Jednoznačne Lacoste najkvalitnejšie veci majú ešte som nevidel u Lacoste ako u iných značiek aby mali aj dobre aj zlé veci majú iba kvalitku a super materiál a to platí aj pre obuv od Lacoste
z tych co su v moznostiach puma. ale najradsej mam playboy. a este mam rada aj ed hardyho a hello kitty. a v taliansku som videla toki doki a moooc sa mi loobila!
zo sportovych urcite adidas, ale inac asi gin tonic, pull and bear, mex, tommy hilfiger, diesel - ten mam asi najradsej. ale nemusim mat len znackove aj klasicke hmko, alebo new yorker su fajn
jedinu znackovu vec co nosim su botasky PUMY inak secko mate in china/vietnam , no potom mam bundu a nohavice cherokee ale to sa neda povazovat za znacku kedze ich cena je rovnaka s vyrobkami od vietnamcov no a potom same napodobeniny napr.: co je ,,ecko unltd,, tak ja mam ,,gcko untld,, a tak
Puma, nike, adidas gin tonic a ine sú shit najlepšie je taká ktorú nikto nemá a je dobrá jedna taká je aj Amstff na gangshop.sk a je to moja naj značka a nie ne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
120 komentov
Neni o čom
Mne sa pacia veci ako Ralph Laurent, Guess ale aj klasicke H&M ci New Yorker