Hodinu a pol trvajuci sex, bol som uz uplne hotovy fyzicky,spoteny strasne.. Ale beriem Ssri antidepresiva,ktore oddaluju ejakulaciu + som mal aj vypite, takze som sa hodinu a pol nevedel spravit..
Ono ten sex je aj fakt celkom dost fyzicky narocny. Najma pre toho kto vykonava kopulacne pohyby, co samozrejme ale moze byt kludne aj zena, moze si hopsat na ftaaacikovi.
@hoperpohroma co trapi ta zivot Danqa moja zlata? Dalsi chlapec uz nedokazal zniest tvoju afektovanost, detinskost,jebnutost? Lutujem ta velmi si vlastne iba velmi nestastne dievcatko vo vnutri. Co rodicia sa ti velmi nevenovali v detstve vsak? asi ta aj bili, bracek sa k tebe tiez nechoval pekne, teraz si to snazis vsetku tu prazdnotu v sebe zaplatat tak ze si rukami-nohami vyzadujes,priam prosis o pozornost, oblubenost na imaginarnom internetovom fore. Vies sama ze nikdy nebudes v zivote stastna, ta prazdnota a zlost v tebe je obrovska. Ps:este raz na mna kdekolvek zareagujes a pojdem este hlbšie,az tak hlboko ze len pozor aby si samovrazdu nespachala. Aj ked.. Nikomu by si nechybala
Po filmovej stranke objavenie trilogie Millenium, film Memento, jeden film o takej autistke (ale riadne super ale nazov zas neviem ale bol uplne najlepsi!!! , Stiahni ma do pekla, Napoleon Dynamit a Vynechane stranky smiley: Trainspotting a Gauneri. Zalubila som sa tiez do V hlave, ale mne sa pacia vsetky pixarovky, cize.
Co sa tyka knih, citanie mi upadlo ale objavila som Konrada Lorenza a jeho Osem hriechov, opat, ale tentoraz tetralogia, Millennium, kniha Tajny zivot vciel a ine knihy mi uz nejake nove neutkveli v pamati. Cakam na slovenskeho Petra Pana ale uz 3x posunuli v Martinuse objednavku
Divadlo nist, bola som len dvakrat tento rok a nechytilo ma to za srdce.
Ale najvacsi kulturny zazitok som mala z pridania sa do literarnej skupiny ^^ A uvidime - ci i divadlo prinesie rovnaky pozitok alebo len budem hrat strom, dom, kamen, nieco nemenne a staticke
@hoperpohroma tento rok som mal sex cca 40x. A nie za peniaze. Pozri ver alebo nie ale aj ked mam silne znizenu empatiu a emocie celkovo tak az uplne na 0 to nie je. Takze nechcem,nebudem dalej sa s tebou hadat, nie koli tebe ale koli sebe.. Celkovo hadky mi robia velmi zle,zbytocne si zvysujem tlak atd.. Este mi bude koli tebe zle. Piš si co chceš,je mi to uplne jedno,uplne,stastnou ta to nespravi,mna tiez nie.
@orolbielohlavy ja sa nejdem s nikym hadat, len som poukazala na to, ake smutne je, ze sa musis vo fore pochvalit, ze si mal sex.
40krat? wau. casanova.
Koncert Eda Sheerena určite moje best of 2015. A potom ešte derniéra Ôsmeho svetadielu. Celkovo mám rada ten muzikál a tým že to bolo posledné vystúpenie to bolo fakt niečo, rozslzený Ďurovčík veru aj mne slzičku vylúdil
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
nič ma nejako enormne nezasiahlo, aby som si to pamätal doteraz
Po filmovej stranke objavenie trilogie Millenium, film Memento, jeden film o takej autistke (ale riadne super ale nazov zas neviem ale bol uplne najlepsi!!! , Stiahni ma do pekla, Napoleon Dynamit a Vynechane stranky smiley: Trainspotting a Gauneri. Zalubila som sa tiez do V hlave, ale mne sa pacia vsetky pixarovky, cize.
Co sa tyka knih, citanie mi upadlo ale objavila som Konrada Lorenza a jeho Osem hriechov, opat, ale tentoraz tetralogia, Millennium, kniha Tajny zivot vciel a ine knihy mi uz nejake nove neutkveli v pamati. Cakam na slovenskeho Petra Pana ale uz 3x posunuli v Martinuse objednavku
Divadlo nist, bola som len dvakrat tento rok a nechytilo ma to za srdce.
Ale najvacsi kulturny zazitok som mala z pridania sa do literarnej skupiny ^^ A uvidime - ci i divadlo prinesie rovnaky pozitok alebo len budem hrat strom, dom, kamen, nieco nemenne a staticke
40krat? wau. casanova.