Toto je síce drahšie a neviem či poznáš niekoho, kto robí Amway ale je to dokonalosť sama o sebe. Je to unisex (čiže pre ženy aj mužov) a môžem odporučiť. Mne všetky deodoranty vždy smrdia lebo sú hrozne moc silné toto je jemná vôňa plus sa mi osvedčil aj po namáhavom dni a túre.
@nicoolka Amway je MLM, robila tam mati kedysi, teraz od nich berie len čistiace prostriedky...nechapem jak za to môže vysálať také prachy a nekúpiť si radšej Fixinelu
Tak čistiace prostriedky máme tiež od nich nejaké doma ale nie všetky a vydrží to dlhšie jak normálne lebo sú to koncentráty... a aj pracie prášky sú pre alergikov a tak.. :p... ja osobne mám odtiaľ len kozmetiku.. a lubi sa mi aj ked skrz nu krachujem kazdy raz
v tescu bola raz akcia na garnier stal asi 70 centov ale je dobry taky chladivy no sak normalne stoji aj 3 € asi a tych 10 hodin urcite vydrzi ale po case sa rozpadne ale to je tak u vsetkych bohuzial takto nejak vyzera ale ja ho mam v takom klasickom tvare
neuveriteľne ťažké zaradiť to do normálnej rubriky...to len na tomto portáli musia byť dezodoranty v Matematike, hudba v Športe, som tehotná v Škole a PC v Zvieratách
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
síce neviem aký je mužský ale ženský krásne vonia a vydrží dlhó. tak mužský bude na tom asi rovnako.
ja pouzivam gulicku silver protect 48h, trocha pockam a nikde nemam ziadne flaky
Osobne mam skusenost ze tuhe antiperspiranty su ucinnejsie.
hoci pochybujem o jeho zdravotnej nezávadnosti, ale je celkom pohodlné použiť ho raz za 3 dni...
» www.amway.sk/product/2177,bo...
Toto je síce drahšie a neviem či poznáš niekoho, kto robí Amway ale je to dokonalosť sama o sebe. Je to unisex (čiže pre ženy aj mužov) a môžem odporučiť. Mne všetky deodoranty vždy smrdia lebo sú hrozne moc silné toto je jemná vôňa plus sa mi osvedčil aj po namáhavom dni a túre.
No asi nefunguje ten link ale daj si do guglu "BODY SERIES™ Dezodoračný a antiperspiračný sprej" a to je on.
hento tu.. a som celkom spokojná s ním
Tak čistiace prostriedky máme tiež od nich nejaké doma ale nie všetky a vydrží to dlhšie jak normálne lebo sú to koncentráty... a aj pracie prášky sú pre alergikov a tak.. :p... ja osobne mám odtiaľ len kozmetiku.. a lubi sa mi aj ked skrz nu krachujem kazdy raz
a sem tam použijem driclor, fajn vecička, potom sa nepotím aspoň 3 dni
chlap používa Old Spice.