Vies my ti takto nemozeme pomoct pretoze nepozname tvojho chalana,aky je,ake ma zaluby,takze asi tak.Skus nejaky parfem alebo co ja viem,proste ked uz naozaj nevies co kupit tak kozmetiku,ta vzdy potesí
brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr najlepsie by bolo kupit mu vilu alebo posrsche to by potesilo alebo ferari f50 to je tiez pekny kus alebo masaraty nieco medzi tym. Kutwa .... ti jebe??? Ma teba a to mu postaci kup mu cokoladu a ked sa nevies tak rohodnut tak mu kup ponozky to ti mame mi radit co mu mas kupit? ved ja ani neviem aky je on typ
od dnes koli tebe beham namyslena a sak ja rada pocuvam komplimenty..mne to nevadi...a tych, co budu picovat, mam na haku..a viem, ze aj ty tak pokracuj ..hehe
Zanka00-sak nech pozre do inych diskusii..je ich tu jak nasranych...sak nech ide do obchodu, a nech mu kupi, co ma rad..alebo co jej padne do oka...nie ? sak pouzivajte rozum ludiaaa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Dalsia pica // toto bolo dobrééé pardón, ale neubránila som sa
A k tomu "problému" - sama musíš vedieť čo má rád, aj keď za takú chvíľu..
Sasetka kup mu nieco co ma rad... ak ma nejaku oblubenu kapelnu potesilo by ho CD ...ja neviem naozaj