no hej to spodné prádlo.. ale to vieš ona vie ake je pre nu to naj a
Pre D170-chápem chápem.. no len mne pride stale to iste kupovat trosku otrepane no nie to iste ale ako ten istý styl.. no uvidime.. mozno nakoniec nic nedostane
No napr. mne by urobila radost pero Parker ale stoji dost penazi. vsak dak malickkost salka daka pekna a k tomu daky kvlatitny caj. to ta moze stat tak do 150Sk ako kamaratke je to pekny a zaroven vskusny darcek. + cokolada.
Co keby si porozmyslala nad nejakym "balickom priatelstva"? Kup nejaku skatulu a do nej strasnu kopu drobnosti, ktore vas spajaju ako kamosky. Napr. ak ste boli na nejakom dobrom filme spolu tak plagat z neho, alebo tak.. to uz musis vediet ty...
16. ja som mala take pero a stratila som ho na terenoch z botaniky...doteraz sa s tym neviem zmierit to je tak, ked clovek drzi naraz pero, zosit a este aj niekolko rastlin a listov
18. no tak to by som sa ani ja nevedel vysporiadat kebye take daco stratim. Ja som sa nevedel vysporiadat ked som si ohol kovove pero ked mi nevysla pisomka.
Zožen si nejakú veľkú krabicu, veľa baliaceho papiera a veľa stuhy. Do tej krabice zabalte nejakého fešného chalana ktorý vám bude robiť spoločnosť - lepšiu oslavu tvoja kamarátka určite nezažila
ja s kamoskami sme spoluziacke venovali rámik s nasou fotkou , ale bol to taký obyčajný rámik,tak sme ho vyzdobili(sme ponalepovali okolo fotky vseliake čačky) a super to vyzeralo a este nausnice + cokolada
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
alebo niečo podobné...napr. plyšáka
Viem, že je to ťažké kúpiť niekomu darček, ale podľa mňa je úplne zbytočné sa na to pýtať takto na internete, ťažko ti niekdo môže poradiť.
A nemyslím to v zlom, aj ked to možno tak vyznie.
Pre D170-chápem chápem.. no len mne pride stale to iste kupovat trosku otrepane no nie to iste ale ako ten istý styl.. no uvidime.. mozno nakoniec nic nedostane
pekne balony to boli
ale dolezite je, ze si sa nestratila ty
alebo modrú farbu na vlasy...