Myslím, že by to boli celkom fajn časy, keby na uliciach namiesto smutných emákov a vymletých skejťákov vidíme vysmiatých hipíkov Ja s priateľkou sme usmiati stále / dokonca aj vyzeráme ako z archívu hippies niekedy/, ale zatiaľ nás je spolu len dva kusy..
6. a 7. ne ste len dvaja ... ja s mojim priatelom tiez chodime vysmiaty od ucha k uchu az na to, ze on je cely v ciernom, ale ja hyrim farbami aj za nho
je mi to jedno..len dufam ze to nebude niečo v naleštenych striebornych odevoch alebo metalove hluposti....podla mna moda sa bude odrážať od toho co je moderne na hudobnej scene.......tak ako to bolo doteraz
ale bola som jednom nemenovanom grungovom koncerte a nachadzalo sa tam nieco ako grungova subkultura a vsetky tie dietky sa zahadne podobali na Kurta Cobaina.. alebo ho mali na tricku.. ehm trochu trapas
Tak ale každá subkultúra má také dietky..Dosť ma baví, ked sa nejakého veľkého grungera s odfarbenými blond vlasmi a Kurtom na hrudi spýtam na nejakú inú grunge kapelu, čo sa mu páči, a pozná maximálne tak PJ / a aj to našiel predvčerom na wikipédií /
skoda, ze su taki zaskatulkovani, ze iba Nirvana semtam PJ...no nemam sa cim chvalit, aj ja pocuvam z grungeu len Nirvanu a PJ, viem vsak aj o inych kapelach, ale tie mi dako nesadli (Alice In Chains, Soundgarden...)
Antja to bude asi Tvojou nedostatočne oboznámenou mysľou s grunge scénou, skús si vypočuť aj Candlebox, Bush, Audioslave, Hole, Paw, L7, Foo Fighters,..a tak a najmä starých Melvinov
Mayo to by bolo úplne najlepšie, ale je to nezrealizovateľné väčšina ľudí potrebuje niekam patriť, aby sa mali na čo odvolať. Vlastná originalita? S takým som sa ešte nestretol
no ti hippies by neboli zli ale myslim ze to mozu byt scene queens...proste "celebrity" ktore sa preslavili sibnutym lookom na fotkach a vymakanym profilom na myspace alebo hocikde inde. Lebo decka su teraz stale na nete (coho sme aj my prikladom takze si myslim ze to ma buducnost. aj ked ma to moc netesi
Budme vsetci egoisti a aspon budeme originalny...podla mna sa ale vrati hippies, v amerike to uz fici, vola sa to ze "New Rave"...
Len dufam ze sa zase nevrati do mody hip-hop, a dufam ze to nebudem metal. Metal masti vlasy a vymeta mozgy. Ako hudba je to fajn ale taky ty metlaci ala dlhe mastne vlasy a kabaty ako Neo mi lezu na nervy...boty co v nich dupu ako slony dtto.
Obávam sa...a aspoň v mojom okolí je to tak, že hudba začína prekvitať hlavne také trochu deformované žánre disca, trance a techna. Proste, nejaký hybridný žáner kde sú syntetické zvuky len v pozadí a spieva sa do toho metál, poprípade nejaký punkový text. Takže podla mňa to bude nejaký disco revieval. I keď módu si ešte neviem predstaviť, možno opäť rpídu do módy strapcové nohavice... veľké slnečné okuliare, zvonové nohavice, obtiahnuté vecičky, dúhové farby a extravagantné farebné experimenty.
Neviem podla mňa sa ten štýl už pomaly formuje.
Ale tiež sa mi páčil názor že hippies by sa mohli znova objaviť... oni síce nesúviseli s diskom tak úzko ...ale trochu mi pripomínajú tie disco 80te roky.
Inak, viete mi presne opísať ako postupovali tieto štýly?
pamätám s aako s ana slovensku začal rozmáchať hip-hop z malého subkultúrneho žnáru na veľký gangsta raperský štýl s ktorým splynulo hlavne naše počiernejšie obyvateľstvo a akosi si ho prisvojilo.
A teraz to emo. mimochodom, ten štýl obliekania sa mi páči, hudbu nejako nepreferujem ale nájdu sa ja dobré songy a pózerov bolo vždy na milióny takže to že sa s tým neikto stotožňuje ma neprekvapilo a ani mi to nevadí. Podla mňa je to kultúrny trend ktorý sa dá ako-tak repektovať, nijako ma neobmedzujú.
Skôr by som sa zamýšlal nad punkáčmi,nacanmi a metalistami. Nehovorím že Všetci, ale u nich sa vaic stretávam z agresivitou...viď článok biela košela na birdzi.
Otazka nieje aky bude dalsi, ale kedy pride... Dufam, ze cim skor, aby sa deti prestali podrezavat. Ale nadruhej strane, podrezanie je znakom debility, aspon by sa to tu trosku preriedilo
37. LOL u metalistov s agresivitou? sam pocuvam metal a vobec nie som agresivny, ja som prave stale ten kto zachova klud....a aj dost vela kamosov mam metalistov a nikdy nevyvolavaju ziadne konflikty, proste nic. A metlaci nemozu zato, ze nejakym priblblym ludom vadia ich dlhe vlasy a styl obliekania...
Dufam,ze to nebude ziaden fenomen..teraz vela poozerskych deciek beha po svete..MOhli by sa uvedomit..a byt tym kym naozaj su..nie byt tym co je ,,moderne,, MNe to pride smiesne..az na zaplakanie..a tiez nechapem..ked sa niekto zaraduje do stylov...a ak zrazu budu seci hippies tak ma vychiti..ked nik nevie o com to je..nak sedi doma..a cita si kamarata..a chatuje s poozermi..co nevedia ani co je ganja...takze sa budem modlit..aby neprisla ziadna era..bo ZBOHOM falosny svet!!
Podľa mňa je úplne jedno, čo bude v móde, lebo dnes sa nosí všetko a aj tak záleží IBA a IBA na každom z nás, aký štýl života si vyberie. Hlavne byť sebou samým a robiť veci tak, aby sme sa na seba pri pohlade do zrkadla nešli doblvať
v blizkej dobe sa podla mna viac presadi gothic.....a ten hip-hop, emo a skate,...ked si vsimnete tak niektore to oblecenie sa prelieva z jedneho stylu do druheho...ze aj emaci nosia hopkacske mikiny a hopkaci zase skate-tacke boty....myslim ze sa to zleje vsetko do takeho multifunkcneho stylu...no a potom pride nieco ulne ine, co bude nejako vybocovat s priemeru a toho sa ludia chytia...nejaka elektronika a podobne...a urcite budu vznikat nejake odnoze sucasnych stylov, tak tam sa moze vyvynut nejaky iny druh obliekania a spravania...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
Myslím, že by to boli celkom fajn časy, keby na uliciach namiesto smutných emákov a vymletých skejťákov vidíme vysmiatých hipíkov Ja s priateľkou sme usmiati stále / dokonca aj vyzeráme ako z archívu hippies niekedy/, ale zatiaľ nás je spolu len dva kusy..
ale bola som jednom nemenovanom grungovom koncerte a nachadzalo sa tam nieco ako grungova subkultura a vsetky tie dietky sa zahadne podobali na Kurta Cobaina.. alebo ho mali na tricku.. ehm trochu trapas
Ale presne tak ako som opisala vyzera grungova subkultura v BA.
ale k teme
Kazdy by bol prirodzeny.
Hmm... ale ťažko povedať... Možno príde do módy byť kresťanom...
Len dufam ze sa zase nevrati do mody hip-hop, a dufam ze to nebudem metal. Metal masti vlasy a vymeta mozgy. Ako hudba je to fajn ale taky ty metlaci ala dlhe mastne vlasy a kabaty ako Neo mi lezu na nervy...boty co v nich dupu ako slony dtto.
Neviem podla mňa sa ten štýl už pomaly formuje.
Ale tiež sa mi páčil názor že hippies by sa mohli znova objaviť... oni síce nesúviseli s diskom tak úzko ...ale trochu mi pripomínajú tie disco 80te roky.
Inak, viete mi presne opísať ako postupovali tieto štýly?
pamätám s aako s ana slovensku začal rozmáchať hip-hop z malého subkultúrneho žnáru na veľký gangsta raperský štýl s ktorým splynulo hlavne naše počiernejšie obyvateľstvo a akosi si ho prisvojilo.
A teraz to emo. mimochodom, ten štýl obliekania sa mi páči, hudbu nejako nepreferujem ale nájdu sa ja dobré songy a pózerov bolo vždy na milióny takže to že sa s tým neikto stotožňuje ma neprekvapilo a ani mi to nevadí. Podla mňa je to kultúrny trend ktorý sa dá ako-tak repektovať, nijako ma neobmedzujú.
Skôr by som sa zamýšlal nad punkáčmi,nacanmi a metalistami. Nehovorím že Všetci, ale u nich sa vaic stretávam z agresivitou...viď článok biela košela na birdzi.
Otazka nieje aky bude dalsi, ale kedy pride... Dufam, ze cim skor, aby sa deti prestali podrezavat. Ale nadruhej strane, podrezanie je znakom debility, aspon by sa to tu trosku preriedilo
suhlasiiim
ludia..teraz uz nikto neni emo..teraz su uz seci scene kids xD