Poradte mi prosim vas co mam kupit priatelovi na 19tku ja uz fakt neviem...pana ropzmyslam selijako ale neviem...bo nechce nic drahe a budeme spolu rok a az potom ma narodky mylsim ze o je uz dost dlho...
to je problem ze on mi povie ze nic nehcce a urcite ze mu nieco dam..len enviem co ...kondomy netreba a este kondomy ako darcek dost blbe podla mna rozmyslam nad nejakym svetrom ale neviem skusam co mi poradite ...aj spodky su v poho...nevim ete...pockam este a potom neco vyberem
nemáte vyvolané fotky kde ste spolu?ze by si to dala na nejaku tabulu nalepila fotky dala na to sklo a take pekne spomienkove ..ak nie tak dakeho škrečka nech vzdy ked na neho pozrie vie ze ho ma od teba alebo plysaka zo srdcom dakym v ruke
Secko je zalte len problem je za uz pomaly secko v tych stylcoh som mu dala...dala som mu vonavku,triko,puzzle s nasou fotkou,plysakou...ale rozmyslam ez mu kupim taku fest dobru polokoselu adidasu len on ma zase zabije...jooj abo nejake spodky haluzne ku tomu mylsim zeby to bolo fajn co vy nato?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov