@barbora303 ano :/ plačem, že je to jediná vôňa, ktorá mi stále krásne vonia, vyhovuje mi a ľudia mi jhu chválili a letia na ňu chlapi! ( terajšieho a aj bývalých som stretla, keď som ju mala na sebe )
No prestali ju vyrábať asi 3 roky dozadu? :/ :/ :/
No ja mám na poličke tiež ešte prázdnu vlastne mám tam ešte na fakt výýýýýýýnimočné priležitosti trocha jej podobne ako ty si ju nechávam a mám doma asi 10 flakonov, prazdnych :/ doteraz ma štve, že ako ju dali do akcieveho letaciku, objednala som 10, ale uz nebola :/ nechapem preco to co sa fakt super predava zrusia :/ ( robila som oriflame a na ňu som mala vždy aspoň 10 či 20 objednávok )
@barbora303 ach, nemôžu ju znova vyrábať? nespravíme petíciu alebo niečo také?
Presne tak!! výnimočná vôňa korenistá a troska sladka... proste taka nezvycajna, ze bud ju neznasas alebo miluješ
No niečo na tom bude každý z nich mi ju chválil, že ako super voniam ... grace je pekná, ale na Punk nemá ... ja teraz hľadám niečo, ale akosi mi nič nesedí a mám každé 2 mesiace novú ... mala som Love potion, Felicity, Miss O princess, Enigma, Mirage..no všetky mi po čase nejako vadili, alebo som s anecítila dobre neviem.
Tak teraz hľadám niečo čo mi sadne na telo ako tá Punk
hej ešte som zabudla, lak na decoupage a benzín, no krása
@alysia hej zrobme, už sme dve plus všetci tvoji bývalý a terajší, moji potencionálny, to by nás už mohlo byť dosť
Podľa mňa niečo na tom bude, že proste musí voňavka sadnúť ku charakteru .. kedysi som o tom čítala nejaký článok, celkom zaujímavé to bolo. Ja som mala ešte Amber elixir, to je tiež taká trochu korenistá, tá sa mi tiež pozdávala
@barbora303 no hej, len si myslím, že to nezaberie :/ chápeš výrobcovia oriflame málokedy vracajú asi niečo takto :/ neviem, skúsim sa niekoho spýtať...
Jáááááj, no hej kúpila som ju, ale bola na mňa moc taká ,,dospelá,, luxusná alebo tak, tak som ju dala kamoške
@alysia no ktovie, asi to bude celoplošne, ktovie prečo to stiahli, možno tam bolo priveľa feromónov Ty si mala asi všetky voňavky sveta počúvaj (resp. oriflamu Možno by si jej prišla na chuť ak by ju zas prestali vyrábať
@barbora303 no teraz dlho ako dlho pre teba je dlho rok a pre mňa zase malo je mozne, ze to bolo aj rok mozno aj dva v katalogu neviem... kebbyze ale viem, ze to budu rusit, tak by som vzdy vsetko nakupila do zasoby :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
kvietky
-klinčeky, ktoré voňaj z maminých perníkov.
-vôňu zimy - ten prvý nádych zimy, keď v novembrových chladných dňoch ráno vyjdem z domu, nadýchnem sa, a viem, že zima je tu, aj keď ešte nesneží
-vôňu priateľkiných vlasov
-a rannej kávy!
Vôňa kníh a učebníc
>3
a inak, orgován a škorica
No prestali ju vyrábať asi 3 roky dozadu? :/ :/ :/
No ja mám na poličke tiež ešte prázdnu vlastne mám tam ešte na fakt výýýýýýýnimočné priležitosti trocha jej podobne ako ty si ju nechávam a mám doma asi 10 flakonov, prazdnych :/ doteraz ma štve, že ako ju dali do akcieveho letaciku, objednala som 10, ale uz nebola :/ nechapem preco to co sa fakt super predava zrusia :/ ( robila som oriflame a na ňu som mala vždy aspoň 10 či 20 objednávok )
Už viem prečo nikdy nikoho nezbalím! zlá voňavka! dokelu aj s oriflamom!
Teraz mám grace, s tou som tiež spokojná, ja ju síce prestanem cítiť ale ostatní mi ju chvália
Potom tá vôňa čo je, keď napadá sneh a plus vôňa z vianočných trhov, klinčeky, pomaranče
Vôňa špajze u babky ^^
Káva a knihy.
A v neposlednom rade i smradľavé vôňe, ako benzín, centrofixka, odlakovač, laky na nechty, cigarety...
Presne tak!! výnimočná vôňa korenistá a troska sladka... proste taka nezvycajna, ze bud ju neznasas alebo miluješ
No niečo na tom bude každý z nich mi ju chválil, že ako super voniam ... grace je pekná, ale na Punk nemá ... ja teraz hľadám niečo, ale akosi mi nič nesedí a mám každé 2 mesiace novú ... mala som Love potion, Felicity, Miss O princess, Enigma, Mirage..no všetky mi po čase nejako vadili, alebo som s anecítila dobre neviem.
Tak teraz hľadám niečo čo mi sadne na telo ako tá Punk
@alysia hej zrobme, už sme dve plus všetci tvoji bývalý a terajší, moji potencionálny, to by nás už mohlo byť dosť
Podľa mňa niečo na tom bude, že proste musí voňavka sadnúť ku charakteru .. kedysi som o tom čítala nejaký článok, celkom zaujímavé to bolo. Ja som mala ešte Amber elixir, to je tiež taká trochu korenistá, tá sa mi tiež pozdávala
Ok, nebudeme ale len 2, aj 20 30 ak si spomeniem kto všetko si ju objednával u mňa
ty kokos, ked zrátame aj tych chlapov to by bol pekny pocet
Ano ano, suhlasim s tebou, sice som ziaden clanok taky necitla, ale suhlasim s tym, ze vonavka ma sadnut k cloveku a k charakteru
Amber elixir je taka s ciernym vrchnakom fialova? (neivem ci aj tu som nemala )
Nie nie to je taká do zlatohneda, veď vygoogli a hneď si spomenieš či si ju mala
Jáááááj, no hej kúpila som ju, ale bola na mňa moc taká ,,dospelá,, luxusná alebo tak, tak som ju dala kamoške
Nie nie, stiahli to, lebo to bolo v tej ,,dievcenskej" kolekcii a tam tie veci nebyvaju dlho, par katalogov a konci to :/
nemala vsetky sveta, len oriflame
no hentej asi nepridem na chut :/ skusala som, ale mne maloco vonia pekne