@7 včera som akurat videl starého mustanga to bola nádhera, a hento je myslím staré camaro? To su muscle car ale ked to auto raz rozbehneš už to nezastavíš, staré bubnové brzdy, slabý podvozok, zadný náhon a velký motor v predu ktorý pri dobrzdovaní do zátačok robí len neplechu - kynetická energia......
na môjho miláčika mitsubishi lancer evo IX MR nedám dopustiť alebo teraz nový nissan GTR spec V to je tiež mašina
@mezomus preto mám japoncov najradšej, maju tak premaknuté riadenie a všeliake tie vychitávky že je prakticky nemožné isť do šmyku pokial niesi extrémista Zátačkami prechádzaš jak maslo bez strachu že by si mal ísť do šmyku alebo niečo podobné. Ale to camaro je tiež pecka, mne sa tiež páči klasika ale to len tak stiahnuť okno a ísť 5O km/h cez mesto a tie motory HEMI myslím 5 litre a viac to je pecka pradie to jak mačička hh
@wardog nikomu sa nepacia tie male teraz ale mne hej proste je to svojske a dost velke dnu a z vonka male ako poviem tak mat civic iny vonkajsok a iny motor tak je uzasny vnutrom vela pristoru pre vodica aj spolujazdca... ale spravili to naprd a odflakli aj motor podla mna
bmw nerobia teraz len motory dobre ale celkovo podla mna sa ich niak ta financna kriza nedotkla a idu dalej novy dizajn... a nie su uz ani tak drahe tieto nove ak si pozret novych sedanovych bavorakov tak zistis ze idu po par milionoch a tieto okolo osemsto tisic nove nejazdene takze pohodicka
@mezomus Neviem čo všetci na tom mustangu vidia. Veď to je len roztiahnutý trabant do ktorého napchali hovädský motor... Raz som sa z tým pohral, no výsledok vidíte tu :p
@freedomko to máš pravdu teraz sa da kupiť nove bmw za facku, hlavne od kolegov Čechov kúpiš o 3000-6000 E lacnejšie jak u nás a to je bomba, kamoš si kupoval VW scirocco a vyšlo ho to o vela lacnejšie hh potom som sa natom vozil, 1,2,3 a 150 na tachometri v dedine juj......
@matus33 vies len rozdiel je v tych motoroch a vykone a dizajne trosku vacsi keby si si pozrel spodky tych dvoch aut tak by si videl a modry mustang gt500 je moj detsky sen realitou je teraz bmw 120
@wardog alebo je v pohode kupit aj buchnute od susedov rakusakov ci ich susedov nemcou a doviezt si to sem a poklepat a niekedy zozenies aj za 10 000euro a vrazis este par a eje to
ja nemam rad male auta ako su smart,fabia,peugeot206 atd.tie stare mustangy a shevrolety sa mi pacia ale ako napisal wardog tak by som sa na nich neopovazil ist rychlo.pri tych autach treba velmi skuseneho sofera.taky rychli sportiak by som bral ferrari,lamborghiny alebo neaku rychlu limuzinu audi s8,BMW760....lenze o takych autach mozem iba snivat.
všetci sú tu evidentne neobozretný v autách, každý čo aspoň trochu vie o nich tak by si v živote nekúpil mercedesa, ani podobné sračky, jediné čo stojí za to sú volkswageny, možno ešte audiny a BMW , ale tie BMW majú trochu kazové motory, ako automechanik viem o čom hovorím. No neni nad toyotu, japonci sú najkvalitnejší, tie autá nemajú problém prežiť 40 rokov... ferrari nieje zlé ak ste multimilionár. Klinový remeň do ferrari 530 stojíé 2000 €.
@31 jednoznačne japonci, aj tie motory, to točíš do 6 k otáčok bez problémov, sprav to na nejakej fiatke a ti vyskočí motor.....ale čo sa týka tých starých medakov tak to su bezudržbove autá, natankuješ, občas vymeníš olej a jazdíš natom donekonečna.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
si zvolil bmw máš nejaky konkrétny model na mysli? nová x6 je pecka
ale inak uz roky mame mercedesy
páni a dámy, TAKTO má vyzerať AUTO
na môjho miláčika mitsubishi lancer evo IX MR nedám dopustiť alebo teraz nový nissan GTR spec V to je tiež mašina
0-200 = 11 s
kurát camaro konkrétne hento má jednu veľkú chybu, je to tušim 5,4L a žerie tak 22L/100km v meste
bmw nerobia teraz len motory dobre ale celkovo podla mna sa ich niak ta financna kriza nedotkla a idu dalej novy dizajn... a nie su uz ani tak drahe tieto nove ak si pozret novych sedanovych bavorakov tak zistis ze idu po par milionoch a tieto okolo osemsto tisic nove nejazdene takze pohodicka
» www.birdz.sk/webka/matus33/f...
@wardog alebo je v pohode kupit aj buchnute od susedov rakusakov ci ich susedov nemcou a doviezt si to sem a poklepat a niekedy zozenies aj za 10 000euro a vrazis este par a eje to
A potom Mini Cooper
booha...takže jasná volba Volga