@shelia no hej mama zacala v tej dobe robit na univerzite a bratranci chodili furt daco pozerat a ja snimi som cumel do toho takze si fakt nepamatam prvu stranku
fuha, doma som sa na net nedostal, bo sme kedysi dávno, keď to ešte fičalo mali doma ISDN a tam sa platilo za každú minútu. takže ak ma občas zobral el padre do robogty, tak tam som čo si pamätám online hry paril a keď som mal po prvé v živote vlastnú izbu s vlastným kompom, tak moja prvá stránka bola freefoto
@16@Freedomko Prosím ťa, to od koho ste mali už vtedy net? To bol ten pomalý cez telefónnu linku? Vlastne nie som si ani istý, či T-com mal vôbec už vtedy internet v ponuke.
centrum.sk mam pocit a to vškole v piatej triede ....abo žeby pokec? ked osm mala 8? na plochu som niekomu napisala a on mi že pod na rp...a ja vytreta..to čo znamena? tak mi to tam vysvetlil a ja som tam už nešla a ptm asi jetix.sk
ked ma oco prvykrat vzal do roboty, ze interneet to bolo v 97om a predtym som bola chora u babky, pisala si www stranky zo zivej panoramy a prva stranka bola holidayinfo.sk
cez atlas.sk som sa dostala k nejakym hram, prvy bol tusim milionar =D potom to bolo ze flak.sk =D=D=DD to som mala asi 10... =D a potom sa to rozsuplo k pokecu...=D
hmm...ani neviem...mal som asi 8 rokov...možno viac...vtedy mala ségra (už nebývala "doma") novinku...že Internet ...tak len si pamätám, že som si na papieriky písal šetky možné stránky, ktoré som videl v reklamách, že si ich potom pozriem u nej, ale nakoniec som furt skončil na dákom jetix.sk alebo tuším markiza.sk ešte kadejaké online hry som hral, ale vraj som im zavíroval komp, tak už som nemohol potom..
myslím že www.seznam.cz, a už ani neviem ako som sa k nemu dostal, asi som o tom niekde čítal, alebo čo, lebo to bolo ešte v roku 1998 ... ale je fakt, že prvé čo sa defaultne načítalo v staručkom maminom Netscape Navigatorovi bola asi ich homepage...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
60 komentov
@16 @Freedomko Prosím ťa, to od koho ste mali už vtedy net? To bol ten pomalý cez telefónnu linku? Vlastne nie som si ani istý, či T-com mal vôbec už vtedy internet v ponuke.
Tam boli nejaké hry
Ale jej návšteva trvala len zlomok sekundy