konkrétne túto noc kedy som ja s kamošom a s tučniakmi splavovali rieku Nitru a vždy keď sme sa šmykli po ľade na bruchu a padli do vody tak sme sa premenili na tučniaky mne sa nikdy ešte asi nesnívalo nič normálne a reálne
Bolo to o ludoch ktorych som videl den pred tym snom prvy krat v zivote.... Boli sme vo vnutri strasne vysokeho mrakodrapu. Vosli sme tam s tym, ze sa tam bude konat nejaka party... A potom sa zavreli vstupne dvere a nejak sa opancierovali a zacal k nam hovorit nejaky hlas a davat nam rozkazy aby sme poupratovali vsetky poschodia a tak podobne.....
Potom nam ten hlas oznamil, ze mrakodrap vyleti do vzduchu. Jeden z tych ludi na nastval a nastupil do vytahu (domnievali sme sa, ze ten boss je na samom vrchu) a ten vytah sa zrutil.
Potom som povedal , ze pojde to po schodoch a vysiel som z miestnosti.
Objavil som sa pred obrovskym schodistom a vybehol som ho na 2 kroky
Ked som bol na samom vrchu zahliadol som akusi temnu postavu , ktora zmizla a objavil sa tam panel na ktorom bolo len jedno tlacitko. Stlacil som ho a vratil som sa po schodoch dole.
Dvere uz neboli opancierovane, ale stale boli zavrete. Snazili sme sa ich otvorit a potom som zistil, ze otvorit ich moze len jeden clovek. ja
Pootvoril som ich, ale strasne rychlo sa zavreli, ked som ich pustil, tak rychlo, ze ten kto by tie dvere drzal by cez ne nestihol ujst, nez sa zatvoria. (nema to zmysel ale v tom sne to tak proste bolo)
Tak som tie dvere drzal a vsetci vybehli... Potom na napadlo, ze sa vratim pre toho chalana, ktory padol v tom vytahu.
Skocil som do sachty a nejak sme vyliezli von a vratili sa k vychodu.
Som mu povedal nech zdrhne, ze podrzim dvere a on sa so mnou zacal hadat nech zdrhnem ja, ze on ich podrzi. Vysvetloval som mu ze to nejde, ze silu ich drzat mam len ja a on povedal, ze ju ma tiez.
Otvoril dvere a ja som zdrhol z mrakodrapu....
Dohonil som ostatnych a zrazu bol pred nami tocivy eskalator (pohyblive schody ) , ktore viedli pod vodu. Na druhej strane mali opat viest von z vody . Tak vsetci zmizli pod vodu a ked som chcel aj ja , tak ma napadlo, ze sa pre toho chalana vratim.... a na to som sa zobudil so slzami v ociach....
Jediny sen za dlhu dobu, ktory bol uplne zivy, zretelny, viem kto v nom bol a rozplakal ma....
Hmm haluz moc ne, ale tak napisal som zaspominal som
ja si pamatam na jeden sen ked bola sobota rano, ja som sa bozkal s mojou skvelou kamaratkou v mojej izbe a potom som ju nechal samu v izbe cakat a siel som si pripravovat desiatu do skoly a potom som odisiel...no jak som sa zobudil take nervy som na seba mal ze som nevedel ovplyvnit ten sen a vratit sa k nej
snívalo sa mi o spolužiakovi ako stojíme v prázdnej triede s tvárami asi 3 cm od seba... pobozkali sme sa a pak mi zazvonil budík.... takéto sny sa mi celkom poľubujú
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
To by mohla byť vskutku zaujímavá práca...
Potom nam ten hlas oznamil, ze mrakodrap vyleti do vzduchu. Jeden z tych ludi na nastval a nastupil do vytahu (domnievali sme sa, ze ten boss je na samom vrchu) a ten vytah sa zrutil.
Potom som povedal , ze pojde to po schodoch a vysiel som z miestnosti.
Objavil som sa pred obrovskym schodistom a vybehol som ho na 2 kroky
Ked som bol na samom vrchu zahliadol som akusi temnu postavu , ktora zmizla a objavil sa tam panel na ktorom bolo len jedno tlacitko. Stlacil som ho a vratil som sa po schodoch dole.
Dvere uz neboli opancierovane, ale stale boli zavrete. Snazili sme sa ich otvorit a potom som zistil, ze otvorit ich moze len jeden clovek. ja
Pootvoril som ich, ale strasne rychlo sa zavreli, ked som ich pustil, tak rychlo, ze ten kto by tie dvere drzal by cez ne nestihol ujst, nez sa zatvoria. (nema to zmysel ale v tom sne to tak proste bolo)
Tak som tie dvere drzal a vsetci vybehli... Potom na napadlo, ze sa vratim pre toho chalana, ktory padol v tom vytahu.
Skocil som do sachty a nejak sme vyliezli von a vratili sa k vychodu.
Som mu povedal nech zdrhne, ze podrzim dvere a on sa so mnou zacal hadat nech zdrhnem ja, ze on ich podrzi. Vysvetloval som mu ze to nejde, ze silu ich drzat mam len ja a on povedal, ze ju ma tiez.
Otvoril dvere a ja som zdrhol z mrakodrapu....
Dohonil som ostatnych a zrazu bol pred nami tocivy eskalator (pohyblive schody ) , ktore viedli pod vodu. Na druhej strane mali opat viest von z vody . Tak vsetci zmizli pod vodu a ked som chcel aj ja , tak ma napadlo, ze sa pre toho chalana vratim.... a na to som sa zobudil so slzami v ociach....
Jediny sen za dlhu dobu, ktory bol uplne zivy, zretelny, viem kto v nom bol a rozplakal ma....
Hmm haluz moc ne, ale tak napisal som zaspominal som
nereálne na tom bolo, že kebyže vidím tri krásne ženské, ako pijú pálené, tak ich chcem presvedčiť do štvorky a nejdem s nimi chlastať