PREPAčte ked to vadí ludom že je tu tato anketa nehlasujte nenutím vas ....a som tu nova takže ...Som chcela zistit či važne je tak "rep" preslaveny ked vam to vadí ospravednujem sa a pre nejaku blbu anketu mi nemusite nadavat Dakujem za pochopenie
@antifunebracka to bolo urcene mne? ked ano tak asi tažko....lebo keby si ma aspon poznal vedel by si že už nie je ! Tak laskavo si otvaraj papulu na svojich rodičov a nie na cudzich...tak laskavo odpal! A nenadavaj na tych ktorych nepoznas!
Primarne barok, ale vypocujem si hudbu aj z inych obdobi.. No a s tych modernych poppunk, sem tam nejaky ten trash/heavy metal, a nemozem povedat vseobecne ze alternativu, ale moja najoblubenejsia kapela je AVA, takze este aj veci na taky styl...
ja nemam nic proti tebe, len ma strasne nahnevala tato anketa, lebo sa opakuje nonstop dookola a napisal som to v amoku. nevedel som, ze to bude az take osobne...
Dakujem @1ivanushka1 mas pravdu nesom tu dlho :/ ale mohlo mi to dopnut a @antifunebracka ..vidiš tak mas ponaučenie...nikdy nehovor takeho veci možeš narazat na nu/neho ako vyzera a čo je ale nie na rodicov ..niekdy nevieš čo sa u nich stalo/deje
nňa by zaujímalo, čo je to rock... myslím, čo dnes ľudia pokladajú za rock... ja som ešte nevidel mladšieho rockera...
(ešte dodám- ak mi niekto napíše, že Nickleback a podobné pitchoviny, tak varujem, takého usera pošlem do vagíny )
ja počúvam ROCK, poriadný klasický echtovný ako sa patrí rock, popri tom origo soul a nie ten moderný kktský soul, rMb (áno M a nie N) klasický blues, nielen redmenblues, bluegrass, jazz, psychedelic, hous... záleží na nálade
JOOO ROCK .. si zabil hip hop ide dole heh ale isteže no toto sa počíta iba na slovensku ale niekde vo svete by to bolo inšie určite že a podla inej stránky, sa počíta len počet ludí registrovaných na bridzi s vyznavaním tej sceny vieš ale v reale môže byť viacej hiphoperov zas
rock, metal, nepohrdnem ani ska, punkom, jazzom, bluesom, klasikou a ani psy trance-om, ambient tiež neni zlý, len na to musím mať náladu a občas si pustím aj PPE alebo Depeche Mode (netuším aký žáner hudby to je a vlastne je mi to jedno
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
68 komentov
a ostatné mám u riti.
Peace!
REP?
JEBE TI?
AKÝ REP?
a btw, keď vám také ankety vadia, tak ich ignorujte dievča tu zjavne nie je dlho
zacina s ami lubit industrial tečka
od klasiky až po ...
(ešte dodám- ak mi niekto napíše, že Nickleback a podobné pitchoviny, tak varujem, takého usera pošlem do vagíny )
ja počúvam ROCK, poriadný klasický echtovný ako sa patrí rock, popri tom origo soul a nie ten moderný kktský soul, rMb (áno M a nie N) klasický blues, nielen redmenblues, bluegrass, jazz, psychedelic, hous... záleží na nálade
Joshua Redman ti asi potom nič nehovorí- teda sa rozširovať nebudem, lebo to nemá zmysel...
ešte v skratke toto, čo hraje ako podmaz v šou Billa Cosbyho
Jedine !
No ani slovenské či české evergreeny nie sú zlé, majú krásny a umelecký text: