Dobrý deň chcem sa spýtať aký dezodorant alebo antiperspirant+niaky vonavý sprej odporúčate teraz použivam tuhy OldSpice dangerzone myslíte že je dobrý ?
ale inak od avonu taký bez alkoholu a je to najlepšia vec na svete lebo to dokáže nesmrdieť celý deň a neštípu z toho pazuchy a nebije sa to príp. s nejakou vodou po holení alebo toaletkou
@blood6 pokiaľ viem, hovorí sa to kvôli rakovine prsníka u žien.
Mne vodí oranžový adidas sprej...a podľa mňa sa pod pazuchu dáva tuhý, guľôčka alebo antiperspirant/dezodorant a na tričko, krk atď voňavka...nie pod pazuchu tuhý a na seba antiperspirant....keď tak hľadaj telový parfumovaný sprej, ale aj ten ide na TELO, nie na tričko...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Už len pre toto trollovanie sa sem oplatí chodiť... Mám sa od niektorých ešte čo učiť...
Mne vodí oranžový adidas sprej...a podľa mňa sa pod pazuchu dáva tuhý, guľôčka alebo antiperspirant/dezodorant a na tričko, krk atď voňavka...nie pod pazuchu tuhý a na seba antiperspirant....keď tak hľadaj telový parfumovaný sprej, ale aj ten ide na TELO, nie na tričko...
ináč super nick, kde si nechal Z a L/F? (thumbs up)