Co robis napriklad piatook wecer?Alebo ako oslawujes...meniny..narodeninky??ALeeboo keed si w srackaach do slowa a do pismena..places??lebo ja saa az wtedy zacneem welmi smiaat..zabawaam sa.. wed horsiee uz nebude.. cize??
neviem ale zabavať sa ked ma niečo trapy mi príde neprirodzene k mojej nature a take tupe ,ked mam depku je to dar, na depresiach je najlepšia tvorivosť a ešte tesne po tom ako skončia a začne ta pohoda, takže zabavam sa rad a depkujem rad
Ja mam vo zvyku divne reagovat na vyhrotene situacie... Niekomu sa stanie nieco zle a ja sa zacnem smiat... Ja za to nemozem ... Snazim sa s tym bojovat
ked som v srackach, tak spim a tlacim do seba cokoladu, meniny, narodeniny a dalsie sviatky oslavujem s priatelmi, a cez vikendy som bud doma alebo s priatelom, ale vikedny obycajne su kludne
nepowiem nic nove len zopakujem to, co uz bolo powedane predomnou:p..uzka skupinka ludi ktorych mam najradsej..tak 3-4..posediet si,pokecat pri dobrom pivku atd ..samozrejme ze ked je nejaka vacsia zurka tak sa dokazeme aj viaceri zabavit ale 4 si uplne stacime ..a ked som v srackach? ..vacsinou sa z nich snazim dostat tak,ze do nich este viac zaapdnem stuck_out_tongue:
nenávidím víkend...divné že.. ..ale keď ja sa brutálne cez víkend nudím...cez týždeň tu mám ja ten okruh svojich ľudí ...s ktorými s zabávam... v piatok sa možem udeptať k smrti..
fuu toto je ppč diskusiaa mno ja som velka optiimistkaa aa fakt ked som v srackach tak sa totlane smejem a pomyslim si ze hhorise to uz asi byt nemoze aa proste piatky su nase sviatky chodim vecer vonka.. a jaa fuurt daco vymyslim aby nebola nuda ae najlepsia zabava je s mojimi kamosmi!!!
ou, nie všetky piatky sú "ružové" že je čas a možnosť niekam vybehnúť a zabaviť sa,... skôr pracovne - ale tak baví ma to, lebo keby nie, tak predsa nerobím, no nie?!?
lol, oslavy?? ja oslavujem vkuse - každý deň
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
narodeniny,meniny...na kasu v krcme abo na chate abo hocikde inde...miesto sa najde vzdy...
oslavujem v kruhu priateľov
lol, oslavy?? ja oslavujem vkuse - každý deň