jaka mi pride pod ruku a k tej POLANE..jeden cas som musel vyzit z penazi a dosla mi pasta...chcle som najviac usetrit na chlast /boli vtedy party a tak/ tak osm kupil lajacnejsi pastu jaky mali v obchode..Polana...nikdy viacej..to jakeby som si preplachoval usta riedidlom...
odporucam inak ELMEX ...obsahuje aminfluoridy - na co ma vyrobcam pasty aj patent...s klasickymi fluoridovymi pastami sa to neda porovnat...a odporucam este koli tomu ze mam kupene ich akcie >> takze kupujte kupjte...nech viac zarabam...LOL
Ja naozaj neviem čo majú všetci proti poľane. Ja som prešiel veľa pastami od signalu cez Oral B a ja neviem akým hovadinami. A jednoznačne najviac mi pásla poľana.
Skôr by som povedal že ten odpor vznikol z jedného chronicky známeho blbého sloganu: Zubná pasta Poľana, zuby zhnijú do rána...
A ľudia si už jak choré ovečky vsugerovali že zubná pasta Poľana - fúúúj
Ze polana xD Nastastie uz som si sam kupil pre seba pastu, takze hento divne cosi, po com mam pocit, ze moje zuby su spinavsie ako pred tym, pouzivat nemusim
Ale inac je to akysik colgate myslim (nejsom isty)... Taky zeleny... Fresh to ma v nazve... a ma to tam take tie krystaliky...
Tieto pasty poškodzujú sklovinu. Je o tom veľa článkov na internete. Po prečítaní asi všetkých som zvolila kefku Soladey. Používa sa bez pasty a funguje skvelo! Najprv som sa divila že to bez pasty nebude fungovať ale teraz moje biele zuby hovoria inak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
a tuto
vademecum, elmex, sensodyne, signal...kde sa to hrabe na Odolku?
robila som socku, testovala som rozne zubne pasty...
a polana nieje skutocne taka zla xP
Skôr by som povedal že ten odpor vznikol z jedného chronicky známeho blbého sloganu: Zubná pasta Poľana, zuby zhnijú do rána...
A ľudia si už jak choré ovečky vsugerovali že zubná pasta Poľana - fúúúj
Ale inac je to akysik colgate myslim (nejsom isty)... Taky zeleny... Fresh to ma v nazve... a ma to tam take tie krystaliky...