@mielikki To je samozrejmé . Ale potom urcite spis, lebo myslim, ze to mnohych uzivatelov a oblubencov Tvojej osoby potesi a pobavi. A mozne je, ze dokonca ziskas nejake "ovečky", postavia Ti chramy a zasvatia knihy a nazory
@aguri500 Ale ved co si... cirkev a nabozenstvo su aj tak dve ine veci. Ide mozno skor o to, v co veris skutocne a nie, ci chodis kazdu nedelu do kostola
@mielikki Ty pockaj, nieco ma napadlo (ano, potom Ti poviem.)
ja som katolíčka kôli pokrsteniu ale len čo budem môcť (ak sa to bude dať) vystúpim z cirkvi... a premýšľala som že by som konvertovala k baptistom ale ešte neviem...
ja som bola krstena ako pravoslavna, chodila som na katolicke nabozenstvo a momentalne som neveriaca lebo cirkev je jeden velky podvod a je strasne zamerana len jednym smerom a to mi dost vadi
Cela rodina katolicka ak nepocitam jedneho zida, viac menej nebudem krestanom len preto, ze som tak bol vychovavany. Ak uverim, tak uverim, ak neuverim, neuverim, musi ma presvedcit viac ako rodinna tradicia.
ja verim ze nekdo taky nejaky pán existuje ale nwm ci to je Jezis alebo Alah alebo do inac by som mal byt katolik ale tak to je len na papieri tak , aj ked nwm na ktorom ale no
verím v Boha ale nepodporujem cirkev,pretože cirkev je podľa mňa biznis...a to,že verím v Boha neznamená,že verím tým omáčkam o vzniku sveta...uznávam Darwinovu teóriu...
krstená som ako evanjelička... pritom v kostole som bola asi raz v živote a už ma tam nikto ani neuvidí.... čiže v podstate sa vlastným presvedčením radím k neveriacim....
Neznasam ludi ktory hovoria ze verit v boha je chujovina...Alebo na to nadavaju...My sa tiez nestarame do tych co neveria a neponizujeme ich...Ako je to dost ubohe... :/
nie som satanista, ale niečo také. v Boha neverím, iba to, že sa narodil a zomrel ako každý iný človek na tejto Zemi.a na také pičoviny, že vstal z mŕtvych si nechajte pre niekoho iného. a mne to jedno ak je človek kresťan alebo budhista len nech mi nezačne kecať o tom svojom bohovi a nevnucovať mi to, že jeho viera je tá pravá, lebo to ma už naozaj serie!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
@mielikki Ty pockaj, nieco ma napadlo (ano, potom Ti poviem.)
ja viem , cirkev je sposob ako zarobit na viere...do kostola nechodim a nevidim dovod tam chodit...
To mám v profile na facebooku ..