ja mám mnoho estetických kanónov a kategorizujem ich do rôznych podmnožín
-komerčne pekní (takí, ktorí sú atraktívni až ideálni, no už len v jednom meste ich je kopec a nejak sa výnimočne nelíšia od davu)
-nádherní (takí tí, nad ktorými padne sánka lebo sú až nespravodlivo atraktívni)
-esteticko-zaujímaví (také tie indivídua, ktoré majú svoj vlastný vkus a vyzerajú zvláštne a prekračujú estetické normy)
-ľudia tak škaredí, až sú pekní. V istých uhloch vyzerajú tak dobre, ako v ostatných nie a tento kontrast ich robí pre moje oko ešte krásnejšímí.
-charizmatickí - nie nadmerne atraktívni, ale sú sympatickí
-pekní muži vkusom obliekania ale samotným výzorom nie
Takže takto to momentálne dokážem vygenerovať , čo sa týka povahy, priťahujú ma rôzne typy, no vždy sú aspoň inteligenčne trochu vyššie a nemôžu písať/rozprávať ako opice.
Milí, vychovaní, vtipní, zdvorilí k ženám, ovládajúci gramatiku a takí, čo sa na nič nehrajú.
A výzorovo obyčajný chlap, žiadny hipster v sobiom svetri v obtiahnutých nohaviciach. Ani fitnessák, ktorý je posadnutý svojim telom. Síce ani s pivným bruchom to nie je môj typ, ale taký zlatý stred. A najlepšie s modrými očami.
hlavne takí co vedia co so životom a len nesedia doma a nerevu ze vsetko je zle a nespravodlive; ambiciózni, vtipni a múdri
a vzhľad tak neviem, vysokí a nie chudí to sa mi nepáči
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Mne sa chlapi nepacia..
-komerčne pekní (takí, ktorí sú atraktívni až ideálni, no už len v jednom meste ich je kopec a nejak sa výnimočne nelíšia od davu)
-nádherní (takí tí, nad ktorými padne sánka lebo sú až nespravodlivo atraktívni)
-esteticko-zaujímaví (také tie indivídua, ktoré majú svoj vlastný vkus a vyzerajú zvláštne a prekračujú estetické normy)
-ľudia tak škaredí, až sú pekní. V istých uhloch vyzerajú tak dobre, ako v ostatných nie a tento kontrast ich robí pre moje oko ešte krásnejšímí.
-charizmatickí - nie nadmerne atraktívni, ale sú sympatickí
-pekní muži vkusom obliekania ale samotným výzorom nie
Takže takto to momentálne dokážem vygenerovať , čo sa týka povahy, priťahujú ma rôzne typy, no vždy sú aspoň inteligenčne trochu vyššie a nemôžu písať/rozprávať ako opice.
A výzorovo obyčajný chlap, žiadny hipster v sobiom svetri v obtiahnutých nohaviciach. Ani fitnessák, ktorý je posadnutý svojim telom. Síce ani s pivným bruchom to nie je môj typ, ale taký zlatý stred. A najlepšie s modrými očami.
inteligentní asi. to bude jediná spoločná podmienka, ktorú vždy musí niekto splniť, aby sa mi zapáčil.
a čo ja viem. ani neviem. asi blonďTí, AJ keď to je jedno. ale že úplne.
Lacko Borbély strikes again
kaňon kaňoň!
vzhľadom: hnedo/čierno vlasý, modrooký, stredne vysoký, skôr chudý,
inteligentní, vtipní, charizmatickí, nejednoduchí
a vzhľad tak neviem, vysokí a nie chudí to sa mi nepáči