doteraz mi stačilo dávať pozor na hodinách, poprípade učenie pred hodinou keď to bolo fakt niečo tažké... neivem ako to bude na strednej, ale viac ako pol hodinu denne tomu doma nedám...
doteraz som sa nikdy neucila a slo mi to dobre...stacilo mi ked som si dane ucivo precitala pred hodinou a vedela som vsetko...a myslim si, ze moje vysledky su vynikajuce...okrem jednotiek na vysvedceni ine znamky nepoznam
no ono to zalezi od toho ktore predmety su take, kde sa da pouzit tahak (vtedy iba pisem tahak, no pri jeho pisani sa aj nieco naucim a to je zaroven "plan B" ak by sa tahak nedal pouzit)... tymto pozdravujem prof. uctovnictva
kde sa neda pouzit tahak, tak otvorim knihu a ucim sa
kde netreba pouzit ani jedno z vyssie uvedenych, ale staci iba inteligencia, tak tam sa samozrejme neucim (matika)
@mescudi ja som bol presne ako ty... v zivote som neotvoril zosit/knihu a ciste jednotky... a stredna bola pre mna sok... tam som sa musel nieco naucit aby som mal aspon 3... ale zalezi samozrejme aj od skoly..
@strejdabob na túto školu brali väčšinou trojkárov, ale zoberú aj tých najhorších lebo skoro nikto sa nehlásil... takže také hrozné to nebude, akurát tie odborné predmety možno...
@fleshleecat aa tak to som na tom podobne... ono sa to stale zlepsuje.... samozrejme tiez v prvom ked som mal na polroka prvykrat 4 tak sa rodicia skoro zrutili kedze som predtym mal vzdy 1 a 2... ale teraz to s ucenim tiez neprehanam a dari sa... horsie to bude teraz v maturitnom roc. (ach)
@grietusha ak si myslela to, tak @21 má pravdu, mal som rok odklad... polovicu prvého ročníka by som strávil v sanatóriu a so sádrami na nohách...
@strejdabob pretože je to jediná strojnícka premyslovka v okolí, a vôbec, nechcel som ísť na nejakú lepšiu školu, tam by mi predsa nestačilo "dávať pozor na hodinách"
čo ja viem, také veci mi nenapadajú, príde mi to divné okrem toho, napr. ja som skončila ZŠ, keď som mala 14. a viem aj o takých, čo mali 13 preto ma to zarazilo.
nj aj to sa moze stat...spoluziak mal pred mesiacom 17 a ideme do druhaku...a k otazke...na ZS mi stacilo, ako tu mnohym davat pozor cez hodiny a nieco si prinajhorsom precitat cez prestavku...ja som si na tento system asi moc zvykol a po nastupe na strednu to zacalo byt ine kafe...na ZS som ine ako 1 a 2 nepoznal, tento polrok bola z neminy 4 a na konci som to uhral na 4 trojky
Na zakladnej som sa neučil nikdy..a mal som jednotky, dvojky na SS som sa ucil vo vynimocnych pripadoch napriklad pred maturou dva dni alebo pred vysvedceniami...normalne pocas roka som si cital poznamky cestou v buse alebo pred hodinou, ale vacsinou som vedel vsetko z praxe , teda okrem uctovnictva...toto som nemal nikdy rad a som rad, ze som s nim uz skoncil
ci panna ako kedy obcas 5minut a obcas vobec...vecsinou to viem a iba pred hodinou nato mrknem alebo ked opravujem znamky tak niekedy az pol hodinu ale ja ani dlhsie newydrzim
Vobec vobec nic..... som sice PVD ale keby mi kontrolovali zosit tak neviem.... mam takýšanon na stránky avnom mam každý predmet doskoli nosim iba tento jeden zosit a desiatu knihy nosi spolusediaci
Cez písomku pouzívam tahaky, na ustnej odpovedi kecam kecam kecam až nakoniec je dobr aznámka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
no ono to zalezi od toho ktore predmety su take, kde sa da pouzit tahak (vtedy iba pisem tahak, no pri jeho pisani sa aj nieco naucim a to je zaroven "plan B" ak by sa tahak nedal pouzit)... tymto pozdravujem prof. uctovnictva
kde sa neda pouzit tahak, tak otvorim knihu a ucim sa
kde netreba pouzit ani jedno z vyssie uvedenych, ale staci iba inteligencia, tak tam sa samozrejme neucim (matika)
Dúfam, že ani naďalej nebudem musieť..a ako sa poznám, radšej skončím s čistými štvorkami, než by som mala vysedávať nad učebnicami (blee) (blee)
@mescudi ak ti stacilo davat pozor na hodinach, tak jakze ides na skolu kde "brali väčšinou trojkárov, ale zoberú aj tých najhorších" ??
@strejdabob pretože je to jediná strojnícka premyslovka v okolí, a vôbec, nechcel som ísť na nejakú lepšiu školu, tam by mi predsa nestačilo "dávať pozor na hodinách"
čo ja viem, také veci mi nenapadajú, príde mi to divné okrem toho, napr. ja som skončila ZŠ, keď som mala 14. a viem aj o takých, čo mali 13 preto ma to zarazilo.
ale na zaciatku roka sa snazim nebyt duta ason 2mesiace tak sa stale ucim ale potom....nemusim ani hovorit
Cez písomku pouzívam tahaky, na ustnej odpovedi kecam kecam kecam až nakoniec je dobr aznámka