proti potu asi poriadne nefunguje nic...gulickovy sa lepi jak svina, spray moc dlho nevydrzi a u tuheho som v tychto teplotach nejaky vyrazny efekt tiez nezaznamenal a zbytocne nechava biele skvrny
Proti potu je najlepsi tuhy, aspon z vlastych skusenosti ti viem povedat ale to plati len pre pazuchy pouzivam old spice a ten tu vlhkost kusa stiahne..
@peter_piper proti poteniu cez leto pomoze len studena sprcha.. nic ine... alebo bazen... a to mi pripomina ze som sa tyzden uz nebol kupat a slnit niekde vonku..... a to je leto a ja len doma... hmm ide nietko v sobotu sa kupat ?
@grietusha za posledny mesiac som navstivila asi 10 lekarni... v kazdej mi povedali to iste, ze ta firma co ho vyraba ma nejaku poruchu v systeme a ze sa neda objednat a na sklade uz nie je
nechajte krutufunebracku tak boze... nepoznam ju, ale nemusite ju tu furt komentovat
gulickovy je take lepidlo pri oldspice co je ten kremovy z neho mi ostali akurat tak rozjebane cierne tricka, lebo to ani vyprat neslo... sprejovy je pre mna najlepsi. nezanecha nic. uschne a prijemne voni... proti potu nepomoze podla mna nic, teda aspon mne... a driclor nechcem, lebo jeho ucinky spocivaju iba v zapchavani porov ci zliaz hlinikom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
gulickovy je take lepidlo pri oldspice co je ten kremovy z neho mi ostali akurat tak rozjebane cierne tricka, lebo to ani vyprat neslo... sprejovy je pre mna najlepsi. nezanecha nic. uschne a prijemne voni... proti potu nepomoze podla mna nic, teda aspon mne... a driclor nechcem, lebo jeho ucinky spocivaju iba v zapchavani porov ci zliaz hlinikom