Aké máte skúsenosti? Akú značku, prípadne aj cenu? Fakt ma už nebaví holiť si stehná žiletkou, nejako mi to nejde, a epilátorom túto časť fakt nezvládam
PS: poznámky, že si nemám holiť stehná si nechajte pre seba, na tie čierne chlpy sa nedal
ja som sa na vsetky tie epilacne a depilacne veci vykaslala, lebo mi po par mesiacoch zacali zarastat chlpky a na 1 cm2 som mala minimalne 5 zarastenych chlpov. vyzeralo to ako nohy plne akne. odvtedy len ziletka, lebo to bolo nieco hrozne, nemohla som nosit cele leto kratke nohavice, len sa potit v dlhych (co celu situaciu este zhorsovalo).
fakt, nie. neodstrániš všetky chĺpky a tie, čo ostanú, budú mať divnú štrúktúru, keďže sa v podstate "rozpustia a zase stuhnú", výsledný efekt je horší ako po oholení žiletkou - fakt, žiadne hladké nohy, instant strnisko...teda, neviem, možno ak vystihneš úplne najsprávnješí okamih kedy to dať dole...
a mne sa kedysi dávno podarilo spáliť si tým obe podpazušia, áu.
@momoglamorous nebaví ma to proste, lýtka oholím v pohodičke, ale stehná? ani keď mám neviem akú ostrú žiletku, tak to nie je do hladka a ešte sa mi to potom aj občas zapáli a mám pupáky :/
@atropabelladona ja som si toto vsimla, odkedy mám epilator, proste ze sice mi to vytrha, ale potom mi zarastaju blbe :/ potom si to vytlacam ako debil ( uz to mam ako uchýlku) a mam chrasty po nohach
@alysia jj, proste po depilačnom kréme som si musela ešte aj tak prejsť nohy žiletkou, a proste od každého iného spôsobu som skončila nas5 pri žiletke, lebo vždy niečo ostalo, tak načo si to zbytočne koplikovať....a never reklamám, od krému nebudeš mať nič hladšie ako od žiletky.
@alysia aj ja som to vytlacala, ale niekedy je to viac na skodu, lebo si tam zanesies infekciu :/ vraj sa to deje preto, lebo chlpky sa stencia, zoslabnu a nevladzu prerazit kozu, tak do nej zarastu. mne sa niekedy stavalo, ze som si z nohy vytlacila uz centimetrovy chlp. skus na tie zapalene pouzivat roztok RSB, mna to vyliecilo a odvtedy uz len holim.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
kedysi som skúšala a proste efekt nulový
a mne sa kedysi dávno podarilo spáliť si tým obe podpazušia, áu.
@atropabelladona ja som si toto vsimla, odkedy mám epilator, proste ze sice mi to vytrha, ale potom mi zarastaju blbe :/ potom si to vytlacam ako debil ( uz to mam ako uchýlku) a mam chrasty po nohach
jedným slovom: neúčinné
ale to ti neradím veľmi, ako moja kaskadérska myseľ síce kričí choď do toho, ale čosi mi hovorí, že by si skôr prišla o kožu ako o chlpy