejme také: ,,Nehovor na mňa týmto tónom!" a desať minút na to: ,,Nejak si ticho." a krátko potom ešte ,,Nepozeraj tak na mňa!" a vývojovo dojdeme až k: ,,Prečo ma ignoruješ?"
No a ešte jedno smutné: ,,Dneska neprídem."
Frekvencia používania min. štyri krát do týždňa.
"to co za hluposti pocuvas?"
"to ako sa obliekas?"
"preco si nedas navarene ale jes tu hnusnu pizzu?"
a vela dalsieho
vecera: ,,jedla si vobec nieco?!"
ja: ,,nie"
rodic: ,,no, my sme uz jedli, tak mozes si UVARIT blablabla... a NAJEDZ SA"
klasika: ,,chod von so psami... pocula si?"
ja: ,,ano"
mama: ,,POCULA SI!?"
,,to ako zas vyzeras..." (to je vacsinou uz len povzdych)
,,dufam, ze je doma upratane, nech nie som v soku, ked sa vratim.. mas na to uz len 10 minut, to ti ani umyta dlazka nevyschne" a preto radsej rychlo povysavam
a este jedna, co mi hovoria zo srandy:,,a ked odideme, nie ze budes nahlas pustat hudbu a obuta skakat po posteli!"
A nie len cez prázdniny každý boží deň mi mele niečo o učení a pri tom mi vkuse hovorí učíš sa pre seba nechápem načo potom mi do toho vraví nech ma nahá. v tom druhom má pravdu.
od mamy: V žiadnom prípade! Ja by som si tok rodičom nikdy nedovolila! Potom ti to preplatím.... Máš peniaze kúp si ! Vieš kolko som ti toho už kúpila tento mesiac ?......
"furt iba za počítačom sedíš a iba chatuješ.."
"vobec sa neučíš" hlavne že som mala samé -.-
"a nie si už velká na sladkosti?" nechápem ako takúto kravinu može niekto vobec vypustiť z pusy
mama
"ja v tvojom veku by som si toto k mojej mame nedovolila"
"ja v tvojom veku som toto už robila sama od seba a nemusel ma do toho nikto nútiť"
"na to si ešte malá"
"na to si už velká"
hned jak dojdem domov zo školy :
mama: A čo bolo v školeee????
ja: nič
alebo :
este raz a odpojim ti net D
: a naj je ked sa hadame ze čo nejdeš byvat k otcovi D nemusiš somnou zostat No nato mala myslet skorej nez som sa k nej nastahovala dpč D