hlasovala som za viper, ale len preto, že najradšej mám proste dodge. a najviac challenger (rok 1970-1972, hoci aj ten úplne najnovší je fakt pekný) a RAM.
Podla mna je najkrajsie auto na svete Lamborghini Murciélago LP640 Versace... ale ak sa mam pohybovat v realnych vyskach tak BMW alebo Volkswagen. V ziadnom pripade sracky typu Peugeot, Citroen, Renault.
Ja osobne sa kukám či som tu jediný škodovkár, ale môj liebling je fabia 05 sedan a hned po nom si viem predstavit ze by som superb sedan mal prerobeny na trojdverovy sedan. Tu je moj milasek.
Mercedes, Chevrolet & Ford. Ešte chcem vyskúšať staré Shelby, no všade sú len hrdzavé rozpadnuté kúsky... A pokiaľ sa nájde niečo v parádnom stave a dokonca je to aj na predaj, pýtajú za to nehorázne prachy, že to si radšej kúpim funglo nové. Myslím tie v rámci EU....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
najkrajsie auto na svete ale nie ten novy ale stary rt10 tak okolo roku 94 sa este da
najsamkrajsie auto
Najsamlepsie je u mna L. Gallardo. Ale chybaju mi tu znacky ako Chrysler, Ford atd...
@14 hovno hovno moje moje!
ale ak by som si kupovala niekedy auto, tak VW.
A najlepšie farby poppy red
Chevrolet Nova ... také raz budem mať
Ja osobne sa kukám či som tu jediný škodovkár, ale môj liebling je fabia 05 sedan a hned po nom si viem predstavit ze by som superb sedan mal prerobeny na trojdverovy sedan. Tu je moj milasek.
a k téme >
ozQQXfIhJosnM://www.autobild.sk/images/3490.gif" target="_blank"> ozQQXfIhJosnM://www.autobild.sk/images/3490.gif" border="0" style="max-width:100%;border:1px solid gray">
a inac take ake dal @xhtml
charger alebo challenger
this one I love...
alebo potom ešte AUDI