No podla mna to je us na kazdom chalanovi ale berte to aj tak pokial vsuniete do kazdej ktora da a po nejakom case konecne spoznate tu pravu do ktorej sa strasne zalubite a ona zisti vasu minulost aky ste kurevnik tak vas urcite coskoro odpise lebo si bude mysliet ze aj ju pod***jebkate
A kazda baba ma racej mileho normall chalana ako umachrovaneho frajera ktori zbiera babi ako trofeje takze chalani pozor na to!!!
Prepáčte, ale nemôžem s vami súhlasiť...Aj taký chlapec ktorý možno za život vyskúša viac dievčat vlastne hľadá tú pravú. To je len spôsob ako ju hľadá. Ja osobne sa nerád viažem a priznám sa, že toho keď mi budú naťahovať obrúčku na prst sa bojím viac ako smrti(ale to je už iná diskusia) No napriek tomu viem, že tá pravá niekde je a že na mňa čaká, len je poriadne schovaná. Ja si užijem skoro s každou, len nie s nejakou poriadnou ku*vou, ako môj kamarát a už mesiac chodí na urológiu pretože od nej niečo nachytal. Cítim sa byť strašne mladý na to aby som začal nejaký vážny vzťah, ale to je len vec názoru. Napr. môj spolužiak už s jednou holkou normálne spolu žije...ja už blednem len pri pomyslení na to. No nikdy som nikomu neublížil(ak náhodou áno, nech mi to Boh odpustí) Ak som videl že dievča chce niečo viac ihneď som sa stiahol. A ak toto nazývate k*kotizmom, tak potom aj ja som k*kot. ÁNO SOM!!! Ale to sme všetci...stačí si prečítať knižku Mudr. Xavier Crement - Dost bylo kokotu a každý sa v tej knižke nájde... Je to super kniha a má ešte dve pokračovania: Kokoti jsou věční. Kde je najít? Jak se jich zbavit? a ešte: Spiknutí kokotů: Je vůbec šance je zastavit?
no v tom ma Drag_on pravdu, aj takým spôsobom sa hľadá pravá + získanie skúseností lenže všetko treba riešiť aj s rozumom!
ja som takéto správanie odcudzovala, kým som sa nezačla baviť na túto tému s chalanmi...a už v tom mám jasno, je však rozdiel, akým spôsobom si užívate, či to danej ,pichačke, poviete, aké úmysly s ňou máte a poznáte ju, či proste schmatnete hned´ prvú...
Každý z nás túži a dúfa, že raz stretne svoju polovičku, každý chce byť milovaný a milovať, žiaľ nevieme ako bude reagovať tá pravá, ked´ zistí kým ste boli´a čo ste robili...
je to diskutabilné, no ja osobne si vážim chlapcov, ktorí neskočia po každej pipiške, len z dôvodu, že majú chuť...aj to svedčí o ich mužskosti a chcaraktere
a k tomu charakteru, toho spolužiaka prefeackaj!idiot jeden!charakter je jedinečný tak ako DNA každého z nás
Podľa mňa nehladajú tú, ktorá je dobrá v posteli. Ale tí čo ešte spolu nespali, klape im to super a keď sa zrazu spolu vyspia, rozídu sa, lebo im to po sexualnej stránke neklape. Aj takých poznám. Takže čiastočne to záleží aj od sexu...pardon- milovania.
JA som ešte nechrapkala, hoci som mala šancu, ale rozhodne nie je všetko OK ak si človek zasexuje len na 1 noc. Avšak možno pre niektorých je to super odreagovanie. Ja hovorím len za seba......
Typek to si asi myslel na mňa. Ja vôbec nehľadám tú pravú podľa toho či je dobrá v posteli, aj keď to je dosť dôležité. Len pokiaľ sa tá pravá neobjaví nechcem len stáť ako drevo ale chcem si užívať trochu život. Veď mladý sme len raz a podľa psychológov najviac podvádzajú svoje ženy práve tý ktorý si to v mladosti neužili poriadne. Takže ja sa teraz vybláznim a potom budem verný manžel a láskavý otec...
PS: Len si niesom istý pojmom "pravá". Podľa mňa aj tak neexistuje. Je to fiktívna postava ktorá žije len v našich predstavách. Lebo aj keď príde tá o ktorej si myslíme že je tá pravá, zistíme časom že sme len nechceli vidieť to že to ona nieje. Jednoducho povedané nevidíme jej chyby.
pravá láska sa nedá chápať ako taká, že bude mať drvivú vacsinu peknych vlastnosti.pojem pravá láska sa dá chápať len ako to, že určitá žena sa rozhodne žiť s nami celý život a ako jediná nás bude milovať takmer vždy (to kvôli občasným manželským hádkam nie vždy).to si myslím ja. váž si seba ako bytosť ktorá dostala život a má si ho vážiť.nevyvádzaj ako nejaký dospelý "pubertiak" a miluj sa len so ženou, ktorú naozaj ľúbiš a ktorá ťa má taktiež velmi rada a nevie bez teba byť.ja by som nechcel dajme tomu po nejakych 5 rande ist s nou do postele.bál by som sa a nechcel by som jej nechcene ublizit.mozno sex patrí až do obdobia manželského.neviem.
diego poviem ti to takto, su chalani, ktori si uzivaju s kazdou ktora roztiahne nozky, ale su aj taky, ktory sexuju len s frajerkou. takze je len na tebe, pre co sa rozhodnes, alebo co ti hovori srdce, rozum, abo daco ine sam musis vediet, ci by si chcel sukat vsetko co sa okolo teba pohne, alebo ci budes sexovat len z lasky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
ale aj napriek tomu si uzijeme s kazdou, ktora roztiahne nozky...
A kazda baba ma racej mileho normall chalana ako umachrovaneho frajera ktori zbiera babi ako trofeje takze chalani pozor na to!!!
ja som takéto správanie odcudzovala, kým som sa nezačla baviť na túto tému s chalanmi...a už v tom mám jasno, je však rozdiel, akým spôsobom si užívate, či to danej ,pichačke, poviete, aké úmysly s ňou máte a poznáte ju, či proste schmatnete hned´ prvú...
Každý z nás túži a dúfa, že raz stretne svoju polovičku, každý chce byť milovaný a milovať, žiaľ nevieme ako bude reagovať tá pravá, ked´ zistí kým ste boli´a čo ste robili...
je to diskutabilné, no ja osobne si vážim chlapcov, ktorí neskočia po každej pipiške, len z dôvodu, že majú chuť...aj to svedčí o ich mužskosti a chcaraktere
a k tomu charakteru, toho spolužiaka prefeackaj!idiot jeden!charakter je jedinečný tak ako DNA každého z nás
skorej sex po dlhsom vztahu,ako sex na jednu noc...
JA som ešte nechrapkala, hoci som mala šancu, ale rozhodne nie je všetko OK ak si človek zasexuje len na 1 noc. Avšak možno pre niektorých je to super odreagovanie. Ja hovorím len za seba......
ja som nemal sex a ani nehladam podla sexu....
>inak mas dobre pripomienky...
PS: Len si niesom istý pojmom "pravá". Podľa mňa aj tak neexistuje. Je to fiktívna postava ktorá žije len v našich predstavách. Lebo aj keď príde tá o ktorej si myslíme že je tá pravá, zistíme časom že sme len nechceli vidieť to že to ona nieje. Jednoducho povedané nevidíme jej chyby.
kedysi som daval hlasky,ze by som smykol vsetko co ma dieru,ale teraz som uz iny...skorej kamarat ako sexpartner
> Sonia al ... no prepac!! tymto si ma vysostne urazila!!! mam dost kamaratiek a bab,ktore su dobre a to som s nimi ani nespal ani nic podobne!!!