Aký je rozdiel medzi motorovým a magnetickým bežeckým pásom? Ak chcem len doma trochu behať, stačí mi ten magnetický? Nie je to zbytočná investícia? Poradte mi, prosím, kto sa v tom vyzna. DAKUJEM
omg.... a co takto ist von? Zima nezima... sak zima nie je problem a dokonca je to aj druh otuzovania tak vo co go? A stoji to rozhodne menej nez bezecky pas. Fakt ze ludia zacinaju byt mrte pohodlni, nepoviem keby si vrcholova top mega hyper manazerka nadnarodnej korporacie co ma naplanove aj kedy ma dychat ale kedze to asi nie si tak taka hodinka aj pol co "zabijes" behom + prezlecenia sa + sprcha po ti urcite vadit nebude.
Btw v zime sa beha v pohode, len po behu odporucam spravit si horuci caj a vypit ho co najhorucejsi + tepla sprcha a je t
Mne sa zdajú také divné niektoré pohnútky ... Napríklad aj sused ani za máriu nevyjde ani na kopec, ani zabehať, ani nič, ale hlavne, že rád rozpráva o tom koľko km spravil na rotopede ... Bordel
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
a motorovy si nastavis a bezis
Btw v zime sa beha v pohode, len po behu odporucam spravit si horuci caj a vypit ho co najhorucejsi + tepla sprcha a je t
Mne sa zdajú také divné niektoré pohnútky ... Napríklad aj sused ani za máriu nevyjde ani na kopec, ani zabehať, ani nič, ale hlavne, že rád rozpráva o tom koľko km spravil na rotopede ... Bordel