Asi to bude to, čo sa mi stalo na obedoch, keď som bola ešte na prvom stupni ZŠ. Išla som odniesť tanier a tak som utekala až ma skoro privalil profesor a ten spadol predo mňa na zem lebo sa mi chcel vyhnúť, to bolo.
v ktoromsi fore som to uz pisala ale napism to znovu /dufam ze uz posledny krat/-bola som piatacka, do skoly nas vodila mama /ani nie tak koli mne ale koli mladsej sestre/ a ja som v tej dobe nosila veci na telesnu v takej taske co sa cez plece prevesi...a sme sa ponahlali do skoly, ja spokojna lebo som citila ze mam nieco na pleci /presne na tom pleci kde nosim tasku som nosila aj telesnu/...pridem do skoly, zlozim telesnu a zrazu pozeram-kde mam tasku??? tak som vyletela zo skoly,mamu na polceste dobehla a povedala jej co sa stalo...chvilu sme isli spolu,potom ma poslala do skoly a povedala ze ona mi tasku co najskor donesie...prisla som do skoly a uz sa ucilo...nezostavalo mi nic ine ako vojst do triedy,pekne predstupit pred ucitelku a povedat: pani ucitelka ospravedlnte ma, zabudla som si tasku..cela trieda spustila huronsky rehot, nesli sa dobrych 5minut zastavit..a to aj potom ako mi mama doniesla tasku..:/
Na základnej? Asi to, keď som bola prváčka a mala ešte veľmi krátke vlasy a la chlapec a vždy sme na WC chodili aspoň 5 báb spolu do jednej "kabínky" a raz, keď sme vyšli, tam bola akurát aj jedna učiteľka a zdrbala ma, že čo robím ako chlapec na dievčenských záchodoch (mala som aj šiltovku) a cítila som sa strašne trápne a ponížene.
Ja som tých trapasov mala (zatiaľ) strášne veľa Rozbité taniere, kvetináče, raz som omylom potkla najhnusnejšiu učiteľku školy Tašku som zabúdala skor po vyučovaní v tride a vrátila som sa domov bez nej Ale snáď najhoršie bolo keď som pred celou chodbou kvoli stávke musela vyznať lásku jednému debilovy!
uplne najviac bolo, ked par dni pred prijimanim na mna taka jeblina na nabozenstve povedala, ze neverim v Boha. Proste cela trieda oci na mna + fararkove vycitky. A nechapem, ako sa mi podarilo z toho vykorculovat O.o
rozbila som spolužiakovi nos - ako 9ročná...síce to neberiem ani ako trapas, skôr ako sladkú pomstu za jeho debilné reči 3
ale tak tých real trapasov bolo fest veľa...skotúľala som sa dole schodmi pred očami cca celej školy, spolužiačke som takmer rozbila hlavu...
ale najviac ponižujúci bol asi ten, keď sa mi na lyžiarskom podarilo vytknúť si členok a ujo, čo bol wanna be lekár zahlásil pred CELÝM našim zoskupením, že škoda, že som nepadla na hruď (pri tom páde mi napuchol členok na veľkosť tenisovej loptičky a no, popravde, ako 12ročná som nebola nejak extra vyvinutá /resp. vôbec/ v oblasti hrudného koša)...bolo dosť nepríjemné sa vyhýbať po zvyšné dva dni všetkým chalanom, ktorý nerobili nič iné, len sa ma pokúsili zhodiť zo schodov tak, aby som padla na hruď, len aby zistili, či ten ožran mal pravdu
to som bola asi druhý abo tretí deň v škole vobec a šla som na wc (a tam ma čakali vo vestibule moji rodičia) ale nebol tam toaletný papier, tak som vybehla za mamou nech mi dá toaleťák... s nohavicami dolu
Ked mama mala prvykrat dennu tak som rano pysne vstala sla so psom a prisla som na to ze kluce ostali za dverami tak som namiesto skolskej tasky zobrala psa a povedala som ucitelke ze asi nebudem moc ostat na vyucovani
ked som spolužiakovi na 1-4 otvárala také čokoládove rajo (mliečko) poprosil ma o to, samozrejme že som to otvorila tak, že to skončilo na nom.. menil všetky farby, vyhrážal sami že ma zabije a viem, že som mu ten sveter mala aj oprať
alebo síce nestal sa mne, ale ked si tiež na 1-4 sme išli na dvor z družiny tak si jeden spolužiak zasekol ruku medzi stenu
keď som na základke asi v 5 ročníku močil do pisoara z dvoj metrového múrika všetci okolo sa ujebávali, došla tam pozrieť učitelka že čo je to za hluk, niečo začala pičovať tak som sa otočil a vomočil jej xsicht... neviem či to je trapas no prišlo mi vtedy vtipné...
keď som na prvom stupni na konci vyučovania padla na schodoch a ešte som sa aj po nich šmýkala a šeci okolo mňa len tak so smiechom preutekali.
a potom keď sme boli na výlete, stretla som tam svoju babku a vzali sme ju do obchoďáku s nami busom.. scénka ako z amerického filmu.. ani neviem odkiaľ vytiahli mikrofón a ona začala spievať.
alebo na angličtine teraz na konci roka som mal prezentáciu o jednom tureckom letovisku a mal som povedať vetu "and there are some more photos of beaches" no a ja som to vyslovil alebo bitches tak sa všetci začali ujebávať ešte aj angličtinárka že to som mal vysloviť "bíčíš" a nie bičíš
@niikolka sa vytrtkala z lavice! a Miša keď pretiekla pred tabulou a Lea keď začala plakať lebo ju oblievali DDDDDDDDD
Asi vtedy keď sme mali hrať názov filmu aby to uhádla naša skupina dostali sme film ,, Psík bobi ,, či ako a ja som hrala psa.. vypľazovala som jazyk a dvíhala nohu ( ,,oštievala tabuľu,, ) a potom spolužiačka ako postihnutá sa snažila ukázať búdu pre psa.. Naši neuhádli Ale za to chalani sa dobre zabávali a nahrali si to na telefón. Celý facebook vtedy ešte aj pokec Bol plný nášho videa .........
Tak ja som si zabudol telesnu 2x v buse a 2 tyzdne za sebou - 2x ta ista omluva - spoluziaci mali velku srandu - mne z toho kapli nove boty gate a triko
ja som raz bola v jedálni a akurát som pila vodu, kamarátka ma ale rozosmiala a ja som celý obsah úst vypľuskala von.... alebo zase v jedálni, šla som zaniesť tanier z polievky do okienka a pošmykla som sa a spadla som na zem.... nič také že staršne trápne sa mi nestalo.... ale napr. spolužiak si na matike v najväčšom tichu prdol
asi v 4tej triede som ovracala na vlastivede mapu...a neviem v ktorom ročníku na ZŠ sa chalani naháňali a obliali ma vodou a ja som mala mokré tričko a musela som sa pred celou triedou prezliekať do suchého..akože fuck..nechápem, prečo ma učiteľka neposlala na WC..vtedy pre mňa big trapas
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
A bolo ich veľa..a horších ale to by som sa strápnila znova keby som to sem napísala
a svoje "trapasy" si nepametam, snazil som sa im vyhybat
ale tak tých real trapasov bolo fest veľa...skotúľala som sa dole schodmi pred očami cca celej školy, spolužiačke som takmer rozbila hlavu...
ale najviac ponižujúci bol asi ten, keď sa mi na lyžiarskom podarilo vytknúť si členok a ujo, čo bol wanna be lekár zahlásil pred CELÝM našim zoskupením, že škoda, že som nepadla na hruď (pri tom páde mi napuchol členok na veľkosť tenisovej loptičky a no, popravde, ako 12ročná som nebola nejak extra vyvinutá /resp. vôbec/ v oblasti hrudného koša)...bolo dosť nepríjemné sa vyhýbať po zvyšné dva dni všetkým chalanom, ktorý nerobili nič iné, len sa ma pokúsili zhodiť zo schodov tak, aby som padla na hruď, len aby zistili, či ten ožran mal pravdu
alebo síce nestal sa mne, ale ked si tiež na 1-4 sme išli na dvor z družiny tak si jeden spolužiak zasekol ruku medzi stenu
a potom keď sme boli na výlete, stretla som tam svoju babku a vzali sme ju do obchoďáku s nami busom.. scénka ako z amerického filmu.. ani neviem odkiaľ vytiahli mikrofón a ona začala spievať.
alebo na angličtine teraz na konci roka som mal prezentáciu o jednom tureckom letovisku a mal som povedať vetu "and there are some more photos of beaches" no a ja som to vyslovil alebo bitches tak sa všetci začali ujebávať ešte aj angličtinárka že to som mal vysloviť "bíčíš" a nie bičíš
@niikolka sa vytrtkala z lavice! a Miša keď pretiekla pred tabulou a Lea keď začala plakať lebo ju oblievali DDDDDDDDD
ja som si tiež prdla cez matiku,ale zamaskovala som to hrkotom stoličky... a tvárila som sa,že to ja nie
@pavlinkaa