prosím vás chodí tu niekto na vyskokú školu, hm? Chcel by som študovať učiteľstvo chcem byť učiteľom, ale nie, takých klasických predmetov ale odborných ako je stolovanie, technika obsluhy a varenia, potraviny a výživa, a technologie gastronomie prosím po
@2 no tak strednu ma gympel tusim, vysoku ekonomicku, a zhruba 10 rokov (alebo neviem kolko presne...) sa venuje programovaniu... u nas na skole uci odborny predmet o tvorbe webov... ani neviem presne ci ma ten pedagogicky kurz, kazdopadne ma prax, ktora je asi najdolezitejsia... je zamestnany ako kazdy iny profak na plny uvazok...
fuha, no ja mam dojem, ze na to by mohla byt vhodna fakulta chemickej a potravinarskej technologie, alebo take nieco. A na to, aby si to mohol ucit nepotrebujes specialnu vysoku skolu...myslim ze nieco ako ta prax by malo stacit...
po prípade vhodná môže byť aj Univerzita veterinárskeho lekárstva v Košiciach - odbor ako hygiena potravín alebo bezpečnosť krmív a potravín...poznám jednu, čo študovala prvý zo spomínaných odborov a teraz vyučuje na hotelovej akadémii podobné odbory o aké by si mal záujem aj ty
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov