mám rada tieto, ale na Slovensku som ich ešte ani raz nevidela.. iba v čechách.. ale inak dobré LMky, dávnejšie MARSky, poprípade Petry, Sparty, Davidoffky len keď iné nemajú.. a tak .. nie som náročná
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
No minule som bola nútená kúpiť si sakra drahé biele Marlborky, lebo iné nemali.
najbližšie sa dajú kúpiť v Prahe...
proste the best!
najbližšie sa dajú kúpiť v Prahe...
proste the best!
pri prepočte na eurá stoja 5 € ... takže myslím že tie 2 krabičky, čo som za život mal mi stačili na dlho...
a ak som doma, L&M light
@11 @zajko30 - hmmmm... vieš, že práve takéto niečo je dôvodom, prečo ľudia všeobecne nemajú v láske gay´s?
%26M_Blue_Label_%282%29.jpg" target="_blank"> %26M_Blue_Label_%282%29.jpg" border="0" style="max-width:100%;border:1px solid gray">
mám rada tieto, ale na Slovensku som ich ešte ani raz nevidela.. iba v čechách.. ale inak dobré LMky, dávnejšie MARSky, poprípade Petry, Sparty, Davidoffky len keď iné nemajú.. a tak .. nie som náročná
a ked som v nejakej "fajnovej" krcme a nemaju marsky, tak Petry lajt.
a strasne sa mi hnusia(nie chutovo, ale image) tie zle znacky, ze goldengate, LM...
a cigi? Black Devilky šedé...nedám na ne dopustiť
a keď nemám inú možnosť, tak je mi to jedno, ale nie som prívrženec ľahkých cigariet.
@zuzanne112 Pre boha! Jak ti moze chutit ten hnus? Sak to sa podla mna vyraba zo slamy....
a ja som bola najprv na LMkách, ale už..fuuj..tak som prešla na tieto