sony... a som spokojny.. sice nema velku pamet ale baterka vydrzi 30 hodin.. a 1 min nabijania = 1 hod prehravania... nic viac mi netreba... nemenil by som
Thomson, Lyra a nedám na ňu dopustiť. keby ste len vedeli, koľkokrát mi už padla. z výšky, na betón. a žije a hrá, stále. a dokonca displej svieti namodro
Ale inak mám aj creative a som spokojná, veľa toho už prežil, ja ho permanentne niekde hážem. Raz som mala kvôli tomu aj pokryvený displej, ale sám sa neskôr napravil :d
JA mám Sony som s ním spokojná lebo mi ho kúpili rodičia a mám ešte mobil a tam mám tiež zabudovaný MP3 prehrávač a MP4 Sony má bluetooth tak tie pejky čo mám v mobile tie mám aj v Mp4.
ja som mal mp4, ale dal som ju sestre, nech ma radost, pocuvam teraz cez mobil, kedze mam bluetooth sluchatka, tak teraz na tom dost ficim, ale uvazujem, ze si kupim taky malicky ipod, no keby nestal 60 €
znacka : mp man na tu ste zabudli?
Vy ste zabudli na znacku toho blbca ktory sa zapne len ak ma prikon 999999 kWh? Vy ste zabudli na mojho milacika za ktoreho nedal nikdo ani cent? Vy ste zabudli na mojho mp mana MP-CS157FM ? Beheheeeeeeeee
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
a mp4 hmm xD tak tu stvrtu v poradi mam TEAC xD zatial zije najdlhsie xP
mam sony a este otazocka - kde si nehal creative??
Vy ste zabudli na znacku toho blbca ktory sa zapne len ak ma prikon 999999 kWh? Vy ste zabudli na mojho milacika za ktoreho nedal nikdo ani cent? Vy ste zabudli na mojho mp mana MP-CS157FM ? Beheheeeeeeeee