Moj prvý bozk bol s jedným super chalanom, velmi pršalo a mi sme boli na stanici, bolo to síce na rýchlo, ale stálo to zato vždy som sa takého ozajstného bála ale b to super a uz som s nim chcela byt zase aby som ho vyskúsla znova a znova, ten chalan ma n
Pre man to bolo zvlastne bol som mlady,mal som 15 rokov bola to taka skuska odvahy,na diskoteke stali sme a tancoval uina reproduktore ked sa ku mne otocila a povedal nemas odvahu ma pobozkat,ale mal som tu odvahu a tak som sa na to dievca namotal...velmi som potom pre nu trpel takze po tom krasnom zazitku prisli dlhe bolestive obdobie
...prvy bozk...noo, tak ten bol celkom fajn, ale zdalo sa mi to dost neprirodzene, ked som mala cudzi jazyk v mojej puse..brr a citila som sa trochu akoby ,,zaslintana,, ..ale bolo to pekne,,, chalan sa ma spytal, ci by som s nim cela chodit,,,povedala som ano,,a padla pusa--bola zima, vecer(tma) a vsade okolo cerstvo napadnuty sneh.. D
prvy ? opiti ja, kamaratka a kamarat, zacali sa oni dvaja a pak sa otocila ku mne a povedala - aby ti nebolo luto... najlepsie bolo ze na tu zenu som bol nenormalne namotany...
a aj prvy s muzom ? hahaaa so spoluziakom na koncorocnej chate pred rokom a pol, hehe zabsinthovany ako telata sme sa cucali chvilu , hehe a spoluziackam sa to pacilo
Ja by som aj mohol ale nastrbilo by to moju dobru povest na birdzi, ako moralne cisteho a zasadoveho cloveka, ktory nema ziadne chyby P Takze No Comment
Vy tu dávate také veky a ja sa pomaly začínam hanbiť ako skoro som mala prvý bozk ale bolo to skôr zábavné s kamošom na chalanských záchodoch a v tom došla učiteľka no sranda bola a to bol ešte prvý stupeň ZŠ
ale najviac mam v pamati pusu zo septembra min. roku, a bez jazyka iba pusa kratučká no nádherná
s alkholom v krvi budeme vzdy prvi..ma to stve ze akurta ked som bola pista tak som to musela zazit..a aj tak si to pmatam..starsny pocit na poprve..potom si clovek zacen zvykat..ale taky bozk od ktoreho by sa mi zakrutila hlava od vzrusenia som este nadostala
Ja som sa bozkavala len s chalanmi(dvoma) s ktrymi osm nechodila. Nedokazala som sa bozkavat s chanom, s ktorym som chodila. Neviem preco. Mozno aj to, ze som nepocitovala pri nom tych povestnych mitylikov v brusku.
1. bol o nicom, chudak chlapec toho vela nevedel...vlastne ani neviem preco sme sa pobozkali,lebo sme spolu nic nemali, ani nemame, ani nebudeme... No cim dalej tym je to lepsie stale Posledny stal teda skutecne za to
no ja som sa s chalanom v 14 prvy krat a vtedy sa mi to pacilo, alebo som z toho skor bola strasne mimo lebo som nic take necakala a bolo tam strasne vela nasich kamaratov. s odstupom casu to hodnotim trochu inak, kedze okrem toho jedneho dna sme sa uz nikdy nevideli.nikdy sme spolu nic nemali, bolo to v ten den co sme sa spoznali. a s babou som sa prvy krat bozkavala v prvej triede,s mojou teraz najlepsou kamoskou (vtedy sme sa neznasali).ja fakt neviem co nas to pochytilo ale teraz len otvaram usta co som to bola za decko...
mala som 14, chalan mal 16. chodili sme spolu vtedy asi treti den... a boli sme hlupi a mali sme hlupy zvyk chodit sadnut s "partiou" po skole na kofolu do takeho zafajceneho kumbaliku a sla som na wc (zenske) a on jednoducho siel za mnou a este v chodbicke ma chytil, prehol do zadu (ako vo filmoch) a uz sme sa bozkavali
ale... bolo to hrozne. nevedela som, co mam robit. ale tie dalsie pokusy uz boli len lepsie a lepsie
no prvy bozk no nic moc ale cim je ich viac tym je to lepsie. ja som az nedavno spoznala caro bozkvania. boze ak to niekto fakt vie tak je to super. a najlepsie je ked sa zohrate.
No moj prvy bozk... taky romanticky ked sa uz zotmelo na namesti v ke ...za kostolom som tam stiahol holku a pobozkal....nadherne ...ale ten dalsi...bol som opity jak tela... D.holka tez...ale uz ina hehe...takze takto
Bolo to s chalanom, ktorého som poznala pol hodiny. Nieco sme si vypili a ani neviem ako, strcil mi jazyk az niekam do hrdla. Bola som v soku, ale myslela som, ze to tak ma byt...trauma na cely zivot
Ovela krajsie boli uz tie s mojim terajsim priatelom,nežné, sladké, dokonalé...
moj prvy bozk bol v 14 a s mojim spoluziakom bolo to hnusne ja som sa nevedela bozkavat tak som mu povedala aby ma to naucil no a ked uz sme sa bozkavali on sedel na takej malej skrinke u mna doma a ked sme skoncili tak ta skrinka pod nim sa zlomila ale ten druhy bol uz ovela krajsi.
no takze môj prvy bozk bol s chalanom za triezva pekne to bolo ale newem preco cela som sa pritom roztriasla a z babou to bolo vcera s alkoholom na babskych hajzloch s mojou naj kamoskou sme sa vylizali wa death to bol hlavne to ako na nas pozerali potom chalani len z vetami jezis pre boha a tak a este to ze moja laska ma cakala pred hajzlom totiz isli sme sa len vicikat
podla mna je prvy bozk neporovnatelny s tymi ostatnymi, je nazabudnutelny, a kto si to nepameta tak mu treba, Moj prvy bozk bol s babenkou ktoru som velmi miloval sedeli sme na lavicke rozpravali sa a z nicoho nic som ju pobozkal, ona bola trochu prekvapena ale hned chcela na oplatku repete, no a tak to pokracovalo strasne dlho no a to je setko co som xcel povedat
no ja len nedavno a bolo to uplne super... ma spoluziacka pozvala k sebe domou a nikoho tam nemala a sme zacali hrat clovece a som vyhral a ona ze aku ces vyhru a stala a ku mne prisla a uplne ma zacala hladkat ty kokos to bolo uplne super a dost dlho sme takto sali v takom objati a potom sme sa naklonili k sebe a sme sa zacali bozkavat ... iba tak bez jazyka... a bolo to uplne nadherne ty kokos...
ja som sa po prvy krat bozkavala s chalanom v 12 a bola som na mol.....a bolo tho s vtedy mojim asi naj kamosom........nahanala som ho po celom sidlisku spita len aby som dostala dalsiu jazyckovu
No ja som sa prvy krat boskaval s holkou do ktorej som bol fakt ze moc zamilovany, az po usi, jedna s mojich naj lasiek v zivote, a s nou som si dal prvy bozk, ked ma zobrala aby sme sa isli prejst dalej od party, a tam si ma oprela o nejake odstavene auto a pobozkala. Bolo to fakt uzasne. Nikdy na to nezabudnem
ja som bola do jedneho chalana mala som 12 a on 14 sedeli sme na lavickach chcel ma pobozkat ja som nechcela lebo som to nevedela a on si ma otocil a dal mi pusu...na toto nikdy nezabudnem
No ja som sa ešte nikdy naozaj nebozkávala mohla som,bola som opitá a bolo to s chalanom,ktorého som mala rada,ale on bol strašne slizký lebo chcel odo mňa stále pusu a ja som nechcela a potom ked som bola opitá to využil a nalepil sa na mňa a zzačla ma olizovať,ale ja som nechála zatvorené ústa lebo som nechcela a potom to bolo ešte v aute pripadala som si ako keby som mala svoju hlavu v jeho žalúdku,ale aj tak som tú pusu neotvorila
Tommyhot, no to by si sa cudoval, s tou pipkou som chodil 7 mesiacov, a kjeby to neukoncila ona (odstahovala sa do ba) tak prisaham ze by som s nou chodil dodnes. Viem ze je to smiesne ale bolo to tak
moj prvy bozk bol za blbych okolnosti! boli sme pohadani! po toku sme sa stretli druhy krat! a bola mi hrozna zima.. ma objala zacali sme sa bozkavatt aj ked sdom bola na neho nasrata!! prosto to islo samo....a od vetdy sme sa uz nevideli /aje mi to luto alp videli ale sme akysi k sebe odmerani.-( ALE BOLO TO KRASNE!! BO SOM HO LUBILA TRI ROKY..A SA MI TO VYPLATILO!!!
No moj prvy bozk si nepamatam...vsetko co som prezila s tym xalanom sa mi zlieva...viem ze to bolo na posteli a vsade boli moje vlasy...a neslo mu o nic ine ako mi strcit jazyk do huby...
a s babou...noo tak to bolo lepsie...ona sa vedela aspon bozkavat...nie ako ten s ktorym som sa 1 krat bozkavala
No možno zato boli vaše prvé bozky na figu že ste sa na ne nepripravili D alebo ste ani nevedelai ako na to.... takže... ty čo to mali an prd.... oslintane nevedli čo robiť tak tu ani nenapíšu svoj prvý bozk lebo ho berú za trapas ... tak apson neuražajte tých ktorý svoj bozk prežil velmi piekne a radi na nho spomínaju... The End
no ja som bol riadne staty a ona tiez ale bola triezvejsia nez ja boli sme na chate s kamosmi a najlepsie na tom bolo ze nikoho ineho som tak nechcel ako ju a kazdu pol hodinu sme chodili k sebe, no a dnes je to moja laska.. takze som stastny ako to dopadlo.
jj niekedy to nebývá zrovna pekný zážitok,...ja som sa ešte naozaj s chalanom nebozkávala iba normálna pusa a neviem mám proste zafixované v hlave že to musí byť s úplne super chalanom a nie bárjaký (ked viete čo to slovo znamená ) proste že musí byt dokonalý... neviem prečo,ale kedysi kes som bola menšia som si to zafixovala a teraz mám nejaký blok,ked sa môžem bozkávať,ale ten chalan sa mi nepáči tak mi to nejde...
Ja keby môžem tiež by som to vrátila, aby to nebolo za takých okolností a s tým chalanom, s ktorým to bolo. Radšej by som čalala na toho pravého aj do 3
Nina100
no ked som si čítala tvoj príspevok, som nemohla, chudák chalan, čo sa tak snažil Ale úctihodné, že si sa nedala
No poviem ti že chudák chalan to ani nebol...lebo on byl strašne vypočítavý a nadržaný som povedala že nechcem a on že počká a pri najbližšej príležitosti sa na mňa vrhol alebo to využíval ked som bola opitá...
No a teraz už som našla chalana s ktorým by som chcela ten opravdový bozk zažiť,ale on ma má rád asi len ako kamošku iba ked je napitý tak si ku mne viac dovoluje,ale pusu mi aj tak nedá...
Aj ked ja som zazila čosi podobné, bola som s chalanom hádam tretíkrát vonku,aj ked predtým sme sa poznali, sak som sa ho hanbila jak neviem čo a on ma chcel pobozkat. A ja nato, že nie, ze este neni čas.... Ale to preto, lebo som sa predtým este nebozkávala a som sa bála, že sa strápnim a ze ma vysmeje a on ze dobre, ale potom ked sme sa lúcili aj tak si ma pritiahol a pobozkal. Ale ústa som mu otvorila Ale od prvého bozku som cakala viac, ze to bude neviem aké romantické, krásne,... Ale zas nezabudnutelné to je
Inak, čo ti nato ten chalan povedal, ako ste sa potom mohli spolu znova rozprávať???
A ked si ho uz nasla, tak čo ty vies, ´mozno aj on má rád teba,len sa ti to hanbí povedať. S tou pusou, mozno počul, čo si spravila pri tom predtým a tak sa bojí, že by aj on tak dopadol
prva pusina...to boli take tie inteligentne zakladnoskolacke a tak...ale za prvy bozk som povazovala jediny bozk, v ktorom boli city (u mna velice vzacne )...a to bolo minuly rok, Piccadilly Circus, Londyn..bola cervena na semafore a my sme tam stali kym nebola dalsia cervena...
No poviem ti,že sme sa rozprávali úplne normálne ako predtýma,el to by si ho musela poznať aký on je ale bavili sme sa normálne a ten chalan čo ho mám rada tak ten ma určite nemá rád,už si na mňa nedovoluje ani ked je opitý tak už som si na istom,aj ked neviem prečo.... no a čo ti poviem s tým chalanom čo som písala že som ho odmietla to bolo pred rokom a včera sme boli spolu na chate som ho pozvala a už som sa s ním konečne bozkávala aj ked som zas od začiatku odmietala...ale nakoniec som si povedala kašlem na to,ale nebolo to bohviečo,cítila som sa strašne divne,najprv ma bozkával na krk a to bolo dobré,ale už ten samotný bozk bol taký uslintaný ...ani nie že mal slizký jazyk alebo ako by som to napísala,ale to okolo toho bolo také čudné...neviem,ale tak bála som sa,ale tak on zapracoval,ale aj tak to bolo na poprvý krát čudné,ale určite nezabudnutelné
ja som sa prvy krat bozkavala s najlepšou kamaratkou ked som mala 9-10 (normalne jazykom) potom 2.krat s bratrancom co je odomna o 4roky mladši........a až ked som mala 12 tak som sa bozkavala pri hre flasa s normalnym chalanom....no zaujimave
prvy bozk:najkrajší aa vlastne na ten bozk ani na toho chalana nikdy nezabudnem..hm no aky bol ten prvy bozk?den potom čo sme spolu začali chodit došiel zamnou dotriedy a kde sme boli sami a proste taq to šlo dalej aaa bolo ot krasne .....a citila som sa potom fantasticky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
81 komentov
a aj prvy s muzom ? hahaaa so spoluziakom na koncorocnej chate pred rokom a pol, hehe zabsinthovany ako telata sme sa cucali chvilu , hehe a spoluziackam sa to pacilo
Chlap: 17rokov, bar, silvester, vela fernetu v krvi
mozem spisovat vyznamne dáta
ale najviac mam v pamati pusu zo septembra min. roku, a bez jazyka iba pusa kratučká no nádherná
ale... bolo to hrozne. nevedela som, co mam robit. ale tie dalsie pokusy uz boli len lepsie a lepsie
Ovela krajsie boli uz tie s mojim terajsim priatelom,nežné, sladké, dokonalé...
baba:17 rokov, chata, alkohol...a taak
...babena: 15r.-najkamoska+kamoska+cez 2 promile-uplna haluz
a s babou...noo tak to bolo lepsie...ona sa vedela aspon bozkavat...nie ako ten s ktorym som sa 1 krat bozkavala
Nina100
no ked som si čítala tvoj príspevok, som nemohla, chudák chalan, čo sa tak snažil Ale úctihodné, že si sa nedala
No poviem ti že chudák chalan to ani nebol...lebo on byl strašne vypočítavý a nadržaný som povedala že nechcem a on že počká a pri najbližšej príležitosti sa na mňa vrhol alebo to využíval ked som bola opitá...
No a teraz už som našla chalana s ktorým by som chcela ten opravdový bozk zažiť,ale on ma má rád asi len ako kamošku iba ked je napitý tak si ku mne viac dovoluje,ale pusu mi aj tak nedá...
Aj ked ja som zazila čosi podobné, bola som s chalanom hádam tretíkrát vonku,aj ked predtým sme sa poznali, sak som sa ho hanbila jak neviem čo a on ma chcel pobozkat. A ja nato, že nie, ze este neni čas.... Ale to preto, lebo som sa predtým este nebozkávala a som sa bála, že sa strápnim a ze ma vysmeje a on ze dobre, ale potom ked sme sa lúcili aj tak si ma pritiahol a pobozkal. Ale ústa som mu otvorila Ale od prvého bozku som cakala viac, ze to bude neviem aké romantické, krásne,... Ale zas nezabudnutelné to je
Inak, čo ti nato ten chalan povedal, ako ste sa potom mohli spolu znova rozprávať???
A ked si ho uz nasla, tak čo ty vies, ´mozno aj on má rád teba,len sa ti to hanbí povedať. S tou pusou, mozno počul, čo si spravila pri tom predtým a tak sa bojí, že by aj on tak dopadol
NO PISTE DALSIE NAZORY________NEEEEEEE
No poviem ti,že sme sa rozprávali úplne normálne ako predtýma,el to by si ho musela poznať aký on je ale bavili sme sa normálne a ten chalan čo ho mám rada tak ten ma určite nemá rád,už si na mňa nedovoluje ani ked je opitý tak už som si na istom,aj ked neviem prečo.... no a čo ti poviem s tým chalanom čo som písala že som ho odmietla to bolo pred rokom a včera sme boli spolu na chate som ho pozvala a už som sa s ním konečne bozkávala aj ked som zas od začiatku odmietala...ale nakoniec som si povedala kašlem na to,ale nebolo to bohviečo,cítila som sa strašne divne,najprv ma bozkával na krk a to bolo dobré,ale už ten samotný bozk bol taký uslintaný ...ani nie že mal slizký jazyk alebo ako by som to napísala,ale to okolo toho bolo také čudné...neviem,ale tak bála som sa,ale tak on zapracoval,ale aj tak to bolo na poprvý krát čudné,ale určite nezabudnutelné