Ahojte,táto diskusia bude o tanci...Ja tanec velmi milujem...A co vy? Moc sa mi lubia latinsko-americke tance ale aj hip-hop...Su to velmi zaujimave tance....a inak sa pri nom moc dobre chudne,takze odporúčam...
paci sa mi latino,ale skor ta hudba na ten styl tancovania nie som moc...a nenavidim hiphop,to mi pripada ako trapne poskakovanie si a predvadzanie sa...
ja milujem tanec vseobecne cha-cha-cha je skvela ale aj hip hop ale ten sa este musim naucit a mam na to len necelych 6 tyzdnov a schudnut by som dovtedy tiez potrebovala
C-walk best je to druh hip-hopu kdo nevie čeknite youtube napiste c-walk a uvidite tu parádu ale ani jump style neni an zahodenia a mnou oblubovaný tanec na nejakých disco zábavách ked máš 2promile atancujem mimo rytmus...XD už som videl kamaráta kéery trošku vaic popil a pofajčil XD ako tancoval an sladáky elektro XD šeci zalubeny tancovaly ...možno tak 10 párov a on si tam trsa elektro....bohvie čo sa mu hlavou honilo...musím s aho spítať XD nebolo tomu totiž tak dáávno
@15 nj presne to som cela napisaaaat pogowacka taka riadna je naj pecka
a potom take salene tancowanie bez stylu na setko mozne a ze si z toho robite uplnu haluskuuu napr. ked sme s kamoskou na holubi dum pobehowali dookola parketu a mawali rukami
@17 ta akozeee je to dobre na wybitie si energie a ked som to prwykrat akoze "tancowala" taq ma uplne wzalo, ze ked niekto spadol na zem, taq ti ludia ho tam neudupali, ale namiesto toho mu seci okolo pomahali wstat mile od nich
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
C-WALK !
a potom take salene tancowanie bez stylu na setko mozne a ze si z toho robite uplnu haluskuuu napr. ked sme s kamoskou na holubi dum pobehowali dookola parketu a mawali rukami
co sa tika hip-hopu mne sa to zda vsetko na jedno kopito a stale to iste do okola