vela ich bolo =D top bolo ked som podpálila koberec v izbe =DDDDD a potom som to mala asi týžden na zemi dekus tým že tam meditujem a nech mi nenarušia priestor =DDDDDDDDDDD
ked som mal 7rokou a babka na mna davala pozor a ja som odisiel zo starsimi kamaratmi na nitriansky hrad a tam sme liezli po vsetkom moznom, teraz uz tam neni kde ale v tedy to bolo cele rozbombardovane takze sa tam dalo.
keď som fotrovi (ľahke odpočinutie vo večnosti ) v 16.-nástich povedal, že som teplý a ma naháňal po celom dome a ja som vyskočil z okna, našťastie to bolo na prízemi .....filip
Urcite nie najvacsi pruser... (vlastne to vobec nebol pruser.. rodicia asi videli ze ja sam som z toho v riti tak naco by ma este deptali?) ale pre mna v tej dobe najvacsia vidina pruseru - ked sme s kamaratmi podpalili celu garáž To som mal tusim 11 rokov... a na druhy den som bol aj tak vytrestany... zlomil som si ruku, otvorena zlomenina
ked som vypálil do tla niekolko chatiek a asi hektár viníc, ale to sa neráta lebo to nebolo doma... ale aspon bola sranda. Kopec hasičských a policajných aut, ale pochvalujem policajtov boli velmi milí pri spisovaní zápisnice ved mali aj za čo len mi je luto tých dvoch hasičov čo skolabovali pri zásahu, ale rozdýchali to potom našťastie
ty už máš rezerváciu v pekle vedľa Lucifera, ale poviem ti smutnú novinu, onedlho bude Zlo zničene a sami bude v pekelných ohňoch zdochýňať naveky .....filip
a ty syna nikdy mať nebudeš a vieš prečo? lebo t.........
Prvý naj tu radšej písať nebudem len poviem že bol fakt niečo extra ale druhý bol keď som sa od nervov, že som musela ísť s rodičmi na chatu tam pred nimi tak opila že pre mňa musela prísť záchranka.. taká menšia otrava alkoholom
Keď ma vykopli z auta policajti pred domom a neobťažovali sa radšej ani zápisnicu spraviť, lebo som nevedel chodiť, nie to ešte im niečo povedať (som mal15)
ja ani neviem ako sa to posudzuje? matka na mna kazdy den krici ze som pica tak to asi nie.. asi vtedy ked som utiekla z domu.. vlastne povedala ze sa nemam vracat domov a to som ju iba posluchla
keď som zlomila teplomer (s ortuťou) a schovala som ho do bratovho šuflíka ... nevedela som pochopiť aké následky to môže mať... ale to už bolo dáááávno
ked som sa v 16-tich strasne opila, ovracala autobus, zaspala v nom a zobudil ma sofer na konecnej co je asi taka pekna polhodinka domov mama bola veru stastna, este k tomu tehotna, zbila ma jak zito v aute mi trhala vlasy a v izbe po mne hadzala vsetko co jej prislo pod ruku, such a funny story hanba mi veru :/
no a ty si čo za kokota, že vypálil hektar viníc, spravil by si to mne nepotrebujem polišov volať, vytrhnem štek z plota a ujebem ťa po tej sprostej hlave, kym by si neskapal v tých plameňoch, vydrbanec sprostý a ešte sa s tým tu chvál, primitív
Čo ja viem... Mama mi dodnes občas rada vyhadzuje na oči ako som jej mylsím že v 7-8 rokoch klamala. Zbilo ma dievča od susedov a ona sa ma pýtala, že či ja som jej nič neurobila a ja že nie, tak išla ku nim a tá baba povedala, že ja som jej prostredník ukazovala... A teda klamala som ešte veľakrát potom, ale toto mi nevie zabudnúť že ako piča pred nimi vyzerala. A inak som zatiaľ nič neurobila také zlé...
ja som vcelku dobré dieťa...ale mám také dva zážitky z detstva... Raz (som mala asi 6) som sa vozila so susedom na motorke...A na konic dediny stáli policajti, ale on nezastavil, a zdrhol im naháňačka ako vo filme...ibaže po chvíli mňa vysadil, a on zdrhol a policajti ma zobrali do auta, vypočúvali a zaviezli ma domov . ale za to ja nemôžem. A potom ďalší, že raz som prišla večer domov (tiež som mala asi 6/7 rokov), a sestra mi povedala, že oco ma chce zbiť, (ale tuším, že to si len vymyslela, aby ma nastrašila) tak som sa skryla v izbe pod posteľ, a čušala som tam, a moji rodičia ma zháňali po celej dedine, skoro políciu volali :/ chudáci..... čiže čo z toho vyplýva, že za všetky prúsery môžu iní, ja nie
@chalanodjazera bol by si kokot keby si to spravil lebo vec sa vyriešila tak že mi všetky zučastnene strany dakovali... a takmer isto by sa ti to aj tak nepodarilo by si dostal na piču skor ako by si tý týku do tej krivej paprče chytil
komu sa vyhrážaš, ty si aky pán, že vypališ hektar viníc a ešte ti poďakuju?!, to by som chcel vidieť, komu tu vešaš buliky soploš, takého psycho ako ty skrútim ako papier a vykrútim krk vole , hajzel zapráskany a ten hore dobre píše, patriš na psychiatriu do kazajky a klietky na mesiac
Hmmm... asi to, keď sme do školy zobrali alkohol (vodka, whiskey a pivo to tušim bolo) naliali to samozrejme do fliaš aby to učitelia nespoznali, a fajne sme si tam popijali kamarátka na tom bola tak zle, že cez hodinu začala grcať rovno na zem, spolužiačka sa nej smiala jak drbnutá, a mne sa točila hlava tak že som chodila jak retard... takže učke hneď doplo že sa niečo deje... pôvodne sa mala volať polícia ale naštastie si to rozmyslela. doma som z toho mala riadnu show kedže som kedysi bola slúšne dievča a zrazu toto... dalo by sa povedať že odvtedy vo mne tak trocha matka stratila dôveru pretože som jej slúbila že sa s tou partiou už nebudem baviť pretože na mňa malý zlý vplyv. tak ale čo nespravíš preto aby si zapadol chválabohu už taká niesom a mám vlastnú hlavu
Ked tak nad tym rozmyslam, najviac som si vypocula, vyrevala a vykricala za mojho terajsieho frajera.. Top bolo, ked si ho dal ocino preverit a to zistil veci fu... ale uz sa na tom smejem, uz sa beru v pohode
ked som zabila nášho kanárika volal sa Mišo a bol už dosť starý, ja som mala 4 roky, otvorila som klietku, on lietal po kuchyni , nevedela som ho chytiť tak som ponom šlahla nejaký časopis.... no a už sa nespametal
alebo ked som zbila svojho o 3 roky staršieho brata že až plakal ale to bolo tiež za mladi teraz nerobím nič zlé ,alebo aj ked robím viem to utajiť 8)
Fuha,asi ked som sa priznala ze som spala s frajerom a nemali sme kondom,aj ked sme si davali pozor ... To som takmer vyfasovala facku od otca,a dalsi pruser ked som si dala v 14 tich potajomky piercing do jazyka a po 2 mesiacoch si to otec vsimol,chytil ma oboma rukami za hlavu a zacal somnou striasne triast,a este aby nebolo malo sa asi tri dni pred tymto velkym odhalenim dozvedel ze fajcim na infarkt mal zarobene fakt
môj najväčší prúser, keď ako 6 ročné dieťa som sa dal na charitu a povyhadzoval cigošom polovicu svojich hračiek z balkóna za 3 dni. za to som prvýkrát a zároveň posledný od otca mastenicu mne sa páčili hrozne tie tlupy, ktoré podskakovali pod balkónom a vyrevuvali. chudáci chodili mi pod balkón ešte týždeň, ale nič nedostali. aspoň sa mi na biológii ľahšie predstavoval pavlov reflex
Asi minulý rok v Decembri ked mi prišli na to, že nie sme v noci u kamarátky ako sme mali,ale sme na párty v meste ale stálo to za odvtedy ma pustia kam chcem
a ináč najviac prúser bol asi keď som bola taká pomenšia a povedala som na moju nebohú babku,že je hlúpa alebo niečo také(neveim prečo) a môj brat to povedal ockovi a ten na mne zlomil 3 varechy ..a to kvôli tomu lebo sa triafal do radiátora
a ešte teraz nedávno keď ma policajti doviezla v takom stave ,že koniec :/,ale toto rodičia až taks trašne nebrali aj keď sa im divím
@lenkaska1 nie, ale mama sa ma pýtala, či ja som ju nejako vyprovokovala a ja som povedala, že nie, tak išla ku nim domov vynadať jej rodičom a ona povedala, že som jej ukázala prostredník, čiže mama vyzerala ako krava lebo ju oklamalo vlastné dieťa.
nič velke. raz som zlomila bratovi nos,potom vytrhla baterku v kuchyni, potom som celkom nedoupratovala po party, ale nikdy som ich moc nenasrala....noo raz sme u babky podpalovali v kukurici...a raz sme pocarbali koberec...a este sme podpalili obrus v deckej iba vtedy nas zbili.
keď som si písala vulgarizmy na ruku z jednej pesničky ....mama mi vtedy zobrala notebook,mobil,dala zaracha,poriadne ma zbila a vytrahala mi pár vlasov, vyhodila mi repráky z okna ,maskaru,rozšliapala mp3 ku to bolo teraz v apríli teraz sa smejem ale nebola to taká sranda
no pamätám si len malé blbosti z detstva a ešte keď som kradla večer zo školy cukríky,nažalovali ma a bol prúser ...potom už len také keď som prešla pred otcom cez červenú->facka rovno na ulici a keď som napísala na veľký papier červenou fixkou že "KOKOT SI TY",mala som dačo do 10 rokov,nevedela som čo to znamená len som to počula a mala som to rovno v detskej na stole->ďalšia facka+vysvetlenie významu môjho slova od otca :S
Keď som bola malá a hodila-nie chválne, škoda že im to nedošlo- som babke nožnice do hlavy. Rozseklo jej to obočie, dedo ma zbil s remeňom, s revom som sa skryla pod postel a ked prišiel domov otec, dozvedel sa to a našiel ma, tiež som dostala.
pfu....keď som mala asi 10-11 tak som veľmi surfovala na internete na mobile a potom prišla faktúra okolo 5000 (ešte na slovenské koruny) akože zase to nieje nejaký extrém ale tak... ale inak nejaké strašné prúsery neboli zatial
tak .. prišla som domov ožratá ... netuším ako a kedy, proste si to nepamätám ... všetko som ogrckala ... rodičia prišli domov, bol prúser ... nasledovala 4 hodinová spoveď ... pýtali sa, čo som pila, s kým, či som pila predtým už niekedy a že či som aj fajčila ... povedala som, že som nikdy predtým nepila a že som v živote nefajčila ... o týždeň na to, rodičia prišli domov s tým, že som im klamala ... ja že čo do riti ... zistili, že som pila aj pred tým (a nie raz), že som kurila jednu za druhou (zas bola 4 hodinová prednáška) ... a to ich tak nasralo,že som pol roka nemohla chodiť von ... dokonca raz za mnou prišli do školy, a pred triedou mi vyhádzali celú tašku, či nemám u seba cigy
Ehm...na toto fórum som sa prišla zasmiať a keď som dočítala všetky komenty vidím okienko lowinqa Napíš koment. Tak ja som mala pomerne dosť prúderov ale najväčší aký si pamätám bol že som rozbila okno.
Pôjdem po mamu a spýtam sa jej ale to asi ani zas už sem neprídem
Potom ešte že som do práčky hodila žuvačky, roztrieskala mobil, keď bola uča za mojím chrbtom povedala som že je strašná ludra a také
keď som bola menšia 7-8 rokov tak som mala zlomenú nohu a mamka ma niesla po meste lebo som sa tvarila,ze nemozem chodit a poobede ked sme dosli domov tak som utiekla ku kamoske
@alysia najsttarší vždy za všetko môžu? u mna je to naopak.. ja sm namladšia najnezodpovednejšia automaticky ked je niečo rozbite zašpinene vždy som na vine ja!
a u mna najväčší prúser bol asi ked sme s bratom boli na chate naši boli neidke na niakej vystave či kde a s bratom sme sa hadali a ja som preletela cez sklenene dveee a chata ani naša nebola.. akurat som si ešte aj rozrezala ruku
@maymmey no to je divné, lebo čo viem, tak u väčšiny ľudí najmladší sú stále deti ( sestre 12 ročnej sa občas hovorí bábo) proste, že sú to deti, tie ešte nič n evedia a tak, tým pádom za všetko som mohla ja.
@alysia podobne, ja ako najstaršia budem niesť vinu aj za to, ak sa z mladých stanú ateisti, fajčiari, alebo akýmkoľvek spôsobom problémová mládež, pretože im dávam zlý príklad. Takže ma proste nemôžu vidieť neísť do kostola, olajkovať "nevhodný" príspevok na facebooku a podobne.
@alysia hej, proste keď sestra ide do kostola a postaví sa len niekde ku vchodu, tak je to moja vina, lebo ja tak chodím, a našim nevadí až tak že som odpadlík od viery pokiaľ nehovorím o tom pred mladými a idem do kostola a zatiaľ sa nevie o tom, že by fajčili, ale pokiaľ by sa áno, tak je to isto moja vina - aj keď ma nikto z nich fajčiť nevidel.
raz na silvestra, šla som von, mala som sa vrátiť do takej 1 domov, pretože som sa chcela ísť s kamarátmi pozrieť do mesta na ohňostroj.. to bola samozrejme výhovorka, šli sme sa zchľastať ku kamarátke na byt no a dopadlo to tak, že som sa zobudila o 7 ráno na manželskej posteli u tej kamarátky, okrem mňa tam boli natrepaní ďalší piati, mobil som mala vybitý, zobrala som sa a šla, a keď som došla pred dom, tak moji už štartovali auto a chceli ma ísť hľadať :/ tak som dostala tri cez pysk, šla som spať, potom som mala celý deň prednášku a krik, týždeň som si posedela doma, a nejak to prešlo.. ale bolo ich ešte niekoľko, ale tento asi taký najväčší
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
93 komentov
Stare casy
ale nič sa nestalo, iba doletela na balkón
ty už máš rezerváciu v pekle vedľa Lucifera, ale poviem ti smutnú novinu, onedlho bude Zlo zničene a sami bude v pekelných ohňoch zdochýňať naveky .....filip
a ty syna nikdy mať nebudeš a vieš prečo? lebo t.........
keď som bola malá tak sa mi stávali také veci že som niečo rozbila, alebo som rozliala pohár a potom som sa to snažila zakryť atď.
a teraz neskôr... hmm tak všeličo
nereaguj pi... na mňa maš odo mňa pokoj .....filip:/
no a ty si čo za kokota, že vypálil hektar viníc, spravil by si to mne nepotrebujem polišov volať, vytrhnem štek z plota a ujebem ťa po tej sprostej hlave, kym by si neskapal v tých plameňoch, vydrbanec sprostý a ešte sa s tým tu chvál, primitív
komu sa vyhrážaš, ty si aky pán, že vypališ hektar viníc a ešte ti poďakuju?!, to by som chcel vidieť, komu tu vešaš buliky soploš, takého psycho ako ty skrútim ako papier a vykrútim krk vole , hajzel zapráskany a ten hore dobre píše, patriš na psychiatriu do kazajky a klietky na mesiac
alebo ked som zbila svojho o 3 roky staršieho brata že až plakal ale to bolo tiež za mladi teraz nerobím nič zlé ,alebo aj ked robím viem to utajiť 8)
alebo keď mama zistila, že už to mám za sebou..skoro mi bývalého udala.
a ináč najviac prúser bol asi keď som bola taká pomenšia a povedala som na moju nebohú babku,že je hlúpa alebo niečo také(neveim prečo) a môj brat to povedal ockovi a ten na mne zlomil 3 varechy ..a to kvôli tomu lebo sa triafal do radiátora
a ešte teraz nedávno keď ma policajti doviezla v takom stave ,že koniec :/,ale toto rodičia až taks trašne nebrali aj keď sa im divím
chňápeš?
@antifunebracka mm.. ale zas on ma neznásilnil. takže aj keby ho mamka udala nič by z toho nebolo.
Ja nwm, prusery nemavam... Parkrat som dostala crz hubu, ale tak to boli take sprostosti
Pôjdem po mamu a spýtam sa jej ale to asi ani zas už sem neprídem
Potom ešte že som do práčky hodila žuvačky, roztrieskala mobil, keď bola uča za mojím chrbtom povedala som že je strašná ludra a také
a u mna najväčší prúser bol asi ked sme s bratom boli na chate naši boli neidke na niakej vystave či kde a s bratom sme sa hadali a ja som preletela cez sklenene dveee a chata ani naša nebola.. akurat som si ešte aj rozrezala ruku
ty si spucovana aj za hentake veci? ze ateisti a ajciari z nich budu?
Keď som na základnej napísala s kamoškou triednej esemesku, že je p*ča a rôzne iné nadávky a ona to preposlala mame...
Keď mi mama našla všetky pokarhania od triednej a riaditeľky, ktoré som si poslušne schovávala...
Keď som prišla v treťom ročníku na začiatku šk. roka domov s tým, že ma chytili policajti za pitie na verejnosti...
... a veľa iných vecí
doniest: bomgo
valentína donesie trávu
nicolauska..
mama mi to našla pruser celkom