takeeto riešenie chalanov... ved kazdemu sa pači niečo ine.. mne sa páčia čierne vlasy, tmavé oči, vysoký, INTELIGENTY, a mohol by mať nejaké športove nadanie.... a hlavne, aby mal vlstnosti take, ze budem uvazovat, ci je dokonaly
najlepsie je ked sa o seba chalan stara a ma nieco v hlave...a ziaden extrem teda ze nie je velmi tucny a ani velmi chudy..proste ze sa o seba stara ako som uz napisala ...nie je dobre ak to vsak prehana...
sexi chlap musi vonat, bez toho to nejde je jedno ci ma hnede ci blond vlasy..len nech su huste a najlepsie umyte trosku zarasteny na tvari, to je uplne skvele, gulaty zadocek, velke dlane, siroke plecia (nech sa je o co opierat ), trosku vacsie brusko a krasny usmev pre mna sexi chlap a mam rada take tie zalesacke typy, z maskacov som namakko
mormalnych chalan so zelenymi alebo modrymi ocami, chudou alebo stihlou mierne vysportovanou (nemusi byt) postavou, zlaty, mily gentleman malicko vsimavy, s vacsim penisom
-ani jeden z tohto...
-nesmie to byt ten cukrickovy vyzor, to je ze brrr
-zakladom je pekny usmev, dobra rit a hranate crty tvare..
-co sa tyka vyzaze tak urcite : polokosela, pasik, sveter , tym sa nic nepokazi...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
Celý Slavko
-nesmie to byt ten cukrickovy vyzor, to je ze brrr
-zakladom je pekny usmev, dobra rit a hranate crty tvare..
-co sa tyka vyzaze tak urcite : polokosela, pasik, sveter , tym sa nic nepokazi...