Máte nejaký obľúbený druh prípadne značku alkoholu? Aký drahý je?
Koľko vám ho treba vypiť aby ste sa opili?
Neľutujete na druhý deň (ak máte opicu), že to boli zbytočne vyhodené peniaze?
Najčastejšie pijem vodku. Aby som sa normálne opil, musím vypiť 0,7 l sám. K tomu 2 - 3 pivá, a pohár vína bieleho suchého. Vtedy si môžem povedať, že som dosť v nálade.
biele víno a tequilla.. jak starnem, tak po tom siaham raritnejšie a nejak mi to nechýba.. a v porovnaní so starými adolescentnými rokmi mi píše oveľa rýchlejšie a oveľa nepríjemnejšie, a opití ľudia sa mi hnusia, a celkovo alkoholu holdujem už len pri nejakých špeciálnych udalostiach
všetko na či- či rum, či vodka..
ale nie nezvyknem nejak piť a z alkoholu mi chutí asi jedine vínečko a cídre a radlery a také kadejaké (ak sa to ráta )
Na dvoch rukách by som zrátal, koľkokrát som pil niečo alkoholické.
A to bolo také že jeden Radler, alebo jeden pohár nejakého šampanského na prípitok a podobne.
Z borovičky vraciam, z rumu ma bolí hlava a zvyčajne pijem vodku alebo ked už tu mám tú Mexičanku tak tequilu alebo rum. Na alkohol veľa nemíňam kedže mi stačia dva poháriky.
Bylinkové veci. Becherovka, prípadne Jagermeister. Ale ja si to šanujem, väčšinou mám fľašu tak na 2-3 mesiace, občas sa stane, že si nalejem a potom to už dopijem celé.
A vonku pivo. Doma radler, toho vypijem pomerne dosť.
cognac a brandy,kolko to závisí od viacerých faktorov ale je to alkohol skor na vychutnávanie ako na ožieranie sa,inak vačšinou pijem pivo 12ku tak 6-8 za večer
,,Máte nejaký obľúbený druh prípadne značku alkoholu? Aký drahý je?,, - pijem zvyčajne iba vína, najčastejšie červené suché, ale nepohrdnem žiadnym dobrým vínom, ani sladkejším alebo bielym či ružovým, ale naozaj najviac rád mám suché červené..cena sa pohybuje od 3-4eur do maximálne 8eur (akurát včera som mal také drahšie s kamošom)
,,Koľko vám ho treba vypiť aby ste sa opili?,, - po asi 3dc vína cítim mierne pripitie sa, nič extra ale cítim ho, a také to klasické opitie nastáva keď vypijem pol litra alebo 6dc
,,Neľutujete na druhý deň (ak máte opicu), že to boli zbytočne vyhodené peniaze?,, - NIKDY neľutujem kúpu vína proste nikdy, ani si nepam§tám kedy mi bolo naposledy z vína zle, samozrejme ak si dám za večer viac ako tých 6dc riskujem že ma ráno bude ešte bolieť hlava ale nikdy to nieje nič hrozné čo by ranná káva a raňajky hneď nenapravila/li ..
ja mam rad rum. cim lepsi tym lepsie, ale v zasade mi staci aj tuzemak ci bozkov. zistil som, ze 0,7l na prazdny zaludok ma celkom slusne rozmontuje. opicu nemavam, ked popri tom nepijem nic ine. ked ano, tak na druhy den chcem zomriet. a penazi mi vobec nieje luto, lebo viac "stastia" si za ne nekupim.
Po akomkolvek mnozstve alkoholu som basically znacne opita, vsetko po prvom pohari(ku) su vyhodene peniaze, lebo neviem sa viac mentalne opit, len fyzicky. A ani ked som strasne moc vypila, nikdy som nemala vypadky ani nic, ze by som nevedela, co hovorim a robim. Stale soferujem svoje telo, hodne nakrivo, ale ja som vodic.
Skutocne rada mam suche biele, okrem neho pijem suche cervene nanajvys Prilezitostne tvrde, vodka, domaca, tequila, whisky, ale skor, ked ma niekto flasu a ponuka, nez aby som si objednala.
Asi v 20 rokoch som spoznala, co je opica, a krutou nahodou som sa aj naucila spolocensky pit, dovtedy som bola zla parta na pitie.
Posledneho pol roka som celkom v pici a liecim si svetabole litrami vina, cim chcem povedat, ze nebudte ako Narazu a nerobte to.
pivo, nanajvýš víno a cider.
som rád, keď ostanem pri takých dvoch, troch, štyroch, čo ma spraví komunikatívnejším, ale na druhý deň som fresh. a to je na nezaplatenie.
ak mám byť úprimný, tak vlastne vypijem čokoľvek, víno často nepijem, no mal som obdobia kedy som za tri týždne vypil toľko vína, čo snáď za celý predošlý život nie... vodku tiež moc nemusím, no ak je len tá, tak si dám som v tomto ohľade dosť vytlčený, lebo mi niekedy býva na druhý deň fakt pekelne zle, pivo mám velice rád a z tvrdého najviac borovičku, nepohrdnem ani dobrým ginom (napr. Beefeater), rum si též dám, no mal som aj štrnásť mesačne obdobie, kedy som úplne abstinoval od všetkého, žiadne cigaretle, žiadna ganja, žiadny alkohol, proste nič...
99% casu pijem ruzove vino, momentalne som vo flagshipe objavila moje asi najsamoblubenejsie ktore chuti po jahodach a som smutna, ze som ho zatial nikde inde neobjavila. inak si kupujem za 2,50 v lidli sladke vino a to uz mam osvedcene ze po jednej flasi mi je veselo a po dvoch som na reseto
a ked chcem ist na rychlu smrt tak vodecka alebo gin + tonic
aha a nikdy nemam pocit ze su to vyhodene peniaze jedine v takych pripadoch ze niekedy, aj keby som vypila liter vodky, tak mi proste nic nie je. vtedy lutujem, ze som zbytocne prijala prazdne kalorie a nemalo to ani ziadny ucinok
Milujem pivo, hlavne vrchne kvasené. Ľúbim aj vínečko, biele a ružové, z tvrdého rum - ale žiaden tuzemák ani captain, skôr kvalitnejšie veci na cuckanie alebo v cocktailoch. môžem aj Tatratea, to je srdcovka, s nesteačkou je to dobrunké ľúbim gin, ale nie sám o sebe, iba v cocktailoch a najčastejšie s tonicom. Z likérikov ešte môžem Jägra.
Pivo, víno pijem pravidelne, tvrdé asi raz za mesiac.
Vodka s džúsom mi asi najlepšie chutí a celkovo pasuje, ale nejaká kvalitnejšia ako ruský štandard, Finlandia a pod., nie nejaké ešusy za 5€ s umelými ochucovadlami, z ktorých je človeku ráno zle ako keď bezdomovec zje jedlo z odpadkov. Potom ešte samozrejme, pivo, víno, cidery...
Najčastejšie pijem vodku (Finlandia alebo Absolútna) alebo rum (Kapitán alebo Bozkov).. ľúto mi to nie je, ale čím som staršia tým horšie sa cítim na druhy deň takže to už obmedzujem no
tvrdé takmer vôbec, raz za 3 mesiace možno jedno poldeci, lebo mi to nechutí, a nechápem, prečo by som mala piť niečo, čo mi nechutí
väčšinou tak raz za týždeň mám jedno pivo, a raz za mesiac viac pív, to som po 3 už v nálade. inak milujem ríbezľak, veľmi veľmi, čím sladší, tým lepšie
@Corhellka vzhladom na ten tvoj nick je tvoj prispevok riadny forik @Pupinkavec bororo joooj dievca dievca.... ale tak zase, napoj umelcov a romantikov... radi trpia
no ja som rumovy a je mi to v podstate jedno... od tuzemaka az po nejake karibske smaky ale poslednom case skor to pivo no. A zle mi byva veru aj to potom lutujem, ale je to taky restart podla mna...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
58 komentov
ale nie nezvyknem nejak piť a z alkoholu mi chutí asi jedine vínečko a cídre a radlery a také kadejaké (ak sa to ráta )
A to bolo také že jeden Radler, alebo jeden pohár nejakého šampanského na prípitok a podobne.
A vonku pivo. Doma radler, toho vypijem pomerne dosť.
,,Koľko vám ho treba vypiť aby ste sa opili?,, - po asi 3dc vína cítim mierne pripitie sa, nič extra ale cítim ho, a také to klasické opitie nastáva keď vypijem pol litra alebo 6dc
,,Neľutujete na druhý deň (ak máte opicu), že to boli zbytočne vyhodené peniaze?,, - NIKDY neľutujem kúpu vína proste nikdy, ani si nepam§tám kedy mi bolo naposledy z vína zle, samozrejme ak si dám za večer viac ako tých 6dc riskujem že ma ráno bude ešte bolieť hlava ale nikdy to nieje nič hrozné čo by ranná káva a raňajky hneď nenapravila/li ..
Ale ak pijem, môj oblubený je zlatá tequila. 4 poháriky stoja v Barone okolo 3 eur
@salkoo "nepijem"???? Dobré čítam???
Skutocne rada mam suche biele, okrem neho pijem suche cervene nanajvys Prilezitostne tvrde, vodka, domaca, tequila, whisky, ale skor, ked ma niekto flasu a ponuka, nez aby som si objednala.
Asi v 20 rokoch som spoznala, co je opica, a krutou nahodou som sa aj naucila spolocensky pit, dovtedy som bola zla parta na pitie.
Posledneho pol roka som celkom v pici a liecim si svetabole litrami vina, cim chcem povedat, ze nebudte ako Narazu a nerobte to.
som rád, keď ostanem pri takých dvoch, troch, štyroch, čo ma spraví komunikatívnejším, ale na druhý deň som fresh. a to je na nezaplatenie.
a ked chcem ist na rychlu smrt tak vodecka alebo gin + tonic
Pivo, víno pijem pravidelne, tvrdé asi raz za mesiac.
väčšinou tak raz za týždeň mám jedno pivo, a raz za mesiac viac pív, to som po 3 už v nálade. inak milujem ríbezľak, veľmi veľmi, čím sladší, tým lepšie
@Pupinkavec bororo joooj dievca dievca.... ale tak zase, napoj umelcov a romantikov... radi trpia
no ja som rumovy a je mi to v podstate jedno... od tuzemaka az po nejake karibske smaky ale poslednom case skor to pivo no. A zle mi byva veru aj to potom lutujem, ale je to taky restart podla mna...
la-vin.sk/pelinkovac-badel-gorki-1l:p:25768
alebo ríbezlovú lásku, ak som za dámu