v spreji,jedno aká značka...čo mi práve padne do oka...ale nevýhoda je,že po telesnej si ho chce požičať hádam každá baba...asi sa musím preorientovať na guľôčkový,tie sa nepožičiavajú
rexona ta edicia od anglickeho modneho navrhara a je to sprej minimalne kazde rano si ho dam a poriadne ma to chladenie zobudi A urcite to musi byt antiperspirant lebo deodorant len ma vonu a nezabranuje poteniu...fuuuj
krasne vonajuca Rexona - limitovana edicia, na obale su take saty, bud ruzove, modre atd.. ja mam ruzovu a je super.. inak mi to je jedno, len aby som nejaky mala
@17 nahodow ja s tebow suhlasim to je krasna vona ked videm zo sprchy, ten zavan malin z dusch gelu .....a s tou ´chodiacou drogeriou´mas pravdu. vzdy ked ideme na telesnu ta si musime pet minut vetrat satnu bo pred nami maju deviatacky no fuuuj hrozny zapach
Nivea pripadne Rexona su na potenie naj, vo forme spreju. A ked potrebujem nieco jemnucke na kozu pod pazuchy v obdobi zvysenej citlivosti, tak Fa s jogurtom. Nedam dopustit. Gulockove alebo tuhe mi moc nesedia...
Jedniznacne Old spice ...ten novy sa vola fireman. Kupil som ho v anglicku, neviem, ci ho tu uz maju. Ale dufam, ze coskoro sa bude dat kupit vsade, lebo je fakt super!!!
z toho co sa ku mne dostalo o aluminiu v antiperspirantoch i v dezodorantoch si nemozem pomoct a radsej kupuem veci co to neobsahuju od nivei je to napr. fresh ale je slaba takze uz dlhsiu dobou pouzivam deodorant old spice lagoon...ano, viem ze je pansky ale neobsahuje aluminium nezanchava biele skvrny a prisiel mi najzenskejsi ..za par rokov mozno za 50 budeme vediet púravdu o tych dezodorantoch a antiperspirqantoch co obsahuju aluminium ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
a momentálne mám tuším sprejovú Niveu čo mi krásne vonia, takže som nevedela odolať, aj keď účinnosť má poslabšiu oproti rexone
guľôčkový - oriflame (Elvie)
v spreji - rexona, lady speed
pouzivam tuhy antiperspirant v spojeni s parfumom ale ja to striedam a kazde ma svoje vyhody aj nevyhody...nelubi sa mi ked prilis voniam...
tiez nemam rad ked niekto prejde okolo, napr. nejaka pekna baba, a pomyslim si ze je chodiaca drogeria...to je troska prehnane
go fresh ma krasnu vonuu
preto sa radšej ani nesprchujem aby mi bola sále nablízku
uplne best podla mna
ale to naozaj len ked už musím : disappointed:
spreje od Adidas
tuhé od Rexona
a priebežne striedam...
časom sa mi strašne zhnusí vôňa kozmetiky, ktorú dlhšie používam, takže striedam tuhé a sprejové.momentálne mám tuhý Nivea pre mužov (ten zelený)