Uplne najlepsie je chlpy vypalit. Je to dokonale a rychle. Staci si zakryt vlasy ciapkou, a vypalit to so sprejom. treba ale vediet ako rychlo mykat s rukou. Najprv to robte rychlo a ked nic nevypali tak trochu spomalte az zistite tu spravnu rychlost. A hlavne nedychajte a zavrite oci!
@moonbeam ja používam konkrétne Braun 790cc-4...máš rôzne série : 1, 3, 5, 7 pričom 1. séria je najlacnejšia a najslabšia, 7 najlepšia...rozhodne odporúčam aspoň sériu 5, vyjde ťa to okolo 200€...
a nejsom s nim spokojny dostal som ho na minule vianoce a stal asi 30 € a je na kkt , to cistenie je hotova katastrofa aj 15 minut ho musim cistit ! no a zo ziletkami sa vzdy dorezem ci uz je to Gillette alebo ziletka za par korun ... preto neznasam holenie !!!
@moonbeam hlavicový strojček (napr. viď príspevok 18) má hlavice, ktoré sú skvelé ak sa holíš raz týždenne, resp. menej často, je vhodný na dlhšie fúzy, tie vie oholiť perfektne...kedysi som jeden hlavicový mal - možno mesiac, ale holenie s ním bolo zakaždým nepríjemné...ale je to vec osobného názoru jednotlivca...ak by som si ale mal kúpiť hlavicový strojček určite by som volil značku Philips ktorá je v tomto č.1...
planžetový strojček používajú ľudia ktorí sa holia pravidelne, tzn. aspoň každé 2-3 dni...ja sa holím denne, niekedy aj 2x...výhoda planžetového strojčeka oproti hlavicovému je že planžetový ťa oholí lepšie, hladšie, rýchlejšie...ak sa holíš denne tak ti garantujem že s Braun s.5 sa oholíš do 1 minúty...
posledný strojček Braun s.7 som si kúpil pred rokom a pol, používam ho min. raz denne, a ešte som planžety meniť nemusel - predchádzajúci Braun s.5 som používal 4 roky a nebyť toho že ho zabudnem na dovolenke by som si nový kupovať určite nemusel, pretože bol bezproblémový - čistil sa v stanici...vlastne aj vo firme Braun mi povedali že planžety na ich strojček ti stačí meniť každých 4-5 rokov...ak si budeš kupovať strojček, určite si priplať aj za čistiacu stanicu - vyjde ťa to o možno 50€ viac, ale strojček sa ti zato odvďačí...
@wayne jop, brat má hlavicový Phillips za 200 aj so stanicou a celkom dobre vyzerá, ale tento typ mi sedí viac. Pozeral som nejaké a hneď tieto dva mi padli do očí, aj fajn ceny
@moonbeam vidíš zabudol som to prirovnať k autu - to máš ako BMW, 5-ková rada nie je zlá, ale 7-mička je predsa len iná káva...ak by som si mal vybrať medzi týmito dvoma volím rozhodne Braun 7. series...v podstate medzi nimi v kvalite nejaký extra rozdiel nie je, ale keď som kupoval strojček ja, bola (neviem či to je stále alebo nie) záruka toľko rokov, koľkatú radu si si kúpil...tzn. na Braun 5. series 5 rokov, na Braun 7. series 7 rokov...
cc-4 znamená tuším Clean & Charge, ale presne neviem...ja mám Braun 7 cc4 ale neviem ti povedať presne definíciu toho cc4...
@wayne ináč ešte sa musím opýtať, s ohľadom na to, že na každý Braun je záruka 2 roky, myslíš že je nejaký extra rozdiel v kvalite strojčekov a holenia medzi sériami 3-5-7? Ide o to, že na nete čítam desiatky recenzií a všade chvália už tretiu sériu...až do takej miery, že mám pocit, že samotná trojka by mi stačila (Series 3-390 so stanicou sa dá zohnať za 119€)
respektíve takto, medzi najvyšším modelom tretej série (3-390cc4) a piatej série (5-590cc4) je rozdiel 50 eur, myslíš že sa ten rozdiel kvalitatívne vyrovná? celkovo cena strojčeka nie je problém, peňazí mám dosť, ale snažím sa vyberať kompromisne
@moonbeam vieš čo poviem to zase takto - je to ako s autami značky BMW - máš radu 3, 5, 7 - každá jedna sa niečím líši, každá je iná, ale všetky spôsobujú radosť z jazdy...to isté je aj so strojčekmi radu Braun - či rada 3, 5 alebo 7 - perfektne ťa oholia všetky...ale ide o to o čo aj v prípade áut - čím vyššia trieda auta (strojčeka), tým vyššia prestíž...teda kľudne by som sa nebál ísť do rady Braun 3, ten rozdiel rady 3 oproti radu 5 sa však neprejaví v holení, ale skôr v materiály strojčeka, 5-ková rada bude určite lepšia po materiálnej stránke...ja som si kúpil 7-mičkovú radu lebo sa mi páčila a mám nato...rozdiel spoznáš medzi radou 3 a 7, 7-mička bude holiť lepšie lebo sú tam už iné technológie holenia...akurát jedno zdôrazňujem - ak budeš kupovať strojček, tak len s čistiacou stanicou...
@wayne prvé holenie je za mnou, trvalo mi to trochu dlhšie ale s výsledkom som spokojný až až akurát trochu divný pocit na pokožke po holení, asi si musí zvyknúť
@moonbeam gratulujem...som rád že si spokojný...no ja neviem, v živote som sa neholi so žiletkou, stále sa holím len so strojčekom takže neviem posúdiť...
@wayne zaujímavé holenie žiletkou je skvelý pocit, ak máš kvalitnú žiletku a aspoň týždenné strnisko (teda aspoň v mojom prípade, mám také tvrdé chlpy na brade, že keby som sa holil žiletkou už po dvoch dňoch, tak sa komplet dorežem). Inak je to dlhšia procedúra, natrieť si krk penou alebo gélom + na konci voda po holení ti poriadne vypáli krk Ináč aj v návode aj na nete sa spomína, že ta čistiaca tekutina sa vyparuje, stáva sa teda aj to, že sa ta stanica zvnútra zarosuje? Na nete jeden chlapík písal, že on vždy po použití stanice tu čistiacu kvapalinu vyberie a uzatvorí, aby sa nevyparovala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
ja to robim tak, ze na strnisko mam holiaci strojcek na vlasy a zvysok dokoncim s gillette fusion
Ak sa neholíš pravidelne, ale keď sa holíš, chceš mať čo najhladšie oholenie, tak naozaj kombinácia strojček na vlasy+Gillete.
» www.braun.com/us/home.html...
a nejsom s nim spokojny dostal som ho na minule vianoce a stal asi 30 € a je na kkt , to cistenie je hotova katastrofa aj 15 minut ho musim cistit ! no a zo ziletkami sa vzdy dorezem ci uz je to Gillette alebo ziletka za par korun ... preto neznasam holenie !!!
planžetový strojček používajú ľudia ktorí sa holia pravidelne, tzn. aspoň každé 2-3 dni...ja sa holím denne, niekedy aj 2x...výhoda planžetového strojčeka oproti hlavicovému je že planžetový ťa oholí lepšie, hladšie, rýchlejšie...ak sa holíš denne tak ti garantujem že s Braun s.5 sa oholíš do 1 minúty...
posledný strojček Braun s.7 som si kúpil pred rokom a pol, používam ho min. raz denne, a ešte som planžety meniť nemusel - predchádzajúci Braun s.5 som používal 4 roky a nebyť toho že ho zabudnem na dovolenke by som si nový kupovať určite nemusel, pretože bol bezproblémový - čistil sa v stanici...vlastne aj vo firme Braun mi povedali že planžety na ich strojček ti stačí meniť každých 4-5 rokov...ak si budeš kupovať strojček, určite si priplať aj za čistiacu stanicu - vyjde ťa to o možno 50€ viac, ale strojček sa ti zato odvďačí...
ak máš ešte nejaké otázky kľudne sa pýtaj...
prvý: » holiace-strojceky.heureka.sk/braun-series-55...
druhý: » holiace-strojceky.heureka.sk/braun-series-77...
Ten druhý vyzerá trochu lepšie. Nevieš aký rozdiel je medzi bežným a cc-4 modelom?
Inak holenie vidím na každý druhý deň...
cc-4 znamená tuším Clean & Charge, ale presne neviem...ja mám Braun 7 cc4 ale neviem ti povedať presne definíciu toho cc4...
a není zač
» www.mall.sk/planzetove-holi...