V poslednom čase hlavne víno, kupujeme demižóny (5 l), teda vždy jeden, aby mal každý tak cca liter vína, a vychádza to lacno a je to dobré a ked tvrdé, tak z lacnejších, konzumné vodky a podobne, a samozrejme potom pivo, to furt, 12ku samozrejme
Biele víno,čínske slivkové víno alebo domáci likér. Pijem iba príležitostne takže mi v tomto prípade nevadí ani vyššia cena.To platí hlavne o tom čínskom kedže je dosť drahé.A chutí mi.
ja mávam obdobie piva a obdobie vína. Ako podmaz pod to je permanentné obdobie Citrusu
Momentálne mám prechod od piva k vínu, pretože - keď pijem pivo, tak pijem pijem a zrazu "AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARGH SOM HLADNÝ" a miniem obrovské prachy za jedlo (podľa mňa s pivom je to horšie ako s trávou v tomto) a ako študent si to nemôžem dovoliť. Ale víno, to nabieha pekne pomaly, človek si to užíva...
teraz pijem len pivo, už mesiac ma to drží. ale semtam sa seknem a šupnem si obrátený červený strik a toť v pondelok sme s kamarátom zapíjali jeho depku, tak sme mali dva panáky cpt.morgana
borovičku + všetky moje tutifruti miešaniny ktoré vďaka nej vznikli.. síce to chvílku trvalo kým som sa poprebíjal rôznymi patokmi alá fernet, ovocné riťolepy či tequillky a whiskey.. ale nakoniec som našiel spásu v borovičke
hmm vlastne to zalzi podla toho kolko sa poskladame...vacsinou to je krabicove lidlovske vino za 70centov ...abo anjel pivnice hradna svieca podla penazi.......ked je ich viac a ma niekto vyplatu tak sme na vodke a ked je uz tak po polnoci a je zima tak ideme do krcmy na borovicku a take veci
Och, tak čo sa mňa týka, mne stačí aj pohár vína a mám do nálady.. ale nešmakuje, a som na tvrdšie veci.. nicolausku a podobné veci nemusím, navyše mi potom nieje super ale skôr hrozne frčíme na RUME.. má to aj chuť, no mne napríklad chutí.. kupujeme stále 40%..stačí pár glgov a som z toho v pi*i totalne najlepšie je že vytriezviem bez toho,aby mi bolo zle, allebo aby som dakde v kríkoch tykovala.. a úplne super nám z toho baví, aj cena je celkom prijateľná takže asi tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
58 komentov
Momentálne mám prechod od piva k vínu, pretože - keď pijem pivo, tak pijem pijem a zrazu "AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARGH SOM HLADNÝ" a miniem obrovské prachy za jedlo (podľa mňa s pivom je to horšie ako s trávou v tomto) a ako študent si to nemôžem dovoliť. Ale víno, to nabieha pekne pomaly, človek si to užíva...
a pivo
ale v podstate nepijem
ale PIVO!
ale dobre pivko nikdy neodmietnem
A ked vino, tak si dam aj biele aj cervene, nevadi mi akej znacky.