@neoriginalna - ja som napr. používal lacné jednu dobu pretože sa šetrilo a bol som spokojný. Treba len fakt vedieť nasadiť ten kondóm a dávať pozor či frajerka nie je suchá
@neoriginalna no vidis a sudis, to, co si nevyskusala, toto nechapem .....fungujem na nich dlhe roky, bez nehody ......vyrobca Nemecko (rozhodne doveryhodnejsie ako Thajsko ......a overene
@sorciera osobne som neskusala, to je pravda, ale z mojho okolia viem o viacerych negativnych skusenostiach- a rozhodne neslo o to, ze bol problem s nasadenim.
ja si myslim, ze stat sa moze pri hociktorej znacke, ale logicky sa citim istejsia s tou, s ktorou som spokojna, a nebudem teda pokusat
@neoriginalna jasne, ze problem je v nespravnom nasadeni pri hociktorej znacke......cize ci ten, ci ten je to teda jedno inak vies z okolia a vies, ze enslo o zle nasadenie...hmm, co si bola pri tom?
a je ajsne, ze ak si spokojna, tak enmen, ja len, ze aj tie co sa zdaju byt nekvalitne, kvaline mozu byt (aj su
@sorciera lebo je dost divne, ze ked niekto pouziva dlhsiudobu jednu znacku a v pohode, ziadna nehoda, a potom sa prejde na inu, a niekolkokrat kondom praskne, prejde sa opat na povodnu a dlhu dobu nic ..? mne to pride viac ako nahoda
radšej žiadne, kondómom neverím a keď som používala tak to bol Durex a le durex nie je záruka kvality, raz sa mi roztrhal ešte k tomu aj ten hrubší, vďaka čomu som si musela do seba napchať to svinstvo tabletka po .. i keď vlastne teraz radšej do seba pchám pravidelne svinstvo :/ ale aspoň moje telo nezažíva šoky snáď.
@alysia nie, s tym neol problem, s partnerom pred tym sme pouzivali jeden cas kondom a bolo to ok, nikdy sa neroztrhal..potom som si dala anti ale kvoli zdravotnym problemom som aj musela prestat.. no a pri dalsom partnerovi bol trochu problem hrubka penisu teda myslim si ze to bolo tym lebo iny dovod som nenasla. ale musela som pouzit tabletku po a dojebali mi to cele kramy a odvtedy hejtujem kondomy a musime prerusovat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
ale kedysi bola ta takmer 3nasobna cena dost dolezity faktor
(dufam, ze mi niekto vypicuje, ci by som radsej platila za interrupciu -.- lenze ja som nikdy s pepinom nemala zle skusenosti)
a roztrhne sa len kondóm vtedy keď zostane hore v špičke bublinka je to aj v návode alebo má partner konský salám.
ja si myslim, ze stat sa moze pri hociktorej znacke, ale logicky sa citim istejsia s tou, s ktorou som spokojna, a nebudem teda pokusat
a je ajsne, ze ak si spokojna, tak enmen, ja len, ze aj tie co sa zdaju byt nekvalitne, kvaline mozu byt (aj su
a uz som vela krat hladala nejake xxl kondomy ale ak aj su, tak dlhsie ale obvodovo vacsie som nenasla.
@mamradadeli tak to urcite ze neni jedina vyhoda