najhorsie sny su tie... ktore si pametam este cez den.. a mam z nich blby pocit ... lebo mi zasahuju aj do realneho zivota... nedokazem sa vymanit z myslienky na ten sen...
napriklad ked som zabila clvoeka ktoreho mam rada a tym som znicila nielen jeho ale aj seba.. a ostatynch ludi okolo seba..
a potom sen.. kde ma skrtila babka.. dotearz neivem ked som sa zobudila a nemohla sa nadychnut a stale mala pocit ako by som bola skrtena.. ci to nebolo nieco viac ako sen..
a dnes sa mi sníval sen na tému: hrebeňmi na mačky sa dobre rozčesávajú vlasy.. lepšie ako hrebeňmi na psov... a viem, že v tom obchode, kde som v tom sne bola visel jeden taký hrebeň, ktorý isto testoval dakto s dlhými čiernymi vlasmi a potom tie vlasy z herebeňa neobral
tak neviem ci su to dobre alebo zle sny, ale poslednych par dni.... snivalo sa mi ze sa so mnou rozisla priatelka a ze jeden znamy hral na gitare aj bez ruk a dokazal pri tom dokonale growlovat arch enemy, a ze moja mama to poznala lebo ze v praci si to pocuvala
@10 tvoja mama počúva AE aj normálne? a to hral nohami?
som si spomenula, ako sa mi minule snívalo, že mi ktosi požičal bicie, ja som si k nim sadla a opýtala sa: "A kde sa to zapína?" a ptom som zlomila obe paličky ale tie bicie furt nehrali
Neviem si spomenúť na ten najhorší alebo najlepší...ja som mala vždy buď nezmyselné sny, alebo také, čo predpovedali nejakú udalosť, že sa stane...aj sa stalo...
Ale čo si pamätám, tak pred polrokom keď som mala také ťažšie obdobie, stále sa mi sníval jeden typ snov..Začínalo to vojnou, a potom na konci ma vždy nejaké nereálne zviera naháňalo, čo ma chcelo zjesť a na to som sa zobudila....
Najlepší bol taký, že som sa stretla s Dr.Housom Fakticky šialenstvo, nie som ani nijaká uslintaná fanatická pubertiačka, ale bolo mi to vtipné. Skôr sa mi to zapísalo ale preto, lebo v mojom sne mi pomohol s úlohou s fyziky a ráno som sa zobudla s tým, že tú fyzikku viem Aj som vedela, dvojku som dostala
A najhorší? Zavreli ma do veľkej sály úplne samá a nikto tam neprichádzal a bolo to tam strašne veľké a...brr...
najhorsi nieje nieje nic horsie ako ked ma morsiela nervy xD takze to je tak vpoho a najlepsi : ) tam som vedel vsetko po com som vzdy tuzil a aj som sa s dakym dolezitym pre mna stretol : )
nie je možné, aby niekto natoľko neovládal pravopis @10 Hidrolyzer si z nás robí srandu... podľa mňa alebo skôr robý srandu v jeho reči (rečy)... keď som videla tie chyby v nadpise, poňalo ma podozrenie, ale zistila som, kto je zakladateľom ankety, takže je mi všetko jasné
najhorší- ten si pamätám ako keby sa mi sníval keď som ala 4 roky pamätáte si ten seriál Amazonka? no a ja som to raz pozerala a potom sa mi sníval taký škaredý sen o hadoch a medveďoch a keď som sa zobudila v noci tka som enchcela zaspať aby sa mi to bnesnívalo zase
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
a najlepší? ja mám skôr také na pobavenie, ako sen, v ktorom sa mi snívalo, že sa mi snívalo, že sami niečo snívalo
napriklad ked som zabila clvoeka ktoreho mam rada a tym som znicila nielen jeho ale aj seba.. a ostatynch ludi okolo seba..
a potom sen.. kde ma skrtila babka.. dotearz neivem ked som sa zobudila a nemohla sa nadychnut a stale mala pocit ako by som bola skrtena.. ci to nebolo nieco viac ako sen..
a pekne sny si malokedy pametam
(moje sny sú vždy veľmo originálne
som si spomenula, ako sa mi minule snívalo, že mi ktosi požičal bicie, ja som si k nim sadla a opýtala sa: "A kde sa to zapína?" a ptom som zlomila obe paličky ale tie bicie furt nehrali
najhorsi-nepamatam si
Ale čo si pamätám, tak pred polrokom keď som mala také ťažšie obdobie, stále sa mi sníval jeden typ snov..Začínalo to vojnou, a potom na konci ma vždy nejaké nereálne zviera naháňalo, čo ma chcelo zjesť a na to som sa zobudila....
A najhorší? Zavreli ma do veľkej sály úplne samá a nikto tam neprichádzal a bolo to tam strašne veľké a...brr...
Najlepší - mládeži neprístupný na pokračovanie, muhaha
najlepší- tých bolo veľa a vždy s iným